sarıçam/kozan caddesi yakın ilçelerden sayılır herhalde t.beyli s.beyli aladağ feke kozana bakaraktan çok yakınız herhalde
Maşallah kızlar, amma kaynatmışsınız haoku oku bitiremedim vallaha. Bugün iş yeri feci yoğun, ancak fırsat buldum biraz nefes almaya. Aramıza yeni katılan arkadaşlar da var. Şubat ayında millet coşmuş vallaha, liste alıp başını gidecek gibi
Ohhh Adanalı hemşehriler de birbirini bulmuş
Şimdilik bilgi tıpa gidiyorum lokman hekim ve akropol arasında kararsızım :s
çiğ köfte yedim ama etsizdiinşallah midem kötü olmaz canım çok istedi
ohhh yarasınnnnnya ben bayılırım çiğköfteye...zaten artık etsiz yapılıyo hazırlar ya da çiğköftecilerde.bende mi yesem yarın
ohhh yarasınnnnnya ben bayılırım çiğköfteye...zaten artık etsiz yapılıyo hazırlar ya da çiğköftecilerde.bende mi yesem yarın
ilgi tıp da pınar hanımamı gidiyorsun bende o doktoru cok merak ediyorum ama bana cok uzak.bende turgut özal üni.hastanesinemi gitsem diyorum hiç kaRAR veremedim
çiğ köfte yedim ama etsizdiinşallah midem kötü olmaz canım çok istedi
Şimdilik bilgi tıpa gidiyorum lokman hekim ve akropol arasında kararsızım :s
Allahımmm sana kavustuguma okadar mutluyumki.... İnsallah arkadasım dedigin gibi olur cok yazı okudum 20 lerden artan ve 30 haftalık gebe olanları yada dedıgın gıbı kanamalı devam edenlerı rabbım hayırlısını yazsınnnn .. Canım bebeskom ya insallahhh oda kavusurrr gonulden istiyorum taaa ne zamandan arkadasızz biz demi subat anneleri miydi neydi???
Seni cok opuyorumm yine gorusuruz suan dinleniyorum hic bisey yapmıyorum sende dinlen << su perimmmm>>>
merhaba kızlar bende dun oğrendım gebeliğimi allah nasip ederse 16 şubat 2014 doğum tarihimizadete 1 gun kala çıkan yanı dun ki betam 214.6 bugun tekrar yapıldı 383.1 çıktı sizin betalar nasl çıktı iyi bir betamı? bu arada doktorum önlem amaçlı düşük önleyıcı ve multivitamın hapı verdi..