sabahları kusarken öyle kötü oluyorum kibugün yine aynısı oldu midem boş hala bulanıyor
deme öyle deme.gecicek inş.. bugünlerimiz.vucüdümuz bebişlere alışmaya çalışıyor. mide boş olunca dahada bulanır kreker leblebi falan yesen.
yiyorum kusacağımı bilsem de sabah kahvaltımı yapıyorum.
kustuktan sonra yine kusmaya çalışıyorum. midem de artık bişey kalmıyor hala öğürüyorum çıkarmaya çalışıyorum devamlı kasılıyor vucudum inşallah geçeek
kıymam yaa az kaldı ama sabret güzel evlatlarımız için bunlar hep.benimde bulandıkca gülesim geliyor nedense evladım benimle cok şükür diye.cok istenilen bi gebelikdi cünkü.annecim biliyorum benimlesin oyüznden böyle diyorum hep.
ben ilk kez bugün böyle oldum yaağlayarak kustum resmen ve bacaklarım tutmadı artık
kusmak rahatsız etmiyor olsun diyorum ama bugün tüm vucudum iflas etti
bizimle olsunlarda buna da razıyız napalım gebelikte kusmak sağlıklı hamileliğin belirtisiymiş.
birazda havalar bizi etkiliyor herhalde bugün herkez cok kötü.bi anda bukadar hormon değişince bizimde böyle olmamız cok normal.benim tsh yüksek cıktı canm onada sıkkın
kızlar merhaba,
dr a gittim bu sabah. 8 mm olması gerekirdi ama 5 mm olmuş dedi. 8 hafta olması gerekitken 6 ahfta olarak görünüyor gelişimi yavaş ama kalp atışı çok sağlıklı, kese düzgün.. bence toparlayabilir dedi. siz böyle bişe yaşadınız mı yada duydunuz mu..
merhaba,
kalp atışı ve kese normalse bence hiçbir sorun yok demekdir, geriden gelmenin döllenmenin geç olmasıyla alakalı diye biliyorum
günaydın kızlar
dün yazamadım gittim 4 te randevuma ve bebişimin kalp atışını gördük çok şükür
karından duyulmadı doktorum vajinadan da bakmaya gerekyok dedi 15 gün sonra duyarız karından dedi
ama o kalbi pıt pıt atıyor ya Allahım ne büyük mutluluk :))
yani vajinadan bakmadan duyabildiniz mi kalp atısını
atışını duymadık canım
atışını ultrasondan gördük
kızlar merhaba,
dr a gittim bu sabah. 8 mm olması gerekirdi ama 5 mm olmuş dedi. 8 hafta olması gerekitken 6 ahfta olarak görünüyor gelişimi yavaş ama kalp atışı çok sağlıklı, kese düzgün.. bence toparlayabilir dedi. siz böyle bişe yaşadınız mı yada duydunuz mu..
Merhaba kızlar karnelerimi verdim çocuklarımı mezun ettim artık onlar bir ortaokullu
Çook kötüyüm çookk bişey sorcam size dün de söylemiştim midem de yanma vardı dün akşama doğru kıramp a döndü sürekli bir ağırlık var sanki midemde ve ağrı var dün 8 de yattım dayanamadım artık..Sabah da istiğfar ettim midemde hiçbirşey yoktu istiğfar ederken bile midem kasım kasım kasıldı nasıl ağrıdı biraz geçti sonra kahvaltı yapınca tekrar ağrım başladı yemek göremiyorum midem kalkıyo direk sizce bu hamilelikle ilgili birşey mi yoksa midemi mi üşüttüm acaba ya da başka bi problem mi var?Eşim erken gelirsem hastahaneye gidelim dedi ama napiim sizce yaa dahiliyeye mi görünüyüm yoksa kadın doğuma mı? Off napcam ben((((
doktor toparlayabilir dediyse sevinmelisin canım
ne güzel işte
beklemekten başka elinden gellen bişi yok dua et ve bekle bir hafta sonramı çağırdı tekrar doktor buarada kanaman nasıl oldu durdumu ?
İnş bi sorun yoktur yaa hiçbirşey yiyemiyorum açlıktan ölüyorum canım hiçbirşey yemek istemiyor ayrıca yemek görünce direk midem kalkıyo hamilelik boyunca sürmez umarım yoksa ben de bebişim de hiçbirşey yiyemeyiz..bence gebelikle ilgili bazılarında tek bulantı görülüyor bazılarında böyle yanma veya ağrıda olabiliyor benim diğer gebeliğimde yanma şeklindeydi dayımın kızındada yanma ve ağrı olurdu gebelik boyunca
doktoruna danış gaviscon verebilir belki
çok sağol canım...
kanama önemsenecek bişey değil, olabilir dedi dr. Allahtan durdu, sıkıntı yavaş gelişmesi. gününe göre çok küçük...
evet haftaya tekrar gidicem inşallah biraz toparlanır. Öpüldünnn:)