2014 Şubat Anneleri

Tabi bu esnada eşimde çok pişman oldu.o da zayıfladı kimi Zaman af diledi kimi Zaman beni suçladı ben bu hatayı yaptıysam senin hiçmi suçun yok dedi.çok düşündüm ve benim ona güvenmekten onu çok sevmekten ve onu herhaliyle kabul etmekten başka suçum yok .ben herzaman için iyi bir anne ve eş olmaya çalıştım ama hepsi boşunaymış
Ve ben hala aynı ruh hali içindeyim kendime gelemiyorum

Nedense buraya yazmak sizlerle paylaşmak hiç aklıma gelmedi.kimseye anlatamadım keşke daha önce yazsaydım sizlerle paylaşmak iyi geldi lütfen okuyan herkes düşüncelerini yazsın buna çok ihtiyacım var

Tabi bu esnada eşimde çok pişman oldu.o da zayıfladı kimi Zaman af diledi kimi Zaman beni suçladı ben bu hatayı yaptıysam senin hiçmi suçun yok dedi.çok düşündüm ve benim ona güvenmekten onu çok sevmekten ve onu herhaliyle kabul etmekten başka suçum yok .ben herzaman için iyi bir anne ve eş olmaya çalıştım ama hepsi boşunaymış
Ve ben hala aynı ruh hali içindeyim kendime gelemiyorum

kesinlikle senin suçun yok böyle dediğinde lütfen kendini suçlama..
hatta sana senin hiç mu suçun yok dediğinde , evet suçum var oda sana güvenmek diyebilirsin.

ben mi çok feminist düşünüyorum bilmiyorum ama senin bunda asla suçun olamaz....

Nedense buraya yazmak sizlerle paylaşmak hiç aklıma gelmedi.kimseye anlatamadım keşke daha önce yazsaydım sizlerle paylaşmak iyi geldi lütfen okuyan herkes düşüncelerini yazsın buna çok ihtiyacım var
Ya erkekler çalışıyor diye kendilerine herseyi hak görüyorlar yorgun olurlar aman yemek hazır olcak aman çayı kahvesi utusu yatağı onlar çalışıyo yorgun!!!EEEE biz?tüm gün 7 24 hizmetçi kahvaltı bulasik yemek çocuk bakımı uyutma alt al yedir icir yemek yap bulasik offf biz neyiz neyin kabahati topuklu ayakkabıyla makyajla is yapcak cocuk bakcak degiliz dokunur diye bebekten parfüm bile sïkmïyodum ben bumu ihmal bumu bahane aramasinlar senin hiç bi suçun yok kendini suçlama aciz insanlar bu erkekler

Canım sanırım pekçok arkadaşda benim gibi düşünüyordur. Aslında yazacak çoook şey var ama, hem yönlendirme yapmamak , hem de iyice canını sıkmamak adına çok da yazmak istemiyorum.
Öncelikle eşin halt etmiş, ne demek yatakta yakalayanlar boşanmıyor ?? Zaten onun yaptığı şeyin bir tık ötesi de bu.. Fırsatı olsaydı yapmayacak mıydı sanki ?
Ben karşıdaki kızı suçlama gereği duymuyorum hiç. Sosyal hayatın içinde eşler pekçok kadın ve erkekle muhatap oluyor. Ne yani, her dekolte giyen, teni güzel olanla birşeyler mi yaşayacak.! Sen evli barklı adamsan, kendine sahip çıkmayı bileceksin. Ha eşine karşı hislerin bitmişse eğer, kimseyi yıpratmadan, enayi yerine koymadan, efendi gibi bitirip gideceksin.
Lütfen sen bir an önce profesyonel destek al. Yaşadığın şey dünyanın sonu değil ki.. Çok şükür maddi olarak ayaklarının üzerinde durabiliyorsun. Uzaktan atıp tutmak kolay tabii ama, kendine olan saygını yitirmektense, herşeye yeniden başlayabilirsin.. Kızlarının sana çoook ihtiyacı var. Silkelen ve kendine gel lütfen. O kozalak kocan da yediği haltı haklı göstermeye çalışıp, kendini milletle kıyaslamasın ! Alacağın karar ne olursa olsun, güçlü dur..

