20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

günaydın çıtırlar:52: artık kendimize gelme vakti diye düşünüyrum eee hadi nerdesiniz bakalım toplanalım tekrar:51: aramıza yeni gelenler hoş gelmişler neler yapıyoruz yapmıyoruz sporlar menüler artık tekrar paylaşsak diyorum :40:
akşama görüşmek dileğiyle menümü yazmaya geleceğim sizide beklerim canlar:46::46:

bende sana katılıyorum tatlım, sıcakta pek spor yapılmıyor, işe de gidiyorum falan, ama haftasonları full spor yapıcam bende :16:

Sabah:
activia yoğurtlu içecek

Öğlen:
yoğurt
special k

akşam:
yoğurt
special k

aralarda; kahve, ice tea , çay içiyorum
2 lt su

mügeee naber ya nerelerdeydin diyeti bozdun tabi bu vicdan azabı mı sebze ye sebzeee :56:
bu arada nerde eski topikimiz :37:

mügeee naber ya nerelerdeydin diyeti bozdun tabi bu vicdan azabı mı sebze ye sebzeee :56:
bu arada nerde eski topikimiz :37:

Vizcdan azabı değil bebeğim , normalde kahvaltıyı normal yapıp, öğle akşam special K diyecktim sabah kahvaltı yapamadım :4:
eylülün 2sinde arkaaşın düğünü var acele kilo vermem lazım :ssz:

Çok teşekkür ederim, başaracağıma inanıyorum, umarım buna inanan birkaç bayan daha gelir, o zaman daha kolay ve eğlenceli olur :8:
Yok mu kimse acaba, ben kiloları geri alırken herkes verdi galiba , bir tek ben mi şişkoyum :53: :9:

Bende siskoyummmmmm hedefim 10 kilo kizlar benide araniza alin beraber yapabiliri. Sanirim tek basina diyet olmuyo bikacgune sıkılıyor insan:16:

Sabah: neskafe + sütburger
Öğlen: 6 tane küçük boy ızgara köfte +salata+ayran
Akşam:bir tabak deniz bölürcesi + ayran
Şimdide neskafemi yaptım içiyorum kızlar metabolizmayı hareketlendireyim dedim :)

Olur öyle bazen...

Vizcdan azabı değil bebeğim , normalde kahvaltıyı normal yapıp, öğle akşam special K diyecktim sabah kahvaltı yapamadım :4:
eylülün 2sinde arkaaşın düğünü var acele kilo vermem lazım :ssz:

mügecim hızlı bir dönüş yapmanı şimdi anladım hedefler iyidir düğünde varsa kim tutar seni:51:

Sabah: neskafe + sütburger
Öğlen: 6 tane küçük boy ızgara köfte +salata+ayran
Akşam:bir tabak deniz bölürcesi + ayran
Şimdide neskafemi yaptım içiyorum kızlar metabolizmayı hareketlendireyim dedim :)

Olur öyle bazen...

tebrikler canım güzel bir menü olmuş :21:

bende bugün 50 dk pilates yaptım 30 dk dans bu sıcakta daha da birşey yapamadım of çok sıcak:18:
kahvaltı: 2 dilim kızarmış ekmek 1 peynirli yumurta 3 zeytin
öğle: 2 adet şekerpare:26: şekerpare yemiş bulundum yemek yemedim artık:26:
ara: 1 fincan sütlü kahve
akşam: 1 kase çorba 1 dilim ekmek 4 kaşık patlıcan yemeği 4 kaşık yoğurt:45:
toparlanmaya çalışıyorum bakalım daha iyi olmak dileğiyle:51:

günaydın tatlılar bir hafta sonundan merhaba:34:

evet kimsecikler yok umarım pes etmedik hadi bakalım geri dönün:41::41:
veee sorarım size bizim bu hatundan bir farkımız varmı bizim eksiğimiz ne hadi kendinize gelin:52:
$309cd571b14b724ce023c7e15359cf8e.jpg

mügecim hızlı bir dönüş yapmanı şimdi anladım hedefler iyidir düğünde varsa kim tutar seni:51:

tebrikler canım güzel bir menü olmuş :21:

bende bugün 50 dk pilates yaptım 30 dk dans bu sıcakta daha da birşey yapamadım of çok sıcak:18:
kahvaltı: 2 dilim kızarmış ekmek 1 peynirli yumurta 3 zeytin
öğle: 2 adet şekerpare:26: şekerpare yemiş bulundum yemek yemedim artık:26:
ara: 1 fincan sütlü kahve
akşam: 1 kase çorba 1 dilim ekmek 4 kaşık patlıcan yemeği 4 kaşık yoğurt:45:
toparlanmaya çalışıyorum bakalım daha iyi olmak dileğiyle:51:

Canım şekerpare için sıkma canını akşam az yiyerek telafi etmişsin birde böyle kaçamakları akşamama bırakmamak daha iyi kardeşimden biliyorum :)

Olur öyle bazen...

Canım şekerpare için sıkma canını akşam az yiyerek telafi etmişsin birde böyle kaçamakları akşamama bırakmamak daha iyi kardeşimden biliyorum :)

Olur öyle bazen...

teşekkür ederim canım bende öyle diyorum kendime çünkü ne kadar zorlasakta kaçamak oluyor yani ama ne kadar az o kadar iyi :8:

Merhabalar,
Nasılsınız bayanlar?
Gene ortalıklarda kimseler yok :-(
Gelin artık...

merhaba canım nasılsın tek kalmıssın kıyamam bnde arada bakıyorum eskisi gibi değil topikimiz :/
açıkcası diyet yapmıyorum kendımce az yiyorum ama topiğe katıldığımdan beri 60 kiloyum bi değişiklik yok :17:
kilo vermeyi istiyorum ama işte... :27:
snde durumlar nasıl ?

merhaba canım nasılsın tek kalmıssın kıyamam bnde arada bakıyorum eskisi gibi değil topikimiz :/
açıkcası diyet yapmıyorum kendımce az yiyorum ama topiğe katıldığımdan beri 60 kiloyum bi değişiklik yok :17:
kilo vermeyi istiyorum ama işte... :27:
snde durumlar nasıl ?

Merhabalar,
Evet maalesef tek kaldım buralarda.
Ben hurma diyetine başladım, gayet güzel geçiyor, yaklaşık 4 günde 2,5 kg verdim =) Beni motive etti iyice.

aa tebrik ederim :46::46::46: hadi yaz hemen neymiş öğrenelim :122:

Hurma ve yoğurt diyeti.
Kahvaltı: 7 tane hurma, 1 kase yoğurt.
Öğlen: 7 tane hurma, 1 kase yoğurt.
Akşam: 7 tane hurma, 1 kase yoğurt.
Bol su, klasik olarak günde 2-3 litre.
Yeşil çay diyorlar birde.
Yoğurt yerine ayran da oluyormuş. Mesela bugün kahvaltımı ayran ile yaptım. Ve yeşil çay içmedim henüz hiç.
Diyet 1 hafta yapılıyor. Hurma tabii ki Ramazanda yenilen hurmadan.
Yani günde 21 hurma, 3 kase yoğurt.
Bu arada ilk iki gün ben tam yapmadım, ayıptır söylemesi dolma yedim bir kaç tane.

Hurma ve yoğurt diyeti.
Kahvaltı: 7 tane hurma, 1 kase yoğurt.
Öğlen: 7 tane hurma, 1 kase yoğurt.
Akşam: 7 tane hurma, 1 kase yoğurt.
Bol su, klasik olarak günde 2-3 litre.
Yeşil çay diyorlar birde.
Yoğurt yerine ayran da oluyormuş. Mesela bugün kahvaltımı ayran ile yaptım. Ve yeşil çay içmedim henüz hiç.
Diyet 1 hafta yapılıyor. Hurma tabii ki Ramazanda yenilen hurmadan.
Yani günde 21 hurma, 3 kase yoğurt.
Bu arada ilk iki gün ben tam yapmadım, ayıptır söylemesi dolma yedim bir kaç tane.

hmm 1 haftalık şok diyeti sağlıksız bir durum olmasın canım dikkat et ben yapabilicemi sanmıyorum yemek yemeyi severim yahuu :56:

ben bugün ellerimle yaptığım az yağlı böreğimden küçük iki parça ve iki bardak şekersiz çay içtim kahvaltımda.
öğlen bir kase yoğurt ile diyet gevreklerden yicem
aksamda evde yemek yok ama tavuk haşlayabilirim
böyle diyet olur mu bilmem :27:
iki aksamda bir yürüyüş yapıyorum ama kısa zamnda bir koşu bandı alıp iki günde bir 40 dk tempolu yürücem.
bu tarz yürüyüşü düğün öncesi yapmıştım baya işe yarıyor kızlar..

bu arada bu topiki açan ADAŞ sen yine nerelerdesin :22::22::22:

hmm 1 haftalık şok diyeti sağlıksız bir durum olmasın canım dikkat et ben yapabilicemi sanmıyorum yemek yemeyi severim yahuu :56:

Evet sağlıklı bir diyet olduğunu söyleyemem. Ama son zamanlarda motivasyonumu kaybetmiştim ve hatta geri kilo bile almıştım. O yüzden motivasyon açısından iyi geldi bana. Normalde kalori sayarak diyet yapıyorum. Ama işte motivasyon işin içine girince dedim birde bunu deniyeyim.
Bu arada yemeklerden 15-20 dakika önce 3-4 hurma yendiği zaman da kilo veriliyormuş. Tabii çok hızlı değil. Hurma gerçekten tok tutuyor. Tabii yemekten önce yendiği zaman da yemek daha az yeniyor. Sizde o şekilde deneyebilirsiniz =)

ben bugün ellerimle yaptığım az yağlı böreğimden küçük iki parça ve iki bardak şekersiz çay içtim kahvaltımda.
öğlen bir kase yoğurt ile diyet gevreklerden yicem
aksamda evde yemek yok ama tavuk haşlayabilirim
böyle diyet olur mu bilmem :27:
iki aksamda bir yürüyüş yapıyorum ama kısa zamnda bir koşu bandı alıp iki günde bir 40 dk tempolu yürücem.
bu tarz yürüyüşü düğün öncesi yapmıştım baya işe yarıyor kızlar..

bu arada bu topiki açan ADAŞ sen yine nerelerdesin :22::22::22:

Benim koşu bandım var ama açıkçası kullanmıyorum. Ama Eliptik bisiklet aldım, onu yapmaya çