2014 Şubat Anneleri

Herkese merhabalar Listemiz ilk sayfada hazır arkadaşlar. Tamamlandıktan sonra doğum tarihine göre sıralamaya koyacağım. Eklenmesini istediğiniz her türlü bilgi için görüşleriniz başım üstüne

Herkese merhabalar Listemiz ilk sayfada hazır arkadaşlar. Tamamlandıktan sonra doğum tarihine göre sıralamaya koyacağım. Eklenmesini istediğiniz her türlü bilgi için görüşleriniz başım üstüne

topiğin hayırlı olsun canım
eline sağlık
ama benim doğum tarihi sanırım 6 şubat olcak yani bata görede 6 şubat çıkıyor ben yanlış hesaplamışım zahmet olmassa düzeltebilrisen ama düzeltmesende olur gerçi bir günün lafımı olur

canım benide ekler misin listeye..dün gebe olduğumu öğrendim..2.bebeğim olacak inşallah..doğum tarihim 15 şubat

kızlar dünden beri evi temizliyorum..memlekete gideceğim..halı koltuk perde ne varsa elden geçirdim..şimdi bitti işim..azıcık kasık bölgem ağrıyor..oğluşumda böyle birşey yoktu..daha sevinemedim bile hamiş olduğuma ev işi yapmaktan...

hayırlı olsun bebeğin
aman ev işide bekleyi versin be hemde halı perde falan bunlar sana bi kaç beden büyük artık

hayırlı olsun bebeğin
aman ev işide bekleyi versin be hemde halı perde falan bunlar sana bi kaç beden büyük artık

teşekkürler canım..ne bileyim ben ilk gebeliktede hiç duramazdım ben yapmasam kim yapacak ( zaten 18 aylık bir sıpam var o başlı başına bir iş güç :))

Canim bende ocak sonu subat basi annesyim Allah nasip ederse benide eklerrsen sevinirim iki topiktete mutlulugumuzu paylasmak mutlukugjnuza sahit olmak istiyorum ,)

teşekkürler canım..ne bileyim ben ilk gebeliktede hiç duramazdım ben yapmasam kim yapacak ( zaten 18 aylık bir sıpam var o başlı başına bir iş güç :))

ikinciler dahamı nazlı oluyor nedir
allah bağışlasın ikisinide sağlıkla

Bende listeye eklenmek isterim :)

merhabalar listeye benide eklermisiniz :) ikinci hamileliğim tahmini doğum tarihim 2 şubat... Sevgiler... DAha öncede 2011 Mayıs annesiydim... orda çok güzel dostluklarım oldu... kızımında birsürü arkadaşı var.. umarım burdada böyle dostluklarımız olur

sohbet edelim hadi kızlar hazır midem iyiyken

kimler nerede oturuyor hatta hangi hastaneye gidiyor ? belki yakın olduklarımız aynı hastaneyi paylaştıklarımızda olur.

İstanbul Avrupa yakasındayım
Özel okmeydanı hastanesi / Osman Batur

benim yerin çokk çokk uzak size ben antepteyim
topicte başka antepte olan varmı???????????????????

Evet canım haklısın ama sola yatınca ağrım oluyor o yüzden sağa dönüyorum ama onun dışında sola yatmaya çalışıyorum..

Ayyhh ne güzelll Çok sevindim canım bi sorunun olmamasına Darısı başımıza ehehe biraz garip olacak ama ben daha hiç doktora gitmedim biraz cesaretim yok biraz da bebek görüneceği zaman gitmek istiyorum hepsi bir arada o yüzden sabretmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum sizlerde bizim için dua edin nolur çoookkk korkuyorum yaa içim hiç rahat değil bi bebeği görseydim rahatlayacaktım...

Ben İstanbul Anadolu Yakası
Kartal-Özel Umut Hast. gidiyorum(eheh daha gitmedim ama )Ümmügülsüm hanım ya da Bİrsen hanıma gideceğim

benide listeye eklermisiniz yaş :26 ilk bebek muhtemel doğum tarihi 05.02.2013

Canııım geçmişi daha yeni okuyabildim. Ayy çok sevindim yaa Hadi gözün aydın. Umarım bundan sonra hep problemsiz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…