cnmkzm cnmkzm merhaba tekrar,
buraya da çok fazla yorum yazıp senin kafanı karıştırmak istemiyorum ben de, sonuçta senin aile hayatını koşullarını bilemeyiz, bu tip durumlar çok onur kırıcıdır, insana kendisini değersiz hissettirir, hele ki güven bir kez sarsıldı mı tekrar kazanılması çok zordur. evliliğinizi yeniden yapılandırmaya çalışırken bir taraftan çocuklar bir taraftan kendi işin ve eşinle aynı evde yaşamaya çalışmak çok zordur.

bu konunun üzerine gidip çözümlemek gerekiyor bence, profesyonel destek alabiliyorsan çok iyi olur. inşalla hayırlısıyla atlatacaksınız ...

ben deliyimdir bu tip konularda, mesela gider o kızı rezil ederdim, o yazışmaları kızın ailesine, arkadaş grubuna falan yayardım. bence eşin kadar o kız da suçlu, evli bir erkekle neden buluşur ki insan, neden telefonlaşır, mesajlaşır...sırf macera, iki güzel söz duyup gururu okşanacak diye sizin evliliğinizi bozuk para gibi harcayabiliyorsa, ben de o kızı 2 dakkada harcarım, tüm hayatını damgalı bir kaşar olarark devam ettirir.

Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.aldatıldığımı 5ocak ta öğrndim yani 2 ay oldu.bu 2 ayda yemeden içmeden kesildim 52 kilodan 40 kiloya düştüm bir türlü küçük bir kaçamak olarak görüp kabullenemedim.boşanacağımı söyledim fikrim hala aynı ama hala ailelere duyurmaya hazır olmadığım için beklemedeyim.
Bana her defasında çok abarttığımı söylüyor "sanki o kızla yattım bak millet yatakta yakalıyor yine de boşanmıyor diyor
Bana ne milletin ne yaptığından......
bir sokta benden bugun bosanma kararini vermis bulunmaktayim. hatta avukatimi bile ayarladim. yarin annesi geliyor ona soyleyecegiz. affedersem aynada kendime bakamam . seninki daha kotu canim benimkinde yuzyuze gorusme yok faceden benimki fotograf istiyor oda gonderiyor. benimki kisacasi onu arzuluyor. ben karsi tarafa da dava acicam hatta onu rezil edicem. esime de ayni sekilde. avukatim esimin en yakin arkadasi. demistim daha once herkes beni destekler cunku disaridan bakildiginda mukemmel bir aileyiz. avukat simdilik soguma donemin olsun iki hafta kafani topla olc bic tart aglamadan sakin kafayla dusun. eger simdi harekete gecersek sonra pisman olursun ve rahat edemezsin dedi. ayrica cuma gunu icin psikoloktan yardim aldim. esin suclu oldugunu biliyor ama seni sindirerek rahatlamaya calisiyor. erkekler zavalli. aklimin kiyisindan gecmeyecek sey basima geldi. iki hafta hicbirseye karismicam mehmetaliyi krese vericem. cikip gezicem dolasicam. kafamı toparlamaliyim. esim beni aldatmis ya saka gibi biz oyle seyler yasadik ki anlatsam vay be aska bak dersiniz ama simdi. ben alti ay boyunca agladim hasani ver bana allahim dedim. ama simdi yuzune tukurmek istiyorum.sirasi gelince kizi da rezil edicem. o yuzden canim oncelikle destek al. psikologa gitmek seni delirtmez gitmemek delirtir. simdi sende benim gibi kesik kesik agliyorsun ve bu yasadiklarinin kabus oldugunu ve boyle bir seyin yasanmafigini dusunuyorsun. gozyaslarin yarim kaliyodur. aldatma bence beyindedir. senin kiz da pislik kisacasi eşini ayartmaya calismis canim. esin arkafaslara hava atmak icin kullanmis onu. senin yerinde olsam esinin arkadasini arar ve insallah esinde seni aldatir derim. cunku onurlu bir insan olsaydi eşine kizi kacirma demezdi. coluguna cocuguna sahip cik sen ne yapiyorsun senin de kizin var derdi. dedim ya canim once destek almalisin. ben artik neye guvenecegimi bilmiyorum.
bugun mehmet ali ile camiye gittik. icim bi aydinlandi anlatamam. ALLAH bizi evlatlarimizla sinamasin varsin elin ogluyla sinasin. onun icin yipranacagomiza cocuklarimzla ilgilenelim.inşallah haksever bunu okumaz. cok uzuluyor cunku. guclu olalim hayata tutunalim. yavrularimiza sarilalim.

