2014 Şubat Anneleri

Pazar bizde yaptık doğum günümüzü gecikmeli olarak.:KK53: Unutamayacagimiz ekşın dolu bi doğum günüydü:KK45:sözde araba hastasi diye konsept arabaliydi pasta miz arabaydi.:KK53: Pişman olduk ama hersey arabali olduğu için iş işten geçmişti..dekoru süsleme basladigimizda başladı evde kıyamet ..baba verin diye.beni babasını kuzenini dovdu once:63: oklava ile.sonra catlarcasina en büyük özelliği bağırmaya başladı bi saat boyunca :KK12: nası susledik hatırlamıyorum. Bi kaç dekoru sokup verdik hepsini istedi.hiç bi şekilde ikna edemedik:KK4:.işte o an pasta masaya kondu büyük kıyamet o zamanmis :confused: bizde moraller sifir:110: kendi maf oldu gözler şiş giysisi salata oldu:eek: misafirler gelmeye 5 dk kala biraz sakinleşti ana hepimiz yorulmustuk mücadeleden:KK48: zor zar ni kaç poz resim çekin dik :eek: almanca auto mu.verin diye hep masaya uzandı çünkü çoğu resim puslu cikti:KK48: biz zorla tebessüm ettik çünkü baya yiprandik:KK53: şükür bolece atlattik.kolay.Unuramayacagimiz bi parti oldu.her yıl bole yaparsa düşünmüyorum bidasına parti ne:KK56:
:KK48::KK48:En son pastayı.parcaladi rahatladi ..anladimi gerçek araba değil.bi kere bile tadına bakmadi:eek:amaç parcalamakmis:eek::110:
bu yasadiklarini uzun uzun yaz canim. o buyuyunce masal olarak dinler.

bu yasadiklarini uzun uzun yaz canim. o buyuyunce masal olarak dinler.
İmkansız pınar yazamam ki yazdırmaz. Gecen alisveris notu yazacaktim yazamadim.:eek:gece geç yatiyo o zamanda benim hiç bişeye dermanim olmuyo.hersey hafizada :KK48:Muhammedin yaptıkları unutulmaz zaten:KK53:

Pazar bizde yaptık doğum günümüzü gecikmeli olarak.:KK53: Unutamayacagimiz ekşın dolu bi doğum günüydü:KK45:sözde araba hastasi diye konsept arabaliydi pasta miz arabaydi.:KK53: Pişman olduk ama hersey arabali olduğu için iş işten geçmişti..dekoru süsleme basladigimizda başladı evde kıyamet ..baba verin diye.beni babasını kuzenini dovdu once:63: oklava ile.sonra catlarcasina en büyük özelliği bağırmaya başladı bi saat boyunca :KK12: nası susledik hatırlamıyorum. Bi kaç dekoru sokup verdik hepsini istedi.hiç bi şekilde ikna edemedik:KK4:.işte o an pasta masaya kondu büyük kıyamet o zamanmis :confused: bizde moraller sifir:110: kendi maf oldu gözler şiş giysisi salata oldu:eek: misafirler gelmeye 5 dk kala biraz sakinleşti ana hepimiz yorulmustuk mücadeleden:KK48: zor zar ni kaç poz resim çekin dik :eek: almanca auto mu.verin diye hep masaya uzandı çünkü çoğu resim puslu cikti:KK48: biz zorla tebessüm ettik çünkü baya yiprandik:KK53: şükür bolece atlattik.kolay.Unuramayacagimiz bi parti oldu.her yıl bole yaparsa düşünmüyorum bidasına parti ne:KK56:
:KK48::KK48:En son pastayı.parcaladi rahatladi ..anladimi gerçek araba değil.bi kere bile tadına bakmadi:eek:amaç parcalamakmis:eek::110:
ouuuuuv hakikaten unutulmaz bir doğum günü olmuş ;)
2. bebiş gelince huni falan takma sakın :p:KK70::KK70:
Şaka bir yana, kreşe başlayınca epey toparlanır, orda enerjisini boşaltınca, evde daha sakin olur. Bakarsın kardeş uğurlu gelir :KK68:

ouuuuuv hakikaten unutulmaz bir doğum günü olmuş :KK66:
2. bebiş gelince huni falan takma sakın :p:KK70::KK70:
Şaka bir yana, kreşe başlayınca epey toparlanır, orda enerjisini boşaltınca, evde daha sakin olur. Bakarsın kardeş uğurlu gelir :KK68:
Zaten benim oğlan sayesinde 5 çocuğa bakiyo gibiyim.:KK70:sonraki gelenler şeker gibi gelir.her türlü zorluğu alıştım sayesinde de:KK48:Sosyolojim zaten tek başına acayip sıkılıyor bencede kardes ıy gelecek:KK53: bide kreşe gidecek umarım hayatimizda biraz değişiklik okacak:KK48: bide bununda kız olması ıy oldu iki erkek daha zor olacaktı.daha çok kuduracaklardi:confused: gozlemledigim bi kız bi erkek çok birlik olup kuduramiyorlar:KK31:

Arkadaşlar merhaba gündüz uykusu fazla geliyor bize bu beni ciddi yıpratıyor tahammül edemiyorum benim yatma saatim geliyor nerdeyse

