Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen banada bazı yorumları okuyunca öyle oluyor .Dua edicez hayırlısıyla :) Bana doktorum kalk bilgisayarın başından olumlu
düşün kızıyor bana
çok sağol canım ya
rahatladım tabi bende ama tam olarak değil bu ay sonuna kadar tamda rahatlamış olmucam benimde bundan önceki kalp durmasıydı ama ozatan başından beri sorunluydu kese yeterinde büyük değildi geriden gidiyordu hep kalbi bile çok geç aldık onda hatat bir doktor 6 haftalıkken alalım bunu kesen bozulmul dedi ama ben aldırmadım bekledim ama neticede kalbi durdu işte
hayırlılı böyleymiş demekki
ama bu tabi çok zayıf bir ihtimal sende kaygı etmemeye çalış gönlünü ferah tut bi şekilde geçicek bugünler şubatta o kışın soğuğunda bebeklerimizi kucağımıza alacağız onlar ısıtacak bizi inş.
Günaydın ;;
2 gündür mide bulantısı kusma yaşıyorum dün 3 kez istifra ettim:2:
bide uyku sorunu işte akşam 10 da yatttım sabah kalktım sanki o uyuyan hiç ben değilim
allahim bide isemi gidiyosunuz . valla allah kolayalik versin. evdeyim surekli uyuyorum. hep yatiyorum. sutten agzi yanan hesabi. evin heryerinde kolonyali pamugum var. nerde elime gecse bi nefes cekiyorum.
bu arada bebeklerini kaybeden arkadaslar gecmis olsun. bu hikayeler basladi bi tuhaf oldum gene. taktim kafaya simdi bakalim kalp sesi alabilecekiyiz. on ikinci haftayi gorebilecekmiyim bu sefer ahaaa geldiler bana yine
doğru söylemiş okumamak lazımbi daha öyle konuşursak sen bana kız ben sana
Amin canım benim..inşallahhhh.....şimdi bende haftaya gidicem folik asit hapım 7-8 tane kaldı o bitince gideyi diyorum......yani 7 haftanın içinde olcak...duyabilir miyiz acaba kalbini
Allah yardımcın olsun canım benim...mide bulantısı bende de var bir de sütü zor içiyorum ki ben sütü cok severim.....burnumu kapatıp içiyorum.....canım istiyo ama kokuyu aldığımda midem bulanıyo...uyku sorunu bende de var...bir de aşırı gaz...gece boyunca sancıdan uyuyamadım
canım sakin ol lütfen...dua et,hayırlısını iste Rabbimden....hepimiz ayı durumdayız ama kötüsünü düşünmemek lazım....bebeklerimiz bizimle olacak inşallahhhh
doğru söylemiş okumamak lazımbi daha öyle konuşursak sen bana kız ben sana
Amin canım benim..inşallahhhh.....şimdi bende haftaya gidicem folik asit hapım 7-8 tane kaldı o bitince gideyi diyorum......yani 7 haftanın içinde olcak...duyabilir miyiz acaba kalbini
Allah yardımcın olsun canım benim...mide bulantısı bende de var bir de sütü zor içiyorum ki ben sütü cok severim.....burnumu kapatıp içiyorum.....canım istiyo ama kokuyu aldığımda midem bulanıyo...uyku sorunu bende de var...bir de aşırı gaz...gece boyunca sancıdan uyuyamadım
canım sakin ol lütfen...dua et,hayırlısını iste Rabbimden....hepimiz ayı durumdayız ama kötüsünü düşünmemek lazım....bebeklerimiz bizimle olacak inşallahhhh
selam kızlar
folic asid folbiolmu kullanıyorsun eğer illaki doktora 8.haftada gideyim diyorsan folbiol 1,5 tl zaten eczanede istersen onu eczaneden al sonra git doktoruna kalp atışı için
tabi sen bilirsin yine karından görünmese bile vajinal usgde kesin görünür ama kalp atışı
folic asid folbiolmu kullanıyorsun eğer illaki doktora 8.haftada gideyim diyorsan folbiol 1,5 tl zaten eczanede istersen onu eczaneden al sonra git doktoruna kalp atışı için
tabi sen bilirsin yine karından görünmese bile vajinal usgde kesin görünür ama kalp atışı
yok canım folidoce kullanıyorum....10 tl ye aldım
bitince reçetesiz alınıyo mu ki o?ben alınmıyor diye biliyordum
eşim de 8.hafta gidelim kesin olsun dedi ama hem folis asitim bitiyo onu yazdırmalıyız dedim ama bahanem o....bebeğimi görmek duymak istiyorummmmmm
baş ağrısı içinde ayak baş parmağını ovalasan kremle yada herhangi bir yağla
iyi gelir belki
ben bazen yaparım bunu
folidoce , Folbioil , Elevit hangisini kullanıyorsunuz ve aralarındaki fark nedir.ben 2 ay önceden başladım folbioil içiyorum .Doktor kese görünsün elevit yazarım demişti.
Merhaba
konu sosyoloji isimli arkadaşınıza devredilmiştir...
Hepinize öncelikle sağlıklı, sonra keyifli en sonra her ikisi bir tadında hamilelik dilerim.
Olmaz lütfen olmaz doğacak erkek bebeklere ismimi vermeyin binler oldu mahçup oluyorum : )
Merhaba
Hepinize öncelikle sağlıklı, sonra keyifli en sonra her ikisi bir tadında hamilelik dilerim.
Olmaz lütfen olmaz doğacak erkek bebeklere ismimi vermeyin binler oldu mahçup oluyorum : )
ilaç bahane bebek şahane
evet alınıyor ben 2 ay önce kendim almıştım folbiolu eczaneden
şimdide doktorum yazmadı zaten elevitin içinde var zaten gerek yok almana dedi bana hoş ben kaç gündür elevitide içmiyordum umudum olmadığı için
neyse bugünden itibaren içeyim bari
istifra edince ne baş ağrısı kalıyor ne mide bulantısı şuanda hepsi geçti
süt sana gaz yapıyor olmasın canım bi akşam içme dene istersen
bende 22 haziran da gideceğim kalp atışlarını duymadan dönmek istemiyorum onun için bekleyeceğim.
dediğin ilaç için eczaneye sor ama hamile olduğuna göre vermeme ihtimalleri yok
kuzum sabah aksam içiyodum ama artık sadece sabah içiyorum....yediğim her sey gaz yapıyo bir de afedersiniz bağırsaklarda da sorun oldu çıkamıyorum tuvalete
Merhaba
folidoce , Folbioil , Elevit hangisini kullanıyorsunuz ve aralarındaki fark nedir.ben 2 ay önceden başladım folbioil içiyorum .Doktor kese görünsün elevit yazarım demişti.
kabızlık hamileliğin en zor dönemiymiş kayısı falan ye canım rahatlarsın.