kesinlikle senin suçun yok böyle dediğinde lütfen kendini suçlama..
hatta sana senin hiç mu suçun yok dediğinde , evet suçum var oda sana güvenmek diyebilirsin.

ben mi çok feminist düşünüyorum bilmiyorum ama senin bunda asla suçun olamaz....
Evet gerçekten de çok güveniyordum hatta öyle çok güveniyordum ki aldattığı sinyallerinin hiçbirinden şüphelenmedim.mesela telefonu herzaman sessizdeydi Neden açmıyorsn dediğimde kitap okuyorum dikkatim dağlıyor diyordu ikide bir telefon şifresini değiştiriyordu Neden sürekli değiştiriyorsun dediğimde kız alıp oynuyo ondan diyordu bunun gibi şeyler. Hiç şüphe duyp bir kurcalayayım diye içimden geçmedi. Sonsuz bir güven vardı çünkü

Ya erkekler çalışıyor diye kendilerine herseyi hak görüyorlar yorgun olurlar aman yemek hazır olcak aman çayı kahvesi utusu yatağı onlar çalışıyo yorgun!!!EEEE biz?tüm gün 7 24 hizmetçi kahvaltı bulasik yemek çocuk bakımı uyutma alt al yedir icir yemek yap bulasik offf biz neyiz neyin kabahati topuklu ayakkabıyla makyajla is yapcak cocuk bakcak degiliz dokunur diye bebekten parfüm bile sïkmïyodum ben bumu ihmal bumu bahane aramasinlar senin hiç bi suçun yok kendini suçlama aciz insanlar bu erkekler
Canım ben de çalışıyorum aynızamanda bide Eve gelip koşturuyorm
Bana sen kendine bakmıyorsun sıradan giyiniyorsun dedi oysaki makyaj yaparım hafif ama.abartı olunca kadın erkek hep bakıyor diye yapmam üzerimdeki gözlerden rahatsız olurum. Kıyafetlerim bana göre şık ama sexi değil yine aynı sebepten. Kısaca güzel sexi kızları görünce beni beğenmez olmuş

bir sokta benden bugun bosanma kararini vermis bulunmaktayim. hatta avukatimi bile ayarladim. yarin annesi geliyor ona soyleyecegiz. affedersem aynada kendime bakamam . seninki daha kotu canim benimkinde yuzyuze gorusme yok faceden benimki fotograf istiyor oda gonderiyor. benimki kisacasi onu arzuluyor. ben karsi tarafa da dava acicam hatta onu rezil edicem. esime de ayni sekilde. avukatim esimin en yakin arkadasi. demistim daha once herkes beni destekler cunku disaridan bakildiginda mukemmel bir aileyiz. avukat simdilik soguma donemin olsun iki hafta kafani topla olc bic tart aglamadan sakin kafayla dusun. eger simdi harekete gecersek sonra pisman olursun ve rahat edemezsin dedi. ayrica cuma gunu icin psikoloktan yardim aldim. esin suclu oldugunu biliyor ama seni sindirerek rahatlamaya calisiyor. erkekler zavalli. aklimin kiyisindan gecmeyecek sey basima geldi. iki hafta hicbirseye karismicam mehmetaliyi krese vericem. cikip gezicem dolasicam. kafamı toparlamaliyim. esim beni aldatmis ya saka gibi biz oyle seyler yasadik ki anlatsam vay be aska bak dersiniz ama simdi. ben alti ay boyunca agladim hasani ver bana allahim dedim. ama simdi yuzune tukurmek istiyorum.sirasi gelince kizi da rezil edicem. o yuzden canim oncelikle destek al. psikologa gitmek seni delirtmez gitmemek delirtir. simdi sende benim gibi kesik kesik agliyorsun ve bu yasadiklarinin kabus oldugunu ve boyle bir seyin yasanmafigini dusunuyorsun. gozyaslarin yarim kaliyodur. aldatma bence beyindedir. senin kiz da pislik kisacasi eşini ayartmaya calismis canim. esin arkafaslara hava atmak icin kullanmis onu. senin yerinde olsam esinin arkadasini arar ve insallah esinde seni aldatir derim. cunku onurlu bir insan olsaydi eşine kizi kacirma demezdi. coluguna cocuguna sahip cik sen ne yapiyorsun senin de kizin var derdi. dedim ya canim once destek almalisin. ben artik neye guvenecegimi bilmiyorum.
bugun mehmet ali ile camiye gittik. icim bi aydinlandi anlatamam. ALLAH bizi evlatlarimizla sinamasin varsin elin ogluyla sinasin. onun icin yipranacagomiza cocuklarimzla ilgilenelim.inşallah haksever bunu okumaz. cok uzuluyor cunku. guclu olalim hayata tutunalim. yavrularimiza sarilalim.
Bende senin gibi öfke doluyum kabullenemiyorum 2ay oldu hala Kimseye söyleyemedim gururuma yediremiyorm işin kötü tarafı hala kocamı seviyorum bizim mutlu bir evliliğimiz vardı çocuklarımızla daha da mutlu olduk yuzumuz hep gülerdi tartışırdık ancak birbirimizi kırmazdık.
Öfkeliyim hatta nefret ediyorum ancak hala seviyorum boşansam ne olur hayatım nasıl olur,boşanmasam ne olur diye hala düşünüyorum şunu gördümki iki ucu b..klu değnek, iki halde de hayatım eskisi gibi olmayacak
Sen de çok iyi düşün artıları eksileri hesapla kolay bir karar değil çünkü bu karar herkesin hayatını etkileyecek
Ben hala düşünüyorum

