2014 Şubat Anneleri

Mrblar 2014 şubat anneleri rabbim sağselim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inş.benimde kısmet olursa 3.gebeliğim olcak bir kızım ve bir oğlum var oğlumu kasım ayında kaybettim ama sadece beden olarak o hep benimle aslında inş.sağselim şubat ayı gelirde yavrumu kucağıma alırımda bir nebze de olsa tesellm olurum

Hoşgeldin aramıza.
Rabbim sabır kızına uzun sağlıklı ömür versin inşallah bu kez sıkıntısız atlatırsın

90-100 çok garip geliyor bana canım yaa

Allah sabır versin canım....mekanı cennet olsun....Allahım kalanlara hayırlı ömürler versin inşallah...

hoşgeldin dilay nur

sanki erken doğumla keybetmiştin demi öyle anımsadım sanki ben
allah diğer evlatlarına sağlık sıhhat versin canım bir daha göstermesin inş.

arkadaşlar bende aranıza katıldım sanırım 2 defa test yaptım 2 sindede silik 2.çizgi çıktı inş.hayırlısıyla devamı gelir...tüm annelere sağlıklı ve hayırlı doğumlar.inşallah...

hoşgeldin dilay nur

sanki erken doğumla keybetmiştin demi öyle anımsadım sanki ben
allah diğer evlatlarına sağlık sıhhat versin canım bir daha göstermesin inş.
mrb cnm sen söleyince aslında buldum burayı erken doğum değil cnm koskoca 9 ay taşıdım ama maalesef ötesi kısmet olmadı her zorluğa katlandım ama rabbim cennetine layık görmüş minik aytuğumu

TEŞK.ederim canım amin inş.budefa herşey gönlümce olur Rabbim herkesin gönlüne göre versin

amin cümlemize inşallah kalp atışını falan duydun mu?

90-100 çok garip geliyor bana canım yaa
.

benim normaldeki gögüs ölçüm 75A var ile yok arası yani gögüslerim fazlasıyla küçüktür.
ama böyle büyümeye devam ederse 90*100 olma ihtimalim çok yüksek
sende büyüme olmadı mı bir tek bende mi var

benmde 80 ama daha cok bi belirginlik yok...uçlarda var sadece

ben adanalıyım varmı adanalı toprağım aranızda sizler nerelerdesiniz ama adanada değil siirtte yaşıyorum maalesef

kalp atışı 6.haftada duyuluyor dr öle söledi ben şuanda 5+4 sadece keseyi grdk pazartesi yada cumartesi gtcem kalp atışı için sizler duydunuzmu?

kalp atışı 6.haftada duyuluyor dr öle söledi ben şuanda 5+4 sadece keseyi grdk pazartesi yada cumartesi gtcem kalp atışı için sizler duydunuzmu?

ben şuanda 6. haftadayım. 2 hafta sonra falan gideceğim 7. haftadan sonra duyulur dedi bana da doktor haftasonu gideceğim için o zamana gün alalım dedik

Benim de 75 ölçüm benim evlendikten sonra byüyümeye başlamıştı şimdi de arttı biraz daha 90-100 olmaz heralde yaa o kaa büyür mü dersin Zati bu göğüslerle nasıl emzircem ben?! bebiş bulamaz yau ahahah
Eşimle dalga geçiyorum o biraz kaslıdır spor fln yapıyor haliyle göğüsleri de belirgin sen emzircen bu gidişle bebek olursa diyorum ahahahh

Son düzenleme:
mrb cnm sen söleyince aslında buldum burayı erken doğum değil cnm koskoca 9 ay taşıdım ama maalesef ötesi kısmet olmadı her zorluğa katlandım ama rabbim cennetine layık görmüş minik aytuğumu

evet hatırladım evet allah 1 daha yaşatmasın
neden olmuştu peki bir nedeni vardır sanırım
yaranı deşmek gibi olmasında

ben şuanda 6. haftadayım. 2 hafta sonra falan gideceğim 7. haftadan sonra duyulur dedi bana da doktor haftasonu gideceğim için o zamana gün alalım dedik

bende pazartesiye 6+3 olcam gderim bir en azından akılmda soru işareti kalmaz duymazsam iki üçgün sonra tekrar gderim artık güç olmasında geç olsun

benimkini de bulamaz en çok korktuğum da o zaten ama artık bi şekidlde bulacak
sen buldun yolunu olmadı eşin emzirecek ben ne yapcam

Merhaba,
Bende Ankaradayım. Benim sürekli gittiğim doktorum var. Çok memnunum. Onun muayenehanesine gidiyorum. Tavsiye ederim fakat ücreti biraz fazla bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…