2014 Şubat Anneleri

deme öyle deme.gecicek inş.. bugünlerimiz.vucüdümuz bebişlere alışmaya çalışıyor. mide boş olunca dahada bulanır kreker leblebi falan yesen.

yiyorum kusacağımı bilsem de sabah kahvaltımı yapıyorum.
kustuktan sonra yine kusmaya çalışıyorum. midem de artık bişey kalmıyor hala öğürüyorum çıkarmaya çalışıyorum devamlı kasılıyor vucudum inşallah geçeek

kıymam yaa az kaldı ama sabret güzel evlatlarımız için bunlar hep.benimde bulandıkca gülesim geliyor nedense evladım benimle cok şükür diye.cok istenilen bi gebelikdi cünkü.annecim biliyorum benimlesin oyüznden böyle diyorum hep.

ben ilk kez bugün böyle oldum ya ağlayarak kustum resmen ve bacaklarım tutmadı artık
kusmak rahatsız etmiyor olsun diyorum ama bugün tüm vucudum iflas etti
bizimle olsunlarda buna da razıyız napalım gebelikte kusmak sağlıklı hamileliğin belirtisiymiş.

birazda havalar bizi etkiliyor herhalde bugün herkez cok kötü.bi anda bukadar hormon değişince bizimde böyle olmamız cok normal.benim tsh yüksek cıktı canm onada sıkkın

günaydın kızlar ben bugün de evdeyim raporluyum malum gripten dolayı ama dinlenmek iyi geldi bugün daha iyiyim.. aman dikkat edin kendinize..
benim bulantılar şimdilik yok hafta başında bi olmuştu sonra geçti grip olunca zencefilli ballı su falan içtim zencefil geçirmiş olabilir diye düşündüm..

birazda havalar bizi etkiliyor herhalde bugün herkez cok kötü.bi anda bukadar hormon değişince bizimde böyle olmamız cok normal.benim tsh yüksek cıktı canm onada sıkkın

HAVA ZATEN berbat bugün sağlıklı huzulrlu biçimde biter inşallah yarın da evimde dinlenirim
tsh hormonu teyzemde de yüksek çıktı 2-3 kez test yaptılar guatr ilacı verdi sonra dr

kızlar merhaba,
dr a gittim bu sabah. 8 mm olması gerekirdi ama 5 mm olmuş dedi. 8 hafta olması gerekitken 6 ahfta olarak görünüyor gelişimi yavaş ama kalp atışı çok sağlıklı, kese düzgün.. bence toparlayabilir dedi. siz böyle bişe yaşadınız mı yada duydunuz mu..

selam kızlar, allah kısmet ederse şubat annesi olacağım 20 şubat görünüyor muhtemel doğ. tar. ,, sat ım 16 mayıs, 4 + 1 görünüyorum, kan tahlili yaptırdım, henüz dr gitmedim, bir kızım var 2 yaşında, bu 2. bebeğim olacak allah kısmet ederse,

hamile olan arkadaşlara allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hamile kalmak isteyenlere de allah yardım etsin,

güzel paylaşımlarla devam etmek dileğiyle....

merhaba,
kalp atışı ve kese normalse bence hiçbir sorun yok demekdir, geriden gelmenin döllenmenin geç olmasıyla alakalı diye biliyorum

merhaba,
kalp atışı ve kese normalse bence hiçbir sorun yok demekdir, geriden gelmenin döllenmenin geç olmasıyla alakalı diye biliyorum

canım sorun orda işte, geç döllenme olma ihtimali çok az. çünkü biz bat a 10 gün kala ilişkiye girmedik.. İnşallah dediğin gibi sağlıklıdır

Merhaba kızlar karnelerimi verdim çocuklarımı mezun ettim artık onlar bir ortaokullu
Çook kötüyüm çookk bişey sorcam size dün de söylemiştim midem de yanma vardı dün akşama doğru kıramp a döndü sürekli bir ağırlık var sanki midemde ve ağrı var dün 8 de yattım dayanamadım artık..Sabah da istiğfar ettim midemde hiçbirşey yoktu istiğfar ederken bile midem kasım kasım kasıldı nasıl ağrıdı biraz geçti sonra kahvaltı yapınca tekrar ağrım başladı yemek göremiyorum midem kalkıyo direk sizce bu hamilelikle ilgili birşey mi yoksa midemi mi üşüttüm acaba ya da başka bi problem mi var?Eşim erken gelirsem hastahaneye gidelim dedi ama napiim sizce yaa dahiliyeye mi görünüyüm yoksa kadın doğuma mı? Off napcam ben ((((

doktor toparlayabilir dediyse sevinmelisin canım
ne güzel işte
beklemekten başka elinden gellen bişi yok dua et ve bekle bir hafta sonramı çağırdı tekrar doktor buarada kanaman nasıl oldu durdumu ?

bence gebelikle ilgili bazılarında tek bulantı görülüyor bazılarında böyle yanma veya ağrıda olabiliyor benim diğer gebeliğimde yanma şeklindeydi dayımın kızındada yanma ve ağrı olurdu gebelik boyunca
doktoruna danış gaviscon verebilir belki

doktor toparlayabilir dediyse sevinmelisin canım
ne güzel işte
beklemekten başka elinden gellen bişi yok dua et ve bekle bir hafta sonramı çağırdı tekrar doktor buarada kanaman nasıl oldu durdumu ?

çok sağol canım...
kanama önemsenecek bişey değil, olabilir dedi dr. Allahtan durdu, sıkıntı yavaş gelişmesi. gününe göre çok küçük...
evet haftaya tekrar gidicem inşallah biraz toparlanır. Öpüldünnn:)

İnş bi sorun yoktur yaa hiçbirşey yiyemiyorum açlıktan ölüyorum canım hiçbirşey yemek istemiyor ayrıca yemek görünce direk midem kalkıyo hamilelik boyunca sürmez umarım yoksa ben de bebişim de hiçbirşey yiyemeyiz..

biliyorum beklemek zor ve biliyorum ki üzülmemekte ama işte yapcak başka bişiyin yok
başak şeylerle ilgilenmeye çalış çık dışarı gez toz alışveriş yap kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…