2014 Şubat Anneleri

ben de coraspin kullanıyorum.ilk gebelikte preeklamsi yaşadım.2. de kullandım ama endişe ettiğim için erken bıraktım.bebeğim karnımda gelişmemeye suyum azalmaya başladı bu sefer.şimdi yine kullanıyorum.interneti okuyunca yan etkileri falan ben de korkuyorum ama kan pıhtılaşması felan daha tehlikeli.dr.umuza güvenmeliyiz.korkutmak için yazmadım.ben de daha kalp atışını göremediğim için çook endişeliyim.inşaalllah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.

peki genetik test yapildi mi acaba? yani kan pihtilasmasi sonucu o testlerden sonra mi belli oldu?

Herkese günaydın. Nasılsınız bakalım??:KK52: Keyfimden de anlaşılacağı üzere, ben (biz) gayet iyiyiz... Çok şükür bir daha kanama ya da lekelenme olmadı.:nazar::nazar::nazar: 4 gündür evden dışarı burnumu çıkarmadım, dinlendim. Şimdi yoğum bir iş günü beni bekliyor. Olsun iyi olalım da çalışalım. Hepinizi kocaman öptüm :KK9::KK9::KK9:

Herkese günaydın. Nasılsınız bakalım??:KK52: Keyfimden de anlaşılacağı üzere, ben (biz) gayet iyiyiz... Çok şükür bir daha kanama ya da lekelenme olmadı.:nazar::nazar::nazar: 4 gündür evden dışarı burnumu çıkarmadım, dinlendim. Şimdi yoğum bir iş günü beni bekliyor. Olsun iyi olalım da çalışalım. Hepinizi kocaman öptüm :KK9::KK9::KK9:

inan kaç gündür seni merak ediyorum
çok sevindim bu habere
doktor randevun ne zaman canım?

hadi bakalım atlattın bunuda hayırlısıyla 8 ayımız geçsin inş. :KK16::KK16:

günaydın herkeseee:KK16::KK16:

sosyolojii canım cok sevindim.....yine de dikkat et ama kendine olar mı ?:KK20::KK16:

evet bende gunaydın demeyi unuttum
haftanın ilk günü ve tabiki uykum var ayamadım daha :KK37:

gunaydın şubatçılarrrrrrrrrrrrrrrr

sen nasılsın ? spedy gonzales bugün doktora gidecekti değilmi?

evet bende gunaydın demeyi unuttum
haftanın ilk günü ve tabiki uykum var ayamadım daha :KK37:

gunaydın şubatçılarrrrrrrrrrrrrrrr

sen nasılsın ? spedy gonzales bugün doktora gidecekti değilmi?

evet cnm bugün gidecek...ben su an kötüyüm yaaa...mide bulantısı,bas dönmesi....sabahları böyle uyanıyorum:KK5::KK5::KK5:çalısacak gücüm yok....:KK14:

evet cnm bugün gidecek...ben su an kötüyüm yaaa...mide bulantısı,bas dönmesi....sabahları böyle uyanıyorum:KK5::KK5::KK5:çalısacak gücüm yok....:KK14:

bendede halsizlik hat safada bulantım çok değil oğlumdaki kadar değil şimdilik, artabilir tabi
canım acılı ekşili şeyler istiyor hep

geçecek bunlar ama evet zor ama geçecek bunda bişiyim yok fazla ama oğlumda çok berbattım bilirim o durumları ama aşılmayacak şeyler değil aşacağız beraber inş. :KK16:

bendede halsizlik hat safada bulantım çok değil oğlumdaki kadar değil şimdilik, artabilir tabi
canım acılı ekşili şeyler istiyor hep

geçecek bunlar ama evet zor ama geçecek bunda bişiyim yok fazla ama oğlumda çok berbattım bilirim o durumları ama aşılmayacak şeyler değil aşacağız beraber inş. :KK16:

aynen kuzucum aşacaz hep birlikte...sağlıklı olsunlar yeter ki bebişlerimiz:KK16:

bi şey yiyemediğim için de dönüyo basım...tansiyon düşük...:KK50:

Günaydııınn bal anneler :KK1:

Biraz hastalandım galiba boğazım gece çok acıdı kalktım hemen limon suyu içtim bugunde halsizim.Ne yapmak lazımmm

Biraz hastalandım galiba boğazım gece çok acıdı kalktım hemen limon suyu içtim bugunde halsizim.Ne yapmak lazımmm.Al iştee yine hapşurdumm

Biraz hastalandım galiba boğazım gece çok acıdı kalktım hemen limon suyu içtim bugunde halsizim.Ne yapmak lazımmm

evdeysen yat dinlen
birde meyve yemeye çalış hem enerji verir hem vitamin olur
boğazını bağla bir yazma ile boğazına zeytinyağıda sürebilirsin rüzgarda kalmamaya özen göster
geçmiş oslun...

evdeysen yat dinlen
birde meyve yemeye çalış hem enerji verir hem vitamin olur
boğazını bağla bir yazma ile boğazına zeytinyağıda sürebilirsin rüzgarda kalmamaya özen göster
geçmiş oslun...

saol canımcım evdeyim evet çalışmıyorum .hemen sarıyorum umarım faydası olur.

gecmis olsun.disarids kanaman bitmis.iceride kanama alanin falan yok degil.mi.bence gene de dinlenmeye calis.hassas zamanlar bunlar.kanama bityi diye kendini ise kaptirma.sanirim sadece kahverengi lekelenmen varfi degil.mi.oyleyse cok da onemli degil gerci.edki kandir o ve vucut atiyordur.gene de yorma kendini.gecmis olsun.

günaydın canım benim.cok cok sevindim senin adına allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

X