muhtemelen işe geri dönmem ama evden tlfondan girer, sonuçları yazarım canım.
Canııııım yettim gayri..Anlat bakalım ne var ne yok
ay şekerim hoşgeldin..bu arada benide listeye eklermisin ankarada yaşıyorum.ve sende iyisin değilmi herey yolunda..
ya bilmiyorum hele biraz daha büyüsünde 12 haftalık falan olsun :d hem başka topiklerede giriyorum oralardada yazıyorum gebe olduğumu bilmeselerde olur
hemen ekliyorum canım. Iyiyim çok şükür ya.Geçen haftaki lekelenme epey korkuttu bizi ama. Tekrarı olmadı Yarın da kontrolüm var. Zaman geçmek bilmiyor sanki... Bugün de iş yeri inanılmaz sıkıcı gelmeye başladı yav. Eve gitmek istiyoruuuuum
insan nekadar hamile olsad haline inanamıyor ve nazar değmesinden korkuyor değilmi?bende birine hamileyim derken bi değişik oluyorum.biri nasıl gidiyor gebelik dediğinde öyle bi şaşırıp kalıyorum.ii ii diyebiliyorum anca
özellikle daha önce kayıp yaşamış olan bizler de bu tedirginlik daha fazla oluyor ...Hamileliğin tadını çıkarmaya bile korkuyoruz. Ama inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız minik tospağalarımızı
ayyy ben o tostilere ölürüm yaaa.insan hep birsey olucak diye tedirgin oluyor.artık bi görsemde rahatlasam azıcıkda olsa.sen ilk nezaman dr gittin
Özellikle daha önce kayıp yaşamış olan bizler de bu tedirginlik daha fazla oluyor ...Hamileliğin tadını çıkarmaya bile korkuyoruz. Ama inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız minik tospağalarımızı
ayyy ben o tostilere ölürüm yaaa.insan hep birsey olucak diye tedirgin oluyor.artık bi görsemde rahatlasam azıcıkda olsa.sen ilk nezaman dr gittin
yok üzülmem sınırda olucam biliyorumda belki duyarım diye heycanlıyım 6+3 olucam perşembe günü.
ben de perşembeye gidecem doktora senin gibi. ama benimki 5. haftanın içinde. keseyi ancak görürüz sanırım. kalp atışına randevu verir.
Günaydın canlarım benim?
ben de perşembeye gidecem doktora senin gibi. Ama benimki 5. Haftanın içinde. Keseyi ancak görürüz sanırım. Kalp atışına randevu verir.
günaydııııınnn, ben biraz geç kalktım, çok uyumuşum :)