2014 Şubat Anneleri

amin canım.. verdiğin bilgiler çok güzel bunun için teşekkür ederimmm.... nasıl gidiyorrr hamilelik benım sabahları bulanmam var o kdara ve progestan uyuşturuyor benı bunun dışında bişeyımmmmmm yokkkk... yarın kontrolumuz var:)

progestanı ağızdan alıyorsun sanırım
bende kullanıyorum porgestan ama ben ilacı vajinal alıyorum doktorum yan etkilerini azaltmak için vajinal önerdi gerçektende hiç yan etkisi olmuyor öbür türlü insanı çok kötü yapıyor benim başım dönmüştü yere yığılıyordum nerdeyse

günaydın şubat annişleriiii...benim keyfim yok.iyi değilim...iştahsızlık var....hiçbir şey yiyemiyorum...midem bulanıyor...2 kilo vermişim.47 kiloyum:KK14:

keşke yiyebilsem speedy'immm:KK5:bir de benim bugün son folik asit ve cuma günü dr a gidecem....kendim almalımıyım sence...devam edebilmek için....:KK31::KK31:

maşallah kuzum yaaa:nazar:bende bulantı vardı hafif ama dün itibariyle kusma da başladı.....ve iştahsızlık var:KK5:

5. HFTADAN sonra yararı olmuyormuş genelde dr lar kutuyu bitir bırak diyor:KK34:
sende istersen cumaya kadar alma dr gittiğinde sorarsın yada telefonla aç sor napıyım diye :KK15:

bugün ilacı içtim mide bulantım yok ama gözlerim öyle fena ki kapandı kapanacak

5. HFTADAN sonra yararı olmuyormuş genelde dr lar kutuyu bitir bırak diyor:KK34:
sende istersen cumaya kadar alma dr gittiğinde sorarsın yada telefonla aç sor napıyım diye :KK15:

bugün ilacı içtim mide bulantım yok ama gözlerim öyle fena ki kapandı kapanacak

evet bunu bende demiştim hatırlarsan
8.haftadan sonra içmenin hiç bir faydası yokmuş hatta
o yüzden bende bıraktım zaten doktorum elevit verdi elevitin içinde bir miktar var oda yeterli gelir dedi
noral tüp defektifi için içiyoruz ya folic asidi onun oluşumu 22.döllenme gününde büyük ölçüde tamamlanmış oluyormuş zaten

evet bunu bende demiştim hatırlarsan
8.haftadan sonra içmenin hiç bir faydası yokmuş hatta
o yüzden bende bıraktım zaten doktorum elevit verdi elevitin içinde bir miktar var oda yeterli gelir dedi
noral tüp defektifi için içiyoruz ya folic asidi onun oluşumu 22.döllenme gününde büyük ölçüde tamamlanmış oluyormuş zaten

evet pek yararı yok artık
bana başka ilaç vermedi

hamileliğe başlangıç kilomu sordu bende 54 diyeceğime 55 dedim.
tartıda 54,7 çıktım. az bile olsa zayıflamaman senin biraz kilo alman lazım dedi decavit mi ne öyle bi vitamin verdi
ama onun içmicem :KK20: arkasından 2 bardak süt ile eş değer vitamine hiç gerek yok dedi :KK31:

progestanı ağızdan alıyorsun sanırım
bende kullanıyorum porgestan ama ben ilacı vajinal alıyorum doktorum yan etkilerini azaltmak için vajinal önerdi gerçektende hiç yan etkisi olmuyor öbür türlü insanı çok kötü yapıyor benim başım dönmüştü yere yığılıyordum nerdeyse

evet sabah oğlen akşam 100luk lınca narkoz etkisi oluyor resmen çok ağırlaştırdı benı şu günlerde ilk günler daha ıyıydıııı inşallah bır an evvel keseriz bu ilacı...

evet pek yararı yok artık
bana başka ilaç vermedi

hamileliğe başlangıç kilomu sordu bende 54 diyeceğime 55 dedim.
tartıda 54,7 çıktım. az bile olsa zayıflamaman senin biraz kilo alman lazım dedi decavit mi ne öyle bi vitamin verdi
ama onun içmicem :KK20: arkasından 2 bardak süt ile eş değer vitamine hiç gerek yok dedi :KK31:

bende her gün içiyorum diyemem açıkcası zaten vitaminler şu aşamada bana faydalı bebeğe değil sütüde günde bir bardak içebiliyorum ben aklıma gelirse içiyorum ilacı zaten yoksa unutmuş oluyorum ben oğlumdada düzenli içmedim o vitamini
decavitle elevit aynı zaten farklı markaların sadece ilaçlar aynı yani

evet sabah oğlen akşam 100luk lınca narkoz etkisi oluyor resmen çok ağırlaştırdı benı şu günlerde ilk günler daha ıyıydıııı inşallah bır an evvel keseriz bu ilacı...

canım vajinal alabilirmiyim diye sorsana doktoruna ???

