canım benim allahım hayırlısını versin.ne gelirse allahtan geliyor.allahım hakkımızda hayırlı olanı gözlümüzü razı eğlesin gönlümüzün rağzı olduğunu hakkımızda hayırlı eğlesin o yüzden sen hiç tatlı canını üzme inşallah bebeğin seninledir.ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.allahım kimseyi evladıyla sınamasın
Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah bişey olmaz
öyle söyleme ne zaman ne olacak kimse bilemez, yeter ki iste dua et
evet şubatta kürtaj oldum
şimdi tekrar gebeyim şükürki
neyseki gebe kalabiliryorsun bu bile büyük bir nimet yinede kötü düşünme
kızlar adetim geçeli 4 gün oldu, 5 gün önce beta 765 ti, bugün bidaha kan verdim 8121 olmuş!!!
fazla artmıyormu sizce de, 28 günde bir adet oluyorum.. şu hesaplamayı bilen biri lütfen yardım etsin, çok canım sıkılıyor, doktorum bu hafta burda değil diye carsambaya randevu almıştım, gitmedim kimseye, ben mi yanlış hesaplıyorum sizce, sonuclarım asagıda bi bakın Allah aşkına..
5 haziran: 130 (adete 4 gün varken)
8 haziran: 765 (adete 1 gün vardı)
13 haziran : 8121 (adetten 4 gün sonra, bugünkü sonucum)
kızlar adetim geçeli 4 gün oldu, 5 gün önce beta 765 ti, bugün bidaha kan verdim 8121 olmuş!!!
fazla artmıyormu sizce de, 28 günde bir adet oluyorum.. şu hesaplamayı bilen biri lütfen yardım etsin, çok canım sıkılıyor, doktorum bu hafta burda değil diye carsambaya randevu almıştım, gitmedim kimseye, ben mi yanlış hesaplıyorum sizce, sonuclarım asagıda bi bakın Allah aşkına..
5 haziran: 130 (adete 4 gün varken)
8 haziran: 765 (adete 1 gün vardı)
13 haziran : 8121 (adetten 4 gün sonra, bugünkü sonucum)
Evet en azından hamile kalabiliyorum dediğin gibi.
Allah tamamına erdirsin canım...
umarım sıkıntısız geçer hamileliğin
bence süper katlanmışşşşşş bence benım adete bır gun vardı 214 adet gunu 383 bence gayet güzel katlanıyorrr sakın dert etme bunuuuuu değer katlanıyor ya sen ona bak:))))))))) herkesizn farklı farklı olur...
canım üzülme bişi olmaz inş. zaten üzülecek bişide değil bence
fakat bişi dikkatimi çekiyor çoğu beta hcg ölçen cihaz 1000 ne kadar ölçer yada bazısı 5000ne kadar 10.000 ne kadar ölçen bir cihaz var bildiğim
ve benim bulunduğum ilde sadece üni hastanesinde var sanırım o
sen kanını üni hastanesine ölçtürdün ?
Merhaba arkadaslar. Dun gece kanamam oldu, acile gittik. Sabah kendi doktoruma gittim. Bebisimin kalp atislarini aglayarak gordum.. Dusuk tehlikesi var ama.İstirahatliyim evdeyim. Bizim icin dua edin ne olur.. Ayni acilar tekrar yasayacak gucum yok...
canım umuyorum hayırlısı ile güzel haberler alırsın. allah herşeyin en iyisini bilir. umuyorum ki üzülmezsin. o acıyı çok çok iyi bilirim. ama bir olumsuzluk olacaksa da kalp atışını duymadan o minik kolunu bağağını görmeden olsun. yoksa daha çok üzülürsün. oyüzden hayırlısını dile ben senin için hayırlısına dua edicem.
kızlar almış başınızı gitmişsiniz yaa valla oku oku bitmedi. heyecandan öleceğim okumadan da yazamıyorum. dememiş miydim size doktor teyzemiz bize kıyamaz mutlaka güzel haberler verir diye, GÜZEL TEYZELER nabersiniz bugün dememe %5 kaldı allahın izniyle. bugün doktor teyzemize gittik sabah. keseyi gördük. haftaya cumartesi de kalp atışları için gideceğiz. doktor teyzemiz dedi ki sağlıklı bir bebeğe benziyor inşallah kalp atışlarını duyacağız bunun dedi:) nasıl mutlu oldum anlatamam. inşallah bunda sıkıntı olmaz diye sarıl sarıl ağlamaklı olduk doktorumuzla.o da çooookkk mutlu oldu. sizde de var mı böyle haberler. bu arada 5+2 benimki. ayrıca çin takvimi der ki KIZ:) kız yada erkek farketmez sağlıklı,mutlu,huzurlu,zeki, yakışıklı yada güzel, vatanına milletine hayırlı, annesini babasını seven üzmeyen, ileride ki ailesinde mutlu ve huzurlu bir çocuk olsun :)-unuttuğum bişey var mı kızlar dua eksik olmasın:)-
çok sağol güzelim.. Allah herşeyin hayırlısını verir dediğin gibi. ama 3-4 haftada bağlandım alıştım. kalp atışlarını duydum. Allah göstermesin ama düşük sanki daha kabullenilir gibi geliyo. Kürtajı nasıl kaldırıcam bile bile aldırmaya gidicem bilmiyorum..sabah 9 da randevum. İnşallah bu düşüncelerim boşa çıkar..
çatlatma iğnesi falan yapılmadıysan kesin gebesin canım tebrikler
eğerki saatlerce beklemeyipde hemen böyle cıktıysa hamilesin canım benim adet günümde böyle cıktı ve beta hcg 106.7idi. bence hemen git kan ver.
Folik asit doğumsal sakatlıkları azaltmanın yanı sıra gebelerde kan hücrelerinin artması için de yardımcı oluyor. Ayrıca bebeğin ve plasentanın da gelişiminde gereklidir. Bu yüzden hamile kalmayı düşünen kadınlar gebelikten en az bir ay önce doktorlarına danışarak folik asit alımına başlamalı.
Hangi marka folik asit markasını kullanıyorsunuz ben folbiol ama biticek 1 hafta sonra
Folik asit doğumsal sakatlıkları azaltmanın yanı sıra gebelerde kan hücrelerinin artması için de yardımcı oluyor. Ayrıca bebeğin ve plasentanın da gelişiminde gereklidir. Bu yüzden hamile kalmayı düşünen kadınlar gebelikten en az bir ay önce doktorlarına danışarak folik asit alımına başlamalı.
Hangi marka folik asit markasını kullanıyorsunuz ben folbiol ama biticek 1 hafta sonra
Batıma 3 gün kala bende de bu şekilde çıkmıştı veeee hamileyimmm :)
Hayırlı olsun hamileligin allah. Saglıkla kucagına almayı nasip etsin