2014 Şubat Anneleri

Maşallah kızlar, amma kaynatmışsınız ha oku oku bitiremedim vallaha. Bugün iş yeri feci yoğun, ancak fırsat buldum biraz nefes almaya. Aramıza yeni katılan arkadaşlar da var. Şubat ayında millet coşmuş vallaha, liste alıp başını gidecek gibi

Ohhh Adanalı hemşehriler de birbirini bulmuş

sen böyle oku oku zor olur millet sana mesaj atsın durumunu yaşını falan bilgilerini yani yoksa çok yorulursun aralarda kaynar gider
yada başka bir konu daha aç
şubat anneleri bilgileri diye oraya yazsın herkes sadece bilgiler paylaşılsın ama sohbet bu topikte olsn

Son düzenleme:
Yaşım çok genç napmam gerektiğini hiç bilmiyorum, yardımcı urmuşsunuz her konuda hamilelikte neler yapmalı neler yapmamalı tecrübeli ablalarım lütfeeeennn :)

Son düzenleme:
ohhh yarasınnnnnya ben bayılırım çiğköfteye...zaten artık etsiz yapılıyo hazırlar ya da çiğköftecilerde.bende mi yesem yarın

evet çoğu yerde etsiz valla iyi geldi midemi rahatsız etmesin diye yarısını anneme verdim pişman oldum ama acılı bahartlıya dikkat edin diyorlar ya bide midem bir anda bozuluyor falan inşallah bişey olmaz :13:

ohhh yarasınnnnnya ben bayılırım çiğköfteye...zaten artık etsiz yapılıyo hazırlar ya da çiğköftecilerde.bende mi yesem yarın

bende bugün kayınvaldeme gidicem bizim burda yağlı köfte olur yani işte çiğ köftenin etsizi bende ondan istedim akşama yicem kısmetse
sizede afiyet olsun

ilgi tıp da pınar hanımamı gidiyorsun bende o doktoru cok merak ediyorum ama bana cok uzak.bende turgut özal üni.hastanesinemi gitsem diyorum hiç kaRAR veremedim

Evet Pınar hanıma gidiyorum çok tatlı bi doktor çok sevdim ama başı çok kalabalık benimle daha ayrıntılı uzun uzun ilgilenecek bir yer istiyorum sanırım. turgut özal hastanesi hakkında bilgim yok ama balgatta akropolde nurten hanım varmış ona gitme ihtimalim yükseliyor.onda da tek sıkıntım uzaklık

çiğ köfte yedim ama etsizdi inşallah midem kötü olmaz canım çok istedi

slm Allah izin veriirse bebişlerimiz aaynı gün gelecek. merak ediorum sizde hamilelik belirtileri var mı? bende kasık ağrısından baska hicbir belirti yok. bide bebisinizi gördünüz mü ultrasyonda kalp atısını duydunuz mu onu merak ettim =)

Şimdilik bilgi tıpa gidiyorum lokman hekim ve akropol arasında kararsızım :s

Merhaba canım ben iş dolayısıyla İstanbul'dayım ama Ankara'lıyım sanırım Sİncan'da oturuyorsun benim annemler de orda oturuyor..Cebeci'de bir hastahane var ya neydi adı...hatırlayamadım kocaman doğum hastahanesi oraya da gidebilirsiniz aslında çok kalabalık olmuyorsa....Benim akrabalarımın çoğu orda doğum yaptı çok memnun kaldılar..

merhaba anne adayları nasılsınız nasıl gıdıyor bebeklerle aranız hamilelik belirtilerini yaşamaya baslayan var mı

olur canım hiç merak etme sen içini ferah tut diyorum sana herşey güzel olacak diye inşallah bebeskoda yaşıycak bu güzel duyguyu yakın zamanda..biz şubat aşılamaları topiğinden beri beraberiz 2 yıl oluyo zaman ne çabuk geçmiş..bol bol dinlen canım hiçbişey yapma dikkat er kendine görüşürüz artık bol bol öpüyorum

merhaba kızlar bende dun oğrendım gebeliğimi allah nasip ederse 16 şubat 2014 doğum tarihimiz adete 1 gun kala çıkan yanı dun ki betam 214.6 bugun tekrar yapıldı 383.1 çıktı sizin betalar nasl çıktı iyi bir betamı? bu arada doktorum önlem amaçlı düşük önleyıcı ve multivitamın hapı verdi..

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bir şubat annesi olacağım inşallah hamileliğimi pazartesi öğrendim :)

canım hayırlı olsun ben de pazartesi öğrendim 20563 çıktı zaten bir kaç gün içinde fırlayacaktır beta oranı

merhaba kizlar, dun yazmistim size, bugun sabah da test yaptim resmini ekliyim bi de siz bakin,
bu bnm yaptgm biraz ucuz bi test, 2 yildir test yapa yapa artik normal testlere guc yetiremez oldum o yuzden ucuz aldim.
ama ucuzlar da bitti, eve giderken baska bi marka alicam ins bi de onla deniyim.
ne dersiniz umut var mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…