- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
hamilelik boyunca canımı sıkmamaya özen gösteriyorum
ilkini zaten (bence)stresten kaybettim
ama velilerim sağolsun başlı başına stres kaynağı
bir test firması okula tanıtım için geldi herkes çok beğendi ama biz öğretmenler kısa zaman kladı deyip seneye alalım dedik
ama sağolsun birileri ben para topluyorum diye il milli eğitime şikayet etmiş beni
sabır sabır nereye kadar Allahım yani
ben salakta kanamam olduğu halde rapor almayıp okula giden bir öğretmenim
sinirden ağlamak üzereyeyim
Allahım sen bana yardımcı ol
((((
bir test firması okula tanıtım için geldi herkes çok beğendi ama biz öğretmenler kısa zaman kladı deyip seneye alalım dedik
ama sağolsun birileri ben para topluyorum diye il milli eğitime şikayet etmiş beni
((((
((((
sol kasiginda (tek tarafli yani) hafif bir agri hisseden var mi kizlar? normal midir?
Benim de var sol da özellikle bazen bacağıma vuruyor bacağım sızlıyor resmen...Bir de genellikle gece yatarken daha çok oluyor...sol kasiginda (tek tarafli yani) hafif bir agri hisseden var mi kizlar? normal midir?
Benim de var sol da özellikle bazen bacağıma vuruyor bacağım sızlıyor resmen...Bir de genellikle gece yatarken daha çok oluyor...
Hep sol tarafa yatın derler sağımda daha rahat ediyorum ben ağrım olmuyor..
canım 3.aydan itibaren sola yatmayı alışkanlık et..sol tarafa yatmak bebeğin gelişimi için çok önemli..eşimde doktorumda hep aynı şeyi söyledi ilk gebeliğimde..bebeğe giden kan akışını maksimum düzeye çıkarıyormuş..
kuzum kafana takma ama ekmegi cok az ye, tuzu ve sekeri kes...ben de kiloluyum...
kızlar adetime 3 gün var ve ben bugün kan tahlili yaptırdım..beta 33 çıktı :)) 2.gebeliğim olacak hayırlısıyla..isteyen herkese nasip etsin Rabbim
bide su yatma poxisyonu varya. arkadsimda dedi sola yat . ama ben varyaa tam bi yuz ustu manyagiyim.kendimi zorlayip sola yatsamda ,ya sabah kendimi yuz ustu buluyorum. yada kociss kaldiriyo gece. bebiisssss sikisti kalk diyo :)))
kızlar sabah doktoruma uğradım beni görünce hayırdır dedi erken gelmişsin dedim bi hafta oldu bir hafta sonra gel demiştin oldumu okadar ya dedi evet dedim
sezeryana gircem ama sana bakıp gideyim ozaman işe geç kalma dedi baktı
çok şükür kesemizde bi sıkıntı yok dedi
yolk sac kesesini bile gördü karından çok sevindim geçen haftaki kanama dedim onu artık şuan sorun yok gözüküyor dedi bana
çok mutluyum çok zaten iki gündür özellikle sabah kısmı bulantım oluyordu hele bu sabah baya kötüyüm bulantıdan fakat olsun napalım aşılmayacak sorunlar değil bunlar
bebişler bizimle olsunda bulantı falan çekeriz sorun değil
darısı herkesin başına kızlar
kızlar sabah doktoruma uğradım beni görünce hayırdır dedi erken gelmişsin dedim bi hafta oldu bir hafta sonra gel demiştin oldumu okadar ya dedi evet dedim
sezeryana gircem ama sana bakıp gideyim ozaman işe geç kalma dedi baktı
çok şükür kesemizde bi sıkıntı yok dedi
yolk sac kesesini bile gördü karından çok sevindim geçen haftaki kanama dedim onu artık şuan sorun yok gözüküyor dedi bana
çok mutluyum çok zaten iki gündür özellikle sabah kısmı bulantım oluyordu hele bu sabah baya kötüyüm bulantıdan fakat olsun napalım aşılmayacak sorunlar değil bunlar
bebişler bizimle olsunda bulantı falan çekeriz sorun değil
darısı herkesin başına kızlar
Günaydınnnnn
yaa inan cok cok sevindim canım benim....darısı bizim bebişlerimize olsun inşallahhhiçini ferah tutmaya devam et......benmde içime bazn korku yerleşiyor kalp durma olaylarını duydukça ama Allahım büyük....dua ediyorum,ona sığınıyorum,içimi ferah tutmaya çalışıyorum,rahatlıyorum
Günaydınnnnn
yaa inan cok cok sevindim canım benim....darısı bizim bebişlerimize olsun inşallahhhiçini ferah tutmaya devam et......benmde içime bazn korku yerleşiyor kalp durma olaylarını duydukça ama Allahım büyük....dua ediyorum,ona sığınıyorum,içimi ferah tutmaya çalışıyorum,rahatlıyorum
Çok güzel bir haber tatlım darısı bizlerin başına kaçıncı haftadasın yani son adet tarihin neydi .ben
henüz gitmedim keseyi görmek için 17 haziran da gidicem ama nasıl beklicem bilmiyorum.