2014 Şubat Anneleri

evet hatırladım evet allah 1 daha yaşatmasın
neden olmuştu peki bir nedeni vardır sanırım
yaranı deşmek gibi olmasında

amin rabbim kimseye yaşatmasın 9 ay karnında taşıyıpta bir anda hem kucağının hem karnının boş kalmasını o hastaneden bomboş çıkmakkkkk hayatımın belkide en zor anıydı sebeb takdiri ilahi emir büyük yerden gelince sabır ve şükür den başka bir şey gelmiyormuş elden düşünmesi bile ürkütücü ama rabbim sabrını veriyormuş geriye dönüp baktığımda allahım ben nasıl yaşamaşım bu benmiyim diyorum işte bölecanım yaaaaaa

ben varım toprağımm..adanalıyım adanadayımmm
ooooo mrb toprağım yaaa valla nasıl yüzüm güldü 4 yıl önce siirteilk geldiğimde 01 plakalı araba gördüğmdearkasında koşasım geliyordu ağlayasım geliyordu şimdi de öleoldum sanki neresindensin adananın

Ayyyyy canım benim ya superimmmm benim diken diken oldum yazını okuyunca evet cok uzun zaman oldu dort aydır denemeye devam ettik bu ay cok sukur yuzumuz guldu :)) ayrıca hic denk gelmedim sana aylardırr :)) GOZUN AYDIN ARKADASIM SENINDE COK SEVINDIMM INANAMIYORUM AYNI ANDA GEBEYIZ
Cok anlatıcak sey var .. Suan son regl tarihime gore 5+6 haftalıkyım daha kontrole gitmedim kan vermeye devam ediyorum !
Sen nasılsın yeni daha ozaman seninde ne durumdasın

allah bir daha yaşatmasın
kızına sağlık versin

merhabalar hanımlarr... bende şubat annesiyim cokkk şükürr=) su an 6 haftalığığm ve ilk gebeliğimm.. herkese şimdiden hayırlı kolay doğumlar diliorumm

Arkadaslar telefondan giriyorum minik kizim pc ye el koydu gecmisi cok okuyamadim ama okuycam merak ediyorummm.ikizlere hamile olan bi arkadasin gelcek 1 erkek vardi .ikizlerde erkek olcakmis.bisiler hazirladim. Caniniz istemez umarim zeytinli acma , tiramisu , labneli milfoy yaptim .... Aslinda cok yorulmam lazim ama otur otur zaman gecmiyor. Siz de cok is yapiyormusunuz ?

merhabalar hanımlarr... bende şubat annesiyim cokkk şükürr=) su an 6 haftalığığm ve ilk gebeliğimm.. herkese şimdiden hayırlı kolay doğumlar diliorumm

CaaaniMM aramiza hosgeldin sefalar getirdin :) masallah hemen 6 haftalik olmussunuz.son adet tarihin neydi ?

canım benim yaa çok sevindim gerçekten..bebişinde kendiliğinden gelmiş oh ne güzel ben buralardayım ama sen giriyomuydun bilmiyorum canım denk gelemedik dediğin gibi..ama artık hep beraberiz evet anlatacak çok şey var..mesela ben bu ay tüpe başlamak istiyodum bebeğimi kaybedeli 6 ay oluyo sabrım kalmamıştı doktorum tüp yapmak istemedi bana herşeyin normal biraz daha bekle dedi..yumurtlama takibi yaptık bu ay çatlatma iğnesi vuruldum çalıştık ve sonuç hamişim benimde son adet tarihime göre 5+4 günlük şuanda ben sadece adet günümde kan verdim değerim 259,9 çıktı bidahada tekrarlamadım..doktora ne zaman gideceksin?ben cuma gidicem nasipse

Çukurova/Turgut özal sen enresindensin..uzak ilçelerden mi merkez mi?

Masallahh bebisinee cok iyi degerin :) en son ekimde dusuk yasadım 7+5 ken kaybettim sonra dinlendim basladım denemelere.. Reglim uc dort gun ileri atarak gidiyor benim SAT 2 mayıstı benim 5 haziranda olurum dedim olmadım baktım idrarda cıktı 8 inde beta 35 ti 10 undada 78 ... Daha kontrole gitmedim nete wvet ara verdim girmedeim sonra pıhtılasma sayfalarına girdim daha cok testler temiz cıktı ama onlem olarak doktor verdi yinede dort gundur cleaxne vuruluyorum..

Aslında bugun kan vermem gerekıyordu ama vermedım cumayı beklıcem duruma goree ctesı kontrole gıderım sanırım :)
Degerim biraz dusuk korkuyorum aslındaa canım ama soyle dusunmeye calısıyorum ekimde kaybettigim bebegimde 80 den 195 e fırlamıstı ama dusecegı varsa dusuyor ıstedıgını yap et yazı meselesi

Ama ınsallah bu kucuk mınnacık suprız mucizemmi rabbimm korurr.. Surekli tefriciye okuyorum...
Ay insallahhhh saglıkla devam eder canım ya eli ayagı duzgun hayırlı evlatlarımız olurr HERKESIN BEKLEYEN HERKESIN

ESKİLERDEN AKLIMA COK ISIM GELMIYO SUAN BEBESKODAN HABERIN VAR MI :)))

canım ocak annesi olamadık ama inşallah şubat annesi oluruz..biliyorsun sanırım benimde 2.çocuğum..rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

niye öyle diyosun ümidini yitirme bence herşeyin hayırlısı benimde hiç ümidim yoktuu ilk denemede hemde 1 seferde:))) oldu ve hamileyim... 2.çocuğum bu..:))

canım hiç korkma değerin 2 kat artıyo zaten allahım verdikten sonra kanamanda olsa bebek bırakmıyo seni çok okudum burda böyle yaşayan..mucizen gelmiş ne güzel allahım korusun onu sana bağışlasın..herşey çok güzel olcak bundan sonra gör bak..kan pıhtılaşması için iğneleri ihmal etme sakın..artık birlikte büyütürüz bebişlerimizi karnımızda
bebeskodan haberim var malesef hala bebeğine kavuşamadı yeniden tüp bebek yaptırdı tuttu fakat kimyasal gebelik oldu değeri düşüp kaybetti..oda şuan kendiliğinden olsun diye bekliyo..inşallah oda kavuşur en kısa zamanda..

Allahımmm sana kavustuguma okadar mutluyumki.... İnsallah arkadasım dedigin gibi olur cok yazı okudum 20 lerden artan ve 30 haftalık gebe olanları yada dedıgın gıbı kanamalı devam edenlerı rabbım hayırlısını yazsınnnn .. Canım bebeskom ya insallahhh oda kavusurrr gonulden istiyorum taaa ne zamandan arkadasızz biz demi subat anneleri miydi neydi???

Seni cok opuyorumm yine gorusuruz suan dinleniyorum hic bisey yapmıyorum sende dinlen << su perimmmm>>>

selam kızlar midem çok kötü ne yesem ne içsem ağrıyoo bir de ağzımda sürekli metalik bir tat var :2: tavsiyeniz var mı ?

niye öyle diyosun ümidini yitirme bence herşeyin hayırlısı benimde hiç ümidim yoktuu ilk denemede hemde 1 seferde:))) oldu ve hamileyim... 2.çocuğum bu..:))

canım benim pazaretsi hamile olduğumu öğrendim benimde 2.çocuğum..seninki kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…