cnmkzm cnmkzm merhaba tekrar,
buraya da çok fazla yorum yazıp senin kafanı karıştırmak istemiyorum ben de, sonuçta senin aile hayatını koşullarını bilemeyiz, bu tip durumlar çok onur kırıcıdır, insana kendisini değersiz hissettirir, hele ki güven bir kez sarsıldı mı tekrar kazanılması çok zordur. evliliğinizi yeniden yapılandırmaya çalışırken bir taraftan çocuklar bir taraftan kendi işin ve eşinle aynı evde yaşamaya çalışmak çok zordur.

bu konunun üzerine gidip çözümlemek gerekiyor bence, profesyonel destek alabiliyorsan çok iyi olur. inşalla hayırlısıyla atlatacaksınız ...

ben deliyimdir bu tip konularda, mesela gider o kızı rezil ederdim, o yazışmaları kızın ailesine, arkadaş grubuna falan yayardım. bence eşin kadar o kız da suçlu, evli bir erkekle neden buluşur ki insan, neden telefonlaşır, mesajlaşır...sırf macera, iki güzel söz duyup gururu okşanacak diye sizin evliliğinizi bozuk para gibi harcayabiliyorsa, ben de o kızı 2 dakkada harcarım, tüm hayatını damgalı bir kaşar olarark devam ettirir.
Ben de delirdim canım kız başlarda benimle konuşuyordu telefon da sonra size gerekli açıklamaları yaptım beni rahatsız etmeyin diyerek beni engelledi sadece Sms mesajı atabiliyorum ama onunla üzerine kabus gibi çöktüm görüşme kayıtlarını ve fotoları ailesine göndermek tehtit ettim ben bitti diyene kadar telefon larıma çıkacaksn dedim aldırış etmedi sonra annesini aradım sıradan bir arkadaşıymş gibi görüştüm. bak daha da ileri gider seni rezil ederim dedim engeli kaldırdı korktu yaparım çünkü.
Bir yandan da gençliğinin cahilliğine yenilmiş diye acıyorum ondan nasıl intikam alsam bilmiyorum

Nasıl yani yaa?? Sorunlarınızı çözdüğünüzü düşünüyordum ?? Canım çook iyi düşün taşın.. Kolay kararlar değil bunlar.. Yardım almakla iyi yapmışsın, umarım en doğru kararı verirsin...

