2014 Şubat Anneleri

Kızlar Allah gönlünüze göre versin inşallah hepiniz sağlıcakla bebişlerinize kavuşun.. benim umudum kalmadı sanırım yarın alalım diyecekler kuzumu..

Deli gibi bebek alışverişi yapasım var benim ya :KK17::KK17::KK17: internette bakıyorum alsam mı diyorum sonra aman doğmamış çocuğa don biçme diyorum vazgeçiyorum:

dün babalar günü için babalarımıza hediye aldık lcw 75 TL ve üzeri alışverişte kalem seti veriyorlarmış 10 tl daha alışveriş yapmamız lazımdı bizde boşa gitmesin dedik bunu aldık :KK1::KK1::KK1:

$M_20131-3Y7973Z1-HZ9_A.jpg

kanamam var:KK43: iyi değil bu durum..

anladım canım
hakkına hayırlısı olsun
benim küçücük bir leke dışında hiç kanamam olmadı o diğer sonlandırılan gebeliğimde hatta 15 gün progestanı bıraktım madem düşecekse kendi düşsün diye yine başlamadı kanama
ama bazılarıda kanaması olduğu halde sağlıkla doğum yapıyor o hiç belli olmaz
hakkına hayırlısı olsun metin olmaya çalış

iyi düşün iyi olsun
umudunu da yitirme bugün git dr belki alacakları önlem bişey vardır

dr artık beklicez dedi tatlım.. yapabileceği bişey yok artık. kanamayı durdurduk ama tekrar başladı..yarın sabah bebekte büyüme tespit edemezse alırız demişti. neyse artık başka bahara kaldı benim..

anladım canım
hakkına hayırlısı olsun
benim küçücük bir leke dışında hiç kanamam olmadı o diğer sonlandırılan gebeliğimde hatta 15 gün progestanı bıraktım madem düşecekse kendi düşsün diye yine başlamadı kanama
ama bazılarıda kanaması olduğu halde sağlıkla doğum yapıyor o hiç belli olmaz
hakkına hayırlısı olsun metin olmaya çalış

sağol canım.. sen hamilemisin bu arada?

dr artık beklicez dedi tatlım.. yapabileceği bişey yok artık. kanamayı durdurduk ama tekrar başladı..yarın sabah bebekte büyüme tespit edemezse alırız demişti. neyse artık başka bahara kaldı benim..

inşallah buna gerek kalmaz bol bol dua edicem sana sende yat dinlen hiç kalkma hatta yorma kendini de
yarın buraya güzel sonuçlarla gel

Deli gibi bebek alışverişi yapasım var benim ya :KK17::KK17::KK17: internette bakıyorum alsam mı diyorum sonra aman doğmamış çocuğa don biçme diyorum vazgeçiyorum:

dün babalar günü için babalarımıza hediye aldık lcw 75 TL ve üzeri alışverişte kalem seti veriyorlarmış 10 tl daha alışveriş yapmamız lazımdı bizde boşa gitmesin dedik bunu aldık :KK1::KK1::KK1:

Eki Görüntüle 734443

çok tatlı mış rızkı bol olur inş.

şükran hanıma iki hafta önceden randevu almıştım ben.. doluydu randevuları... 45 tl muayene ücreti alıyorlar.. bi de kan testleri falan istedi baya bişey istemiş listenin hepsine bakmadım 125 tl.de onlara bayıldım.. tahlilller biraz pahalı geldi ama bugün kalp atışlarını duymanın heyecanıyla sorgulamadım...eğer sürekli boyle tahlil isterlerse devlette yaptırırım zaten tahlilleri...

ben tümtahlillerimi evlette yaptırmay düşünyorum zekai tahir burak a gideceğim tahliller için yada yenimahalle devlete sonuçta aynı tahliller.boşunamı sgk için çalışıyoruz.

Kızlar Allah gönlünüze göre versin inşallah hepiniz sağlıcakla bebişlerinize kavuşun.. benim umudum kalmadı sanırım yarın alalım diyecekler kuzumu..

canım benim allahım hayırlısını versin.ne gelirse allahtan geliyor.allahım hakkımızda hayırlı olanı gözlümüzü razı eğlesin gönlümüzün rağzı olduğunu hakkımızda hayırlı eğlesin o yüzden sen hiç tatlı canını üzme inşallah bebeğin seninledir.ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.allahım kimseyi evladıyla sınamasın

X