Arkadaşlar merhaba gündüz uykusu fazla geliyor bize bu beni ciddi yıpratıyor tahammül edemiyorum benim yatma saatim geliyor nerdeyse
günaydın herkeseee,
Canım gündüz ne kadar uyuyor ki senin tosun paşa ? :KK48:
Ezoş da bazen 2 saati deviriyor, işte o zaman akşamımız epey şenlikli oluyor ;)
Ben artık 1,45 dk dan fazla yatırmamaya çalışıyorum. Gündüz annem bakıyor, odasının kapısını açık tutup gürültü yapıyoruz, tv falan açınca zaten rahatsız olup uyanıyor..

günaydın herkeseee,
Canım gündüz ne kadar uyuyor ki senin tosun paşa ? :KK48:
Ezoş da bazen 2 saati deviriyor, işte o zaman akşamımız epey şenlikli oluyor :KK66:
Ben artık 1,45 dk dan fazla yatırmamaya çalışıyorum. Gündüz annem bakıyor, odasının kapısını açık tutup gürültü yapıyoruz, tv falan açınca zaten rahatsız olup uyanıyor..
Sosyoloji canım saat 2 den önce uyutmaya çalışıyorum bir saat uyuyor fakat akşam yine de geç uyuyor aktiviteleri de tam yani
Nefes nefese yaşıyoruz o da ben de çok hareketli maşallah...
Salla salla salla...
Şöyle bi yerde sızıp kaldığını da göremedim

Merhaba benim kız bu aralar çok sinişli bu gün son aşısını oldu gündüz uyuduğu zaman akşam 11 de yatıyor napıcamı şaşırdım

Merhaba benim kız bu aralar çok sinişli bu gün son aşısını oldu gündüz uyuduğu zaman akşam 11 de yatıyor napıcamı şaşırdım
Bende de aynı sıkıntı geç yatıyor erken kalkıyor gündüz bir saat uyuyor eşimle de problem yaşıyorum bu konuda bu saatte çocuk olur mu falan :KK58::KK58::KK58:

gunduz uyumayinca da aptal gibi oluyor mehmetali. bu aralar bizde duzeni tutturma derdindeyiz. okula vaslayinca çok zor olacak cunku. eşim rahat ol aksamlari ben ilgilenirim sen yatarsin diyo gercektende erkenden yatiyorum o ilgileniyo ama bu seferde aklim onda kaliyo saat onikibucuk olacak daha simdi yatti mesela gunduzde bir saat bile uyumadi kaldırdım. bende bilmiyorum ne yapacağımı.

Bizim gündüz uykumuz 2 saati geçince 11 12 hatta bazen daha geç uyuyor. Bende 2 saati geçirmemeye çalışıyorum.

Merhaba beni hatrlayanlarınız olacaktır kızım bir yaşına girene kadar sıkça yazardım zamanla azaldı ve hiç yazmamaya başladım.bu süre içinde hayatım iki kızımın bakımı, sorunları, iş hayatı,ev hayatıyla geçti.hayatımın merkezinde çoğunuzun yaptığı gibi çocuklar vardı ve eşimin benden uzaklaştığını göremiyordum 5 ocakta ALdATILDIĞIMI öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve hala kabullenip sineye çekemedim.neden Size yazıyorm kocanızı ihmal ediyorsanz acilen sevdiğinzi gösterin onun böyle bir hata yapmasnı engelleyin Kim bilir belkide hayatından biri vardır ve siz de benim gibi göremiyorsnz

Merhaba beni hatrlayanlarınız olacaktır kızım bir yaşına girene kadar sıkça yazardım zamanla azaldı ve hiç yazmamaya başladım.bu süre içinde hayatım iki kızımın bakımı, sorunları, iş hayatı,ev hayatıyla geçti.hayatımın merkezinde çoğunuzun yaptığı gibi çocuklar vardı ve eşimin benden uzaklaştığını göremiyordum 5 ocakta ALdATILDIĞIMI öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve hala kabullenip sineye çekemedim.neden Size yazıyorm kocanızı ihmal ediyorsanz acilen sevdiğinzi gösterin onun böyle bir hata yapmasnı engelleyin Kim bilir belkide hayatından biri vardır ve siz de benim gibi göremiyorsnz
Ay canim töbe de ne diyim ki cok gecmis olsun nasıl öğrendin peki nasıl gelişti anlatmak istemezsen sorun değil.ayrıca bu erkekler nedir ya biz ne hayallerle hamile kaliyoruz mutluluk yeni hayat aile diyoruz bunlar çocuğu saksida çiçekçi saniyo malesef bifiil ilgilenmen gerek en az 3 4 yaşına kadar hata yapmıyoruz bizde İnsanız yoruluyoruz bunaliyoruz gece gündüz sorumluluk bize kolaymı sanki hemen care baskasimi ne değerli uzuvlari var ya

Canım geçmiş olsun. Hayırlısı budur. Ancak bunun ihmalle ilgili olduğunu pek sanmıyorum. İhmal edersen uzaklaşabilir ayrılmak isteyebilir ama aldatmanın bahanesi olamaz. Bu yüzden kendini suçlama

Back