Hepimiz dogum yaptığımızda oyle sevinmiştim ki hepimizin evladı saglikliydi :((( icim paramparça gormeden de oyle derinden hissediyorum ki bunlar bizim başımıza nasil geldi bilmiyorum. Rabbime sonsuz teslim oluyorum ama kalbim beynim icim.... düşündükçe cildiricam korkuyorum bi masum gözümün içine bakiyo dayanamıyorum... bunlar nasil oldu bilmiyorum hersey kavus uyandım artik diyorum olmuyo... bu dünyada neyimiz var esimiz evlatlarımız çabalarımız hayatımız onlar... şimdi sadece cesedim. Bu dünyada bi bedenim var. Şu ici cem diye bile düşünemiyorum hep icemem simdi bisey olur gb. Deliricem. Yavrum kollarimdaydi optum kokladim her yerini oturdu bana noldu sonra noldu.... bu gerizekali herifler bunu nasil yaptı size benim yavrum nasıl gitti.... deliricem... Benim yavrum yumurta sini yedirdim yavrum dişleri çürümesin diye cukalata yedirmedim nerde kuzum. Bu dünya imtihan dünyası biliyorum bizi ailenizle sinamasin rabbim çok üzgünüm aklim almiyo kalbim kabul etmiyo çok uzuldum allah yardimciniz olsun... artik bisey olmasin korkuyorum cok korkuyorum

Hepimiz dogum yaptığımızda oyle sevinmiştim ki hepimizin evladı saglikliydi :KK43:(( icim paramparça gormeden de oyle derinden hissediyorum ki bunlar bizim başımıza nasil geldi bilmiyorum. Rabbime sonsuz teslim oluyorum ama kalbim beynim icim.... düşündükçe cildiricam korkuyorum bi masum gözümün içine bakiyo dayanamıyorum... bunlar nasil oldu bilmiyorum hersey kavus uyandım artik diyorum olmuyo... bu dünyada neyimiz var esimiz evlatlarımız çabalarımız hayatımız onlar... şimdi sadece cesedim. Bu dünyada bi bedenim var. Şu ici cem diye bile düşünemiyorum hep icemem simdi bisey olur gb. Deliricem. Yavrum kollarimdaydi optum kokladim her yerini oturdu bana noldu sonra noldu.... bu gerizekali herifler bunu nasil yaptı size benim yavrum nasıl gitti.... deliricem... Benim yavrum yumurta sini yedirdim yavrum dişleri çürümesin diye cukalata yedirmedim nerde kuzum. Bu dünya imtihan dünyası biliyorum bizi ailenizle sinamasin rabbim çok üzgünüm aklim almiyo kalbim kabul etmiyo çok uzuldum allah yardimciniz olsun... artik bisey olmasin korkuyorum cok korkuyorum

Şiiiişşşt özgee, noluyorsun böyle ? Sen şu anda bu dünyada alabileceğin en güzel hediyeye sahipsin.. Her dakikanın tadını çıkar, ayşe'yi içine çek.. Silkelen, toparlan, başka da birşey düşünme... Biliyorum, söylemek yapmaktan kat be kat kolay.. Hayat herkes için yoluna girer, hepimiz için..

ozge lütfen bak biz hayatimiza oyle boyle devam edicez . sen en büyük sinavi vermissin. bir de bizim icin uzulme.

ozge lütfen bak biz hayatimiza oyle boyle devam edicez . sen en büyük sinavi vermissin. bir de bizim icin uzulme.
Malesef bizde devam ediyoruz ne aci dağların dayanamadigina dayaniyoruz. Ben nazliydim ben gucsuzdum iradesizdim peygamber imtihaniyla imtihan oldum. Çok üzgünüm eşimin de etrafındaki adamlar böyle tir şoförü ve koparatifte bisuru kansız var rabbim şaşırtmasın. ne kadar sonsuz nimetlerle donatılmış dünyada mutlu olamıyoruz çünkü burası zevk yeri sefa yeri değil. Hiç bisey yaparsin yok bi saniye ilerisini planlayamadan yaşamak sadece korkutucu.

Verdiğin kararlarda inşallah hızlıca çözüme ulaşırsın , Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor..
Ben hep dua ederim aldatılıyorsam ne olur karşıma çıkar diye yine sevgili kulsunuz herşey gözünüzün önüne düştü..

Back