Canım evet progesteron hapı felaket bişey. Uyku hali ve sersemlik yapıyor. Ben içtiğim zaman çalışamıyordum bile. Doktorum bu sefer bana iğne olarak verdi. 2-3 günde 1 yaptırıyorum iğneyi. İlk gün dışında yan etkisi yok denecek kadar az. Sen de doktorunla bir konuş istersen ..

Şafak Biiiiiiiiiiiiir yarın bebişimizin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. (Ya bi de doktor sürekli fetüs diye bahsediyor. O anda ne fetüsü beaaaaa.:KK4: Benim bebişim ooooo demek geliyor içimden:KK52::KK52:

Son düzenleme:
Bugün en guzel gününüzden daha guzel olsun günaydın ❤

Hastayım hasta dün gece su gibi burun akıntım oldu sağ gözüm dahil .nasıl geçicek :KK43:

Canım sıcak suyun içine limon sık ve 1 adet kabuk tarçın koy. 2 -3 fincan içersen hem vücut direncini arttırır hem de rahatlatır seni.:KK43:geçmiş olsun..

evet az önce ilk istiframı yaptım bu gebeliğimin ilk istifrası oldu arkası gelir tahminim

Son düzenleme:
Canım evet progesteron hapı felaket bişey. Uyku hali ve sersemlik yapıyor. Ben içtiğim zaman çalışamıyordum bile. Doktorum bu sefer bana iğne olarak verdi. 2-3 günde 1 yaptırıyorum iğneyi. İlk gün dışında yan etkisi yok denecek kadar az. Sen de doktorunla bir konuş istersen ..

Şafak Biiiiiiiiiiiiir yarın bebişimizin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. (Ya bi de doktor sürekli fetüs diye bahsediyor. O anda ne fetüsü beaaaaa.:KK4: Benim bebişim ooooo demek geliyor içimden:KK52::KK52:

allah yolunda götürsün inş. randevunu
benimde c.tesi randevum bende o gün görcem allah kısmet ederse
saat kaçta randevun ?
sonrasında gelirsin demi

bende her gün içiyorum diyemem açıkcası zaten vitaminler şu aşamada bana faydalı bebeğe değil sütüde günde bir bardak içebiliyorum ben aklıma gelirse içiyorum ilacı zaten yoksa unutmuş oluyorum ben oğlumdada düzenli içmedim o vitamini
decavitle elevit aynı zaten farklı markaların sadece ilaçlar aynı yani

OLDUĞU kadar artık
bugün öyle çok uykum var ki sanki ilk başa dönüyor gibiyim ilk zamanlarda böyleydim sonra mide bulantısı olunca uyku hafifledi.

benim eşim fetüsüm diye seviyor :KK1::KK1: embriyo idi fetüs oldu diyor :KK9::KK9::KK9:

allah yolunda götürsün inş. Randevunu
saat kaçta randevun ?
Sonrasında gelirsin demi

canım bende persembe gidicem dr.inş kalp atışını duyabilirim. Cok heycanlıyım şimdiden

günaydın kızlar,
alakasız olacak ama, kullanıcı ismi nasıl değişiyordu, listeye ekleteceğim kendimi de kullanıcı adım pek bi anlamsız görünüyor,

Ben burda olunca kimse olmuyor ben gidince muhabbet başlıyor.anlayamadım bu durumu ama ..................

saat kaçta randevun ?
sonrasında gelirsin demi

Muhtemelen işe geri dönmem ama evden tlfondan girer, sonuçları yazarım canım. :KK52::KK52:

Ben burda olunca kimse olmuyor ben gidince muhabbet başlıyor.anlayamadım bu durumu ama ..................

Canııııım yettim gayri..:21: Anlat bakalım ne var ne yok :KK52:

saat kaçta randevun ?
sonrasında gelirsin demi

Kuzum yap artık şu hamilelik takvimini yav :KK49::KK49::KK49: İnşallah bu sefer sorunsuzca ve sağlıkla alacağız bebişleri kucaklarımıza. Yap yap yap :21::21::21:

Kuzum yap artık şu hamilelik takvimini yav :KK49::KK49::KK49: İnşallah bu sefer sorunsuzca ve sağlıkla alacağız bebişleri kucaklarımıza. Yap yap yap :21::21::21:

ya bilmiyorum hele biraz daha büyüsünde 12 haftalık falan olsun :KK70: hem başka topiklerede giriyorum oralardada yazıyorum gebe olduğumu bilmeselerde olur :KK34::KK34:

X