2014 Şubat Anneleri

Günaydın ;;

2 gündür mide bulantısı kusma yaşıyorum dün 3 kez istifra ettim:2:
bide uyku sorunu işte akşam 10 da yatttım sabah kalktım sanki o uyuyan hiç ben değilim :KK34:

Günaydın ;;

bide uyku sorunu işte akşam 10 da yatttım sabah kalktım sanki o uyuyan hiç ben değilim :KK34:

2 gündür benimde bulantım artıı baya sabah doktoru beklerken kucaktım nerdeyse sonra işe geldim burdada öyle oldum

bi kaç öneri vereyim bende oğlumda işe yaramıştı
yanında ve çantanda küçük bir limon kolonyası şişesi bulundur bulantın olduğunda eline dök bileklerini falan ov kokla onu biraz ferahlatıyor
çubuk kraker yiyiroum şuan o tarz şeyler ye acıktıkca kuru olsun yani genelde sulu şeyler bulantını artırır
b irde bulantı gelinde derin derin nesef almaya çalış umarım işe yarar

şimdi bebeşin sıkışacak kadar büyük değil zaten kaygı etme henüz çok küçükler
ilerde zaten alışırsın kendini bu kadar zorlama
bak ben ilk gebeliğimde nasıl yatıyordum söylim

tam 3 tane yastıkla yatıyordum ikisi başımın altında ki normalde çok engin yastıkta yatarım ama nefesi ancak o şekil kolay aldığım için iki yastıkla uyumak zorunda kaldım başımın altında
yastığın diğeride bacak aramdaydı hep genelde sola yatıp bacağımın arasına alıyordum ama herkeste bilirki sürekli solada yatılmıyor işte boynun tutuluyor omzun uyuşuyor o şekil bazen sağa bazen sola yatardım
sırt üstü yatmak neredeyse imkansız zaten belin kopacakmış gibi ağrıyo sırt üsüt yatınca çünkü bebeğin ağırlığı sırta biniyor
yüzü koyunda yatamıyorsun zaten karnın büyüyünce ben yatamadım en azından ki normalde sürekli yüz üstü yatan biriyimdir

ayy tebrik ederim canim . guzel haber. kac oldun simdi

Günaydın ;;

uyku uyku uyku hep insanın uyuyası geliyor ama benim gece uyanmalarım başladı o da wc sorunu için :KK1:

Eşimde kızıyor o kadar erken neden uyuyorsun diye bende hamileyim ben diye bağırdım :KK1:

2 gündür benimde bulantım artıı baya sabah doktoru beklerken kucaktım nerdeyse sonra işe geldim burdada öyle oldum

bi kaç öneri vereyim bende oğlumda işe yaramıştı
yanında ve çantanda küçük bir limon kolonyası şişesi bulundur bulantın olduğunda eline dök bileklerini falan ov kokla onu biraz ferahlatıyor
çubuk kraker yiyiroum şuan o tarz şeyler ye acıktıkca kuru olsun yani genelde sulu şeyler bulantını artırır
b irde bulantı gelinde derin derin nesef almaya çalış umarım işe yarar

aynen ya otobüste kendimi zor tuttum bende bide havasız oluyor karnım olmadığı için kimse yer de vermiyor bunaldım bugün...

çubuk kraker taşıyorum artık sabah 3*4 tane yedim otobüse binmeden.. limon kolonyası da çok severim yanımda olur hep koklayım bari

bebeğinizin artık küçük bir karaciğeri var :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:KK1: Evet minik bir karaciğerimiz var artık :KK1::KK1::KK1::KK1::nazar:

aynen ya otobüste kendimi zor tuttum bende bide havasız oluyor karnım olmadığı için kimse yer de vermiyor bunaldım bugün...

