günaydın arkadaşlar.nasılsınız?bugün bi değişiklik varmı vucüdunuzda?
günaydın , vücutta bi değişiklik yok ama herkes her şey kokuyoo , elimde ıslak mendille oturuyom
günaydın , vücutta bi değişiklik yok ama herkes her şey kokuyoo , elimde ıslak mendille oturuyom
iyi ıslak mendil kötü kokmuyormuş
ben oğlumda elimi sabunlamakta zorlanmıştım sabun bile pis kokuyordu o derece vahimdi durumum bunda henüz o kadar değilim
ben meyveli soda icebiliyrum. Sade icemiyorum. Ayni sey olurmuki. Bide
kollarimizi bacagimizi boyle vucudumuzu uzata uzata gerinebilirmiyiz. Bide camasir ipi boyumu geciyo .oyle assak olurmu. Bide suutu asla icmem. Yogurt peynir eh isste. Bu acigi nasil kapatabilirim
folbiolun dozu çok yüksek.oyüzden ben folikplus kullanıyorum.gerci ondada d vit ve kalsiyum var ama yinede folikplus önerdi herkez.bakalım dr gidince ne diyecek cumartesi gitsemmiki diye düşünüyorum.ama tam karada veremedim
biz dahasizden küçük olduğumuz için sanırım cok fazla koku almıyorum sadece ilk 2gün cok etkilmişti beni herşey kokuyor gibiydi ama 2gündür öyle cok etkilenmiyorum.
selam güzel anne adayları:)
ben de nasipse sizler gibi şubat annesi olacağım.
bugün gittim keseyi gördük.
doktor biraz ketum çok konuşmuyor ama hesabma göre 5+2 yada 5+1 im bugün.
iki hafta sonra kalp atışını görelim diye çağırdı
folik asidi 10 gündür içiyordum zaten ama
doktorum folbiolun yerine içinde B12 vitamini de bulunan başka bir hap verdi
şuan için özel birşey yapmana gerek yok 3 aydan sonra takviye vitamine geçeceğiz dedi
kendini şunu bunu yicem diye zorlama zaten midem hasas olacaktır dedi
şuan Allaha şükür arada gelen adet ağrısı gibi ağrılardan başka sıkıntım yok
ben gene de sabahları süt içmeye çalışıyorum iki günde bir de bir yumurta yiyorum
kendim çinko alıyodum saç dökülmesi ve tırnaklarımın kırılmasını engelliyor diye ona devam ederim sanırım
Allah hepimize sonuna kadar gebeliğimizi yaşamamızı nasip etsin inşallah:)
arkadaslar su ilac meselesine takildim simdi. banada fabiol verdi gunde 1,progestan gunde3, eniyi folik asit bumu sizce. bide benle iki haftasi olan arkadasim solgarin folik ini kullaniyomus bide omega 3 yiyomus gunde. dr u cok iyi bunlar devam demis. neyki simdi bu durum hi :/ ???
selam güzel anne adayları:)
ben de nasipse sizler gibi şubat annesi olacağım.
bugün gittim keseyi gördük.
doktor biraz ketum çok konuşmuyor ama hesabma göre 5+2 yada 5+1 im bugün.
iki hafta sonra kalp atışını görelim diye çağırdı
folik asidi 10 gündür içiyordum zaten ama
doktorum folbiolun yerine içinde B12 vitamini de bulunan başka bir hap verdi
şuan için özel birşey yapmana gerek yok 3 aydan sonra takviye vitamine geçeceğiz dedi
kendini şunu bunu yicem diye zorlama zaten midem hasas olacaktır dedi
şuan Allaha şükür arada gelen adet ağrısı gibi ağrılardan başka sıkıntım yok
ben gene de sabahları süt içmeye çalışıyorum iki günde bir de bir yumurta yiyorum
kendim çinko alıyodum saç dökülmesi ve tırnaklarımın kırılmasını engelliyor diye ona devam ederim sanırım
Allah hepimize sonuna kadar gebeliğimizi yaşamamızı nasip etsin inşallah:)
cemoş sen ve ben aynı günü sayıyoruz canım. bende de şu anda hiçbir bulantı emaresi yok. diğer hamileliğimde çok fena idim ama sanki 6. haftadan sonra başlamıştı. bakalım bu nasıl olacak. bulantı olsa da olur olmasa da. yeter ki sonucu güzel olsun. of bile dememeye odakladım kendimi:) tek derdim okulda seminer dönemi bitmeden bulantılardan arkadaşlar anlamasın. dönüşte sürpriz olsun. tatsızlık olursa anlatmak zorunda kalmayayım insanlara. eşim, ben ve kardeşim dışında kimse bilmiyor. öğreneli 11 gün oldu:) hala sevinçli miyim, heyecanlı mıyım anlamadım. sanki hem hamileyim, hem değilim. ama çok çok çok mutlu ve umutluyum. kese için gün sayıyorum. perşembe canımız doktor teyzemize gideceğiz. o bize kıyamaz biliyorum güzel haberler verir. :) bizim için dua edin teyzeleri
ben meyveli soda icebiliyrum. sade icemiyorum. ayni sey olurmuki. bide
kollarimizi bacagimizi boyle vucudumuzu uzata uzata gerinebilirmiyiz. bide camasir ipi boyumu geciyo .oyle assak olurmu. bide suutu asla icmem. yogurt peynir eh isste. bu acigi nasil kapatabilirim
Kızlar biliyorum biraz erken olacak; ama bebişlerinize isim düşünmeye başladınız mı? Henüz cinsiyetleri bile belli değil; ama kendimi isim düşünmekten alıkoyamıyorum beeennn...
Merhaba
konu sosyoloji isimli arkadaşınıza devredilmiştir...
Hepinize öncelikle sağlıklı, sonra keyifli en sonra her ikisi bir tadında hamilelik dilerim.
Olmaz lütfen olmaz doğacak erkek bebeklere ismimi vermeyin binler oldu mahçup oluyorum : )