2014 Şubat Anneleri

canim, kalbim seninle...mumkun oldugunca hareket etme, yemek falan yapiyim deme...

bat im cumartesi bu test bugun sabah yapildi yani bat a 2 gun var.

Eki Görüntüle 734417

canim sen ingiltere ya da amerika'da misin? koydugun testler wondfo ve early response :))
bu arada kocaman tebrikler...

Son düzenleme:
sağlıkla büyüsün gelsin hayatınıza
çok sevindim bizden gelişmeler pazartesi o zaman gideceğim doktora bakalım bize neler diyecekler ?

bende pazartesi gidecem daha hic doktora gözükmedim. yazılanları okuyunca biraz korktum umarım bi sıkıntı yoktur bebişimde. kalp atışlarını duyabilir miyiz acaba?

arkadaşlar size önemli bi sorum var ultrasonda 2 cmlik bir kese hamileliğin kaçıncı haftasında görülebilir bi bilginiz var mı

Ben solgar`in folik Asidini Içiyorum..birde bişey sorcam aranızda Kasiklari Ağrıyan var mi?benim agriyo Normaldir dimi?yarın öğlen kontrolum Var doktora sorucam..

kızlar bende decavit kullanıyorummm.. ve progestan kullanıyorum günde 3 kez her hangı bı kanamam olmamasına rağmen verdı doktorumm.. ama çok uykum geliooooooooooooo öğlenleri 2 3 saat uyumaya başladımmmmmmmm sizede oyle oluyomu ?

canım ben de progestan kullanıyorum çok uyuyorum dün akşam 8 sabah 8 uyudum yani o derece artı söylemesi ayıp ishal de var o ilacı kullanalı bi danışacağım yarın

canım ben de progestan kullanıyorum çok uyuyorum dün akşam 8 sabah 8 uyudum yani o derece artı söylemesi ayıp ishal de var o ilacı kullanalı bi danışacağım yarın

aynen o sorun bende de var sor bı onu tatlım banada haber ver olurmuymuşşş sende sabah öğle akşam mı içiyon ??

günaydın kızlar
dün yazamadım gittim 4 te randevuma ve bebişimin kalp atışını gördük çok şükür
karından duyulmadı doktorum vajinadan da bakmaya gerekyok dedi 15 gün sonra duyarız karından dedi
ama o kalbi pıt pıt atıyor ya Allahım ne büyük mutluluk :)))

Günaydın ;

dün kötü bir haber aldım keyfim iyice kaçtı eşimin iş yerinde arkadaşının eşi de hamileydi bizden 1 hafta büyük dün dr gitmişler boş gebelik çok üzüldüm ya kese oluşmuş ama bebek yok bir an önce dr gitmek istiyorum ya iyi mi değil mi bilmek istiyorum.

bende folibol kullanıyorum. dr gidince ne diyecek bakalım

bende pazartesi gidecem daha hic doktora gözükmedim. yazılanları okuyunca biraz korktum umarım bi sıkıntı yoktur bebişimde. kalp atışlarını duyabilir miyiz acaba?

ben daha önce gittim 4+3 tü inşallah duyarız kalp atışını

ooo harika ya sağlıkla büyüsün

aynen o sorun bende de var sor bı onu tatlım banada haber ver olurmuymuşşş sende sabah öğle akşam mı içiyon ??

kızlar progastanı bende kullanıyorum ve doktorum yan etkilerini azaltmak için vajinal almamı söyledi
benim kullandığım yumuşak kapsül olan o hem vajinal alınabiliyor hemde ağızdan ben vajinal almayı tercih ediyorum sizde öyle yapabilirsiniz
doktorunuza danışın

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş.

eline saglik canim.sabah dabah okudum dogum.notlarini.iyi oldu.benim alti yasinda kizim var ama unutmusum.cogu seyi iyi geldi:)yalniz benim donemimde bebegi uykudan uyaninca ac karnina yikayin derlerdi ve oyle de yaptim.banyodan cikinca haliyle agladigi icin hemen.emzirirdim.ac oldugu icin emerdi ve rahatlardi,susardi.senin notunda da emzirdikten yarim saat yikayin yaziyo.zamanla bilgiler,uygulamalar degisiyor.karni tokken banyo yaparda kusar denirdi o zaman.deneyip gorcez insallah.ama ben ac karnina yikamanin zararini gormedim.
tesekkurler canim.bilgiler icin.

günaydın arkadaşlar sabah sabah poğaça yedim perişan etti beni yahu.midem bulnıyor.sanki kaynıyor içeride birşeyler.bidaha yemicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…