çubuk kraker taşıyorum artık sabah 3*4 tane yedim otobüse binmeden.. limon kolonyası da çok severim yanımda olur hep koklayım bari

:KK1: Evet minik bir karaciğerimiz var artık :KK1::KK1::KK1::KK1::nazar:

o otobüsleri falan bana deme zaten ya
allahtan evim tramvayın ilk durağına yakın sabahları ordan biniyorum oturarak geliyorum ama dün çıkışta zorlandım bende çok kalabalıktı ve kokuyordu bana çantama olips almıştım onu attım azıma inene kadar şeker yedim sürekli
çok bulantım yoktu gerçi hafifi vardı ama işe yaradı
bakalım artık hayırlısı

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. benimde 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş ve 12 .haftada farketmiştik aldırmak zorunda kalmıştık. ama şimdi yine hamileyim tek dileğim sağlıklı olması ve sağ salim doğması. sende umudunu yitirme aylarca yıllarca hamile olmak için uğraşan insanlar var. allah onlara sabır ve en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. hamile olabildiğini bilmek bile sana umut olsun canım. her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır. çok daha güzel günlerde mutlu olmanı canı yürekten diliyorum seni tanımasamda. tekrar çok geçmiş olsun ve derdini veren rabbim sabrınıda sana ve eşine versin inşallah

Saol cnm Allah razı olsun cok uzuldum cok ağladım ama defigin gibi Rabbim daha hayirlisini versin O herseyi bizden daha iyi bilir şüphesiz. .kimyasal gebelikten sonra korunma süresi varmi yoksa hemen kalinabiliomu

allahim bide isemi gidiyosunuz . valla allah kolayalik versin. evdeyim surekli uyuyorum. hep yatiyorum. sutten agzi yanan hesabi. evin heryerinde kolonyali pamugum var. nerde elime gecse bi nefes cekiyorum.

bu arada bebeklerini kaybeden arkadaslar gecmis olsun. bu hikayeler basladi bi tuhaf oldum gene. taktim kafaya simdi bakalim kalp sesi alabilecekiyiz. on ikinci haftayi gorebilecekmiyim bu sefer :KK43: ahaaa geldiler bana yine

Saol cnm Allah razı olsun cok uzuldum cok ağladım ama defigin gibi Rabbim daha hayirlisini versin O herseyi bizden daha iyi bilir şüphesiz. .kimyasal gebelikten sonra korunma süresi varmi yoksa hemen kalinabiliomu

sanada geçmiş olsun canım üzülme
allah daha büyük acılar yaşatmasın hiçbirimize
sağlıklı evlat verecek inş. rabbim bundan sonra
korunma süresi yok diye biliyorum ama ilk adetini beklersin en azından sanırım doktorun daha iyisini bilir tabiki

allah sağlıkla bebek versin sana inş. sene buzamanlar doğumuna az kalmış olur inş.:KK16:

o otobüsleri falan bana deme zaten ya
allahtan evim tramvayın ilk durağına yakın sabahları ordan biniyorum oturarak geliyorum ama dün çıkışta zorlandım bende çok kalabalıktı ve kokuyordu bana çantama olips almıştım onu attım azıma inene kadar şeker yedim sürekli
çok bulantım yoktu gerçi hafifi vardı ama işe yaradı
bakalım artık hayırlısı

hiç sorma giderken de dönerken de kalabalık oluyor.
bide şu baş ağrısı mahvediyor beni :KK17::KK17: hafiflese rahat edeceğim işime bakamıyorum şuanda :2:

bunu nasıl hesapladın 13 ne 30 ne :KK70:

canım doktorlarda böyle hesaplıyormuş
kese mm sine 30 ekleyip 7 ye bölünde haftası çıkıyormuş kesenin
bu hesap 8 haftalığa kadar tutuyormuş ama 8 haftadan sonra bebeğe göre hesaplama yapılıyormuş
kaan kocatepenin sitesinde yazıyor bu

kimyasal gebelik ile ilgili hiçbir bilgim yok bu konuda bence doktorundan yardım almasın. zira herkesin bünyesi farklı olduğu için doktor sana göre uygun olnı söyleyen tek kişi olacaktır.

bunu demeye hakkim yok biliyorum ama. offfff suboregi olsada yesek.

sokagin basi . sariyer borekcisi. yahu bunu sokaktami pisiriyolar ne bu koku. eziyet oldu cam acmak :KK43:(

hiç sorma giderken de dönerken de kalabalık oluyor.
bide şu baş ağrısı mahvediyor beni :KK17::KK17: hafiflese rahat edeceğim işime bakamıyorum şuanda :2:

baş ağrısı içinde ayak baş parmağını ovalasan kremle yada herhangi bir yağla
iyi gelir belki
ben bazen yaparım bunu

X