çok sağol canım inş. seninkide öyle geçerCanııım geçmişi daha yeni okuyabildim. Ayy çok sevindim yaaHadi gözün aydın. Umarım bundan sonra hep problemsiz geçer
bu defa alcaz kucamıza inş. zoeay bi eylül annesi daha var o zamanda yarım kalmış şimdi gebe olan buraya yazmadı daha inş. oda yazar özelden mesaj attı banaEvet canım haklısın ama sola yatınca ağrım oluyor o yüzden sağa dönüyorum ama onun dışında sola yatmaya çalışıyorum..
Ayyhh ne güzelllÇok sevindim canım bi sorunun olmamasına Darısı başımıza ehehe biraz garip olacak ama ben daha hiç doktora gitmedim biraz cesaretim yok biraz da bebek görüneceği zaman gitmek istiyorum hepsi bir arada o yüzden sabretmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum sizlerde bizim için dua edin nolur çoookkk korkuyorum yaa içim hiç rahat değil bi bebeği görseydim rahatlayacaktım...
Ben İstanbul Anadolu Yakası
Kartal-Özel Umut Hast. gidiyorum(eheh daha gitmedim ama )Ümmügülsüm hanım ya da Bİrsen hanıma gideceğim
bu defa alcaz kucamıza inş. zoeay bi eylül annesi daha var o zamanda yarım kalmış şimdi gebe olan buraya yazmadı daha inş. oda yazar özelden mesaj attı bana
Ben İstanbul Anadolu Yakası
Kartal-Özel Umut Hast. gidiyorum(eheh daha gitmedim ama )Ümmügülsüm hanım ya da Bİrsen hanıma gideceğim
Yaaaa ben çok sıkıldım. Eve gidelim artııııık.Bitmiyor arkadaş bugün mesai.Evimi, yatağımı özledim yav
Ben de bi an önce izin alıp hastaneye gitmek istiyorum bebeğimi görmedim dahailk gittiğimizde kesesi oluşmamıştı
Yaaaa ben çok sıkıldım. Eve gidelim artııııık.Bitmiyor arkadaş bugün mesai.Evimi, yatağımı özledim yav
cemoş sen ve ben aynı günü sayıyoruz canım. bende de şu anda hiçbir bulantı emaresi yok. diğer hamileliğimde çok fena idim ama sanki 6. haftadan sonra başlamıştı. bakalım bu nasıl olacak. bulantı olsa da olur olmasa da. yeter ki sonucu güzel olsun. of bile dememeye odakladım kendimi:) tek derdim okulda seminer dönemi bitmeden bulantılardan arkadaşlar anlamasın. dönüşte sürpriz olsun. tatsızlık olursa anlatmak zorunda kalmayayım insanlara. eşim, ben ve kardeşim dışında kimse bilmiyor. öğreneli 11 gün oldu:) hala sevinçli miyim, heyecanlı mıyım anlamadım. sanki hem hamileyim, hem değilim. ama çok çok çok mutlu ve umutluyum. kese için gün sayıyorum. perşembe canımız doktor teyzemize gideceğiz. o bize kıyamaz biliyorum güzel haberler verir. :) bizim için dua edin teyzeleri
12.gün beta hcg 139,8 15 gün 1303 19.gün 5976 çıktı...........arkadaşlar tüp bebek transfer sonrası sonuçlarım bunlar...19 .gün ultrasonda kese net görünmedi..daha doğrusu doktor emin olamadı....20günde pembe lekelenmem oldu....iğne ve fitil uygulandı şu an iyiyim yatıyorum....kese yi görmek için cuma yı bekliyorum.....daraldım Allah yardım etsin....beta hcg me yorum yaparmısınız benim gibi böyle hızla artanlar var mı?16:
bizde de sadece ailem biliyor...ilk dusugumde sazan gibi herkese yaymistik..sonra da bebegi kaybettik aciklamasi daha zor oldu(
hosgeldin canim,
karin ultrasonumuydu da gorulmedi?
hayır cnm vajinal di....banada gösterdi minicik bir nota vardı....bebek zaten 3,5 4 haftalıkdı o an....
e tamam gorunmus iste..bi sorun olsa muhakkak soylerdi, dokorlar bizim gibi duygusal degiller, gunde kac hasta bakiyorlar...icin rahat olsun derim ben..bildigim kadariyla kimse daha kalp atisi dinlemedi, sadece ekranda kalpin attigini goren var...beta degerlerin de gayet gusel artmis...
bir sonraki gorusmen ne zaman?
canım o noktacık benim için çok değerli ama doktor..beta hcg çok yüksek bu değere göre bu kese daha büyük olmalıydı..ben bozulmuş gebelikden şüphelendim yada keseyi göremedim dedi...emin olamadı yani...ist doktorumu radım ve bu yoruma çok kızdı..gönlümü raharlatmak için gerekenleri söyledi...ama buradakinin duygusuzca konuşması beni çok üzdü..cumaya ultrasonum var inşallah...çok heyecanlıyım
kesede sorun varsa beta nasil yukselmis ki? keske onun da aciklamasini yapsaydi o cok bilmis doktor :)))
Hepimiz kesemizi görelimmmm inşallah
tahmini 5.hafta kese görünüyor sanırım benim son adet :7 mayıs bnimm gibi benzer tarih olup keseyi gören varmı .karın mı yoksa alttan mı?
cnm benim son adet 2 mayıs . tüp transferim 20 mayıs doktorum adetini 6 mayıs gibi hesaplayacaksın dedi..tüp olunca öyle oluyormuş...yüce MEVLAM hepimize keseyi görüğümüz kalp atışlarını duyduğumuz günleri de göstersin inşallah