Mrblar 2014 şubat anneleri rabbim sağselim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inş.benimde kısmet olursa 3.gebeliğim olcak bir kızım ve bir oğlum var oğlumu kasım ayında kaybettim ama sadece beden olarak o hep benimle aslındainş.sağselim şubat ayı gelirde yavrumu kucağıma alırımda bir nebze de olsa tesellm olurum
TEŞK.ederim canım amin inş.budefa herşey gönlümce olur Rabbim herkesin gönlüne göre versinHoşgeldin aramıza.
Rabbim sabır kızına uzun sağlıklı ömür versin inşallah bu kez sıkıntısız atlatırsın
bizimki de kız istiyor ama şimdi arada oğlum diyor falan kendi kendine alışmaya çalışıyor zavallım
benim gögüslerim büyüyor Allahtan normalde küçükler çok sıkıntı olmayacak ama tabi 9 ay boyunca her ay azar azar büyürse 90*100 takabilirim :13:
sabah otobüste zor oluyor ya
Mrblar 2014 şubat anneleri rabbim sağselim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inş.benimde kısmet olursa 3.gebeliğim olcak bir kızım ve bir oğlum var oğlumu kasım ayında kaybettim ama sadece beden olarak o hep benimle aslındainş.sağselim şubat ayı gelirde yavrumu kucağıma alırımda bir nebze de olsa tesellm olurum
AMİN canım çok sağol ozaten cennetin en yakışıklı en güzel prensi90-100çok garip geliyor bana canım yaa
Allah sabır versin canım....mekanı cennet olsun....Allahım kalanlara hayırlı ömürler versin inşallah...
mrb cnm sen söleyince aslında buldum burayı erken doğum değil cnm koskoca 9 ay taşıdım ama maalesef ötesi kısmet olmadı her zorluğa katlandım ama rabbim cennetine layık görmüş minik aytuğumuhoşgeldin dilay nur
sanki erken doğumla keybetmiştin demi öyle anımsadım sanki ben
allah diğer evlatlarına sağlık sıhhat versin canım bir daha göstermesin inş.
TEŞK.ederim canım amin inş.budefa herşey gönlümce olur Rabbim herkesin gönlüne göre versin
90-100çok garip geliyor bana canım yaa
.
amin cümlemize inşallah kalp atışını falan duydun mu?
benim normaldeki gögüs ölçüm 75A var ile yok arası yani gögüslerim fazlasıyla küçüktür.
ama böyle büyümeye devam ederse 90*100 olma ihtimalim çok yüksek
sende büyüme olmadı mı bir tek bende mi var
amin cümlemize inşallah kalp atışını falan duydun mu?
benim normaldeki gögüs ölçüm 75A var ile yok arası yani gögüslerim fazlasıyla küçüktür.
ama böyle büyümeye devam ederse 90*100 olma ihtimalim çok yüksek
sende büyüme olmadı mı bir tek bende mi var
kalp atışı 6.haftada duyuluyor dr öle söledi ben şuanda 5+4 sadece keseyi grdk pazartesi yada cumartesi gtcem kalp atışı için sizler duydunuzmu?
Benim de 75 ölçüm benim evlendikten sonra byüyümeye başlamıştı şimdi de arttı biraz daha 90-100 olmaz heralde yaa o kaa büyür mü dersinbizimki de kız istiyor ama şimdi arada oğlum diyor falan kendi kendine alışmaya çalışıyor zavallım
benim gögüslerim büyüyor Allahtan normalde küçükler çok sıkıntı olmayacak ama tabi 9 ay boyunca her ay azar azar büyürse 90*100 takabilirim :13:
sabah otobüste zor oluyor ya
mrb cnm sen söleyince aslında buldum burayı erken doğum değil cnm koskoca 9 ay taşıdım ama maalesef ötesi kısmet olmadı her zorluğa katlandım ama rabbim cennetine layık görmüş minik aytuğumu
ben şuanda 6. haftadayım. 2 hafta sonra falan gideceğim 7. haftadan sonra duyulur dedi bana da doktor haftasonu gideceğim için o zamana gün alalım dedik
Benim de 75 ölçüm benim evlendikten sonra byüyümeye başlamıştı şimdi de arttı biraz daha 90-100 olmaz heralde yaa o kaa büyür mü dersinZati bu göğüslerle nasıl emzircem ben?! bebiş bulamaz yau ahahah
Eşimle dalga geçiyorum o biraz kaslıdır spor fln yapıyor haliyle göğüsleri de belirgin sen emzircen bu gidişle bebek olursa diyorum ahahahh
bende pazartesiye 6+3 olcam gderim bir en azından akılmda soru işareti kalmaz duymazsam iki üçgün sonra tekrar gderim artık güç olmasında geç olsun
Ben Ankaradayım arkadaşlar Ankarada olan var mı? Şimdilik idareten bir tıp merkezine gidiyorum, duruma göre değiştirebilirim. iyi bir hastane ve doktor arıyorum.Önerilere açığım...
Ayın 6sında keseyi (mercimeğimi) gördükpazartesi yani tam 7 haftalıkken kalp atışlarını duyacakmışız inşallah .
Kalp atışını daha erken duyan var mı acabaa?
ben adanalıyım varmı adanalı toprağım aranızdasizler nerelerdesiniz ama adanada değil siirtte yaşıyorum maalesef