Merhaba arkadaslar. Dun gece kanamam oldu, acile gittik. Sabah kendi doktoruma gittim. Bebisimin kalp atislarini aglayarak gordum.. Dusuk tehlikesi var ama.İstirahatliyim evdeyim. Bizim icin dua edin ne olur.. Ayni acilar tekrar yasayacak gucum yok...
sağlıkla büyüsün gelsin hayatınıza
çok sevindim bizden gelişmeler pazartesi o zaman gideceğim doktora bakalım bize neler diyecekler ?
Ben solgar`in folik Asidini Içiyorum..birde bişey sorcam aranızda Kasiklari Ağrıyan var mi?benim agriyo Normaldir dimi?yarın öğlen kontrolum Var doktora sorucam..
canım aynı ağrı bende de var ben de yarın soracağım bakalım ne diyecek
kızlar bende decavit kullanıyorummm.. ve progestan kullanıyorum günde 3 kez her hangı bı kanamam olmamasına rağmen verdı doktorumm.. ama çok uykum geliooooooooooooo öğlenleri 2 3 saat uyumaya başladımmmmmmmm sizede oyle oluyomu ?
canım ben de progestan kullanıyorum çok uyuyorum dün akşam 8 sabah 8 uyudum yani o derece artı söylemesi ayıp ishal de var o ilacı kullanalı bi danışacağım yarın
Folik asit doğumsal sakatlıkları azaltmanın yanı sıra gebelerde kan hücrelerinin artması için de yardımcı oluyor. Ayrıca bebeğin ve plasentanın da gelişiminde gereklidir. Bu yüzden hamile kalmayı düşünen kadınlar gebelikten en az bir ay önce doktorlarına danışarak folik asit alımına başlamalı.
Hangi marka folik asit markasını kullanıyorsunuz ben folbiol ama biticek 1 hafta sonra
bende pazartesi gidecem daha hic doktora gözükmedim. yazılanları okuyunca biraz korktum umarım bi sıkıntı yoktur bebişimde. kalp atışlarını duyabilir miyiz acaba?
günaydın kızlar
dün yazamadım gittim 4 te randevuma ve bebişimin kalp atışını gördük çok şükür
karından duyulmadı doktorum vajinadan da bakmaya gerekyok dedi 15 gün sonra duyarız karından dedi
ama o kalbi pıt pıt atıyor ya Allahım ne büyük mutluluk :)))
canım ben de progestan kullanıyorum çok uyuyorum dün akşam 8 sabah 8 uyudum yani o derece artı söylemesi ayıp ishal de var o ilacı kullanalı bi danışacağım yarın
aynen o sorun bende de var sor bı onu tatlım banada haber ver olurmuymuşşş sende sabah öğle akşam mı içiyon ??
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş.günaydın kızlar
karından duyulmadı doktorum vajinadan da bakmaya gerekyok dedi 15 gün sonra duyarız karından dedi
ama o kalbi pıt pıt atıyor ya Allahım ne büyük mutluluk :)))
günaydın kızlar
ama o kalbi pıt pıt atıyor ya Allahım ne büyük mutluluk :))
yani vajinadan bakmadan duyabildiniz mi kalp atısını
bende sabah bebe bisküvisi ile şeftali suyu içtim çok kötü oldum artık sabahları hiç bişey yemicem ya
napalım ama evlatlarımız sağlıklı olsunda katlanıcaz artık.bisküvide tatlıdır daha cok bulantı yapmasın