2014 Şubat Anneleri

hayatim benimde 1, kimyasal oldu. yani su demek hamilelik gerceklesti. ama kese yok rahme dusmedi. dollenen yumurta yolun basinda sonmus gibi bisey. ben 45 dr gittim desem yeridir. yapabildigim en mantikli aciklama bu.

simdi gelelim sonrasina. yine benim 45dr luk tecrubeme kalirsa. psikolojini hemen duzelt. esinle hafta sonu bi etkinlik yap. korunma. yoluna devam.hamile kalabildigimizee sukrettt. kimyasal da olsa o hcg degerini bi kere olsun 20 nin ustunde gormek icin can atan kardeslerimiz var. tamammi askim

aynen banada bazı yorumları okuyunca öyle oluyor .Dua edicez hayırlısıyla :) Bana doktorum kalk bilgisayarın başından olumlu

düşün kızıyor bana

doğru söylemiş okumamak lazımbi daha öyle konuşursak sen bana kız ben sana

Amin canım benim..inşallahhhh.....şimdi bende haftaya gidicem folik asit hapım 7-8 tane kaldı o bitince gideyi diyorum......yani 7 haftanın içinde olcak...duyabilir miyiz acaba kalbini

Günaydın ;;

2 gündür mide bulantısı kusma yaşıyorum dün 3 kez istifra ettim:2:
bide uyku sorunu işte akşam 10 da yatttım sabah kalktım sanki o uyuyan hiç ben değilim

Allah yardımcın olsun canım benim...mide bulantısı bende de var bir de sütü zor içiyorum ki ben sütü cok severim.....burnumu kapatıp içiyorum.....canım istiyo ama kokuyu aldığımda midem bulanıyo...uyku sorunu bende de var...bir de aşırı gaz...gece boyunca sancıdan uyuyamadım

canım sakin ol lütfen...dua et,hayırlısını iste Rabbimden....hepimiz ayı durumdayız ama kötüsünü düşünmemek lazım....bebeklerimiz bizimle olacak inşallahhhh

aminn. bebeklerimiz bu sefer birakmiycak

folic asid folbiolmu kullanıyorsun eğer illaki doktora 8.haftada gideyim diyorsan folbiol 1,5 tl zaten eczanede istersen onu eczaneden al sonra git doktoruna kalp atışı için
tabi sen bilirsin yine karından görünmese bile vajinal usgde kesin görünür ama kalp atışı

yok canım folidoce kullanıyorum....10 tl ye aldım

bitince reçetesiz alınıyo mu ki o?ben alınmıyor diye biliyordum

eşim de 8.hafta gidelim kesin olsun dedi ama hem folis asitim bitiyo onu yazdırmalıyız dedim ama bahanem o....bebeğimi görmek duymak istiyorummmmmm

doktorum bana 8.hafta da gel kalbini duyabiliriz dedi

ilaç bahane bebek şahane

evet alınıyor ben 2 ay önce kendim almıştım folbiolu eczaneden
şimdide doktorum yazmadı zaten elevitin içinde var zaten gerek yok almana dedi bana hoş ben kaç gündür elevitide içmiyordum umudum olmadığı için

neyse bugünden itibaren içeyim bari

Merhaba
konu sosyoloji isimli arkadaşınıza devredilmiştir...

Hepinize öncelikle sağlıklı, sonra keyifli en sonra her ikisi bir tadında hamilelik dilerim.

Olmaz lütfen olmaz doğacak erkek bebeklere ismimi vermeyin binler oldu mahçup oluyorum : )

folidoce , Folbioil , Elevit hangisini kullanıyorsunuz ve aralarındaki fark nedir.ben 2 ay önceden başladım folbioil içiyorum .Doktor kese görünsün elevit yazarım demişti.

baş ağrısı içinde ayak baş parmağını ovalasan kremle yada herhangi bir yağla
iyi gelir belki
ben bazen yaparım bunu

istifra edince ne baş ağrısı kalıyor ne mide bulantısı şuanda hepsi geçti

süt sana gaz yapıyor olmasın canım bi akşam içme dene istersen
bende 22 haziran da gideceğim kalp atışlarını duymadan dönmek istemiyorum onun için bekleyeceğim.
dediğin ilaç için eczaneye sor ama hamile olduğuna göre vermeme ihtimalleri yok

folidoce , Folbioil , Elevit hangisini kullanıyorsunuz ve aralarındaki fark nedir.ben 2 ay önceden başladım folbioil içiyorum .Doktor kese görünsün elevit yazarım demişti.

ben folicplus kullanıyorum , doktorum o bitince elevit içeceksin dedi

sünnetinde kirvesi olurda bir büyük altın takarsan neden olmasın

Teşekkürler kazen:))

iç iç aksatma sakınbebişimize de kendine de iyi bak

kuzum sabah aksam içiyodum ama artık sadece sabah içiyorum....yediğim her sey gaz yapıyo bir de afedersiniz bağırsaklarda da sorun oldu çıkamıyorum tuvalete

kız olursa Kazeniye erkek olursa Kazencan

folbiolun dozu çok yüksek.oyüzden ben folikplus kullanıyorum.gerci ondada d vit ve kalsiyum var ama yinede folikplus önerdi herkez.bakalım dr gidince ne diyecek cumartesi gitsemmiki diye düşünüyorum.ama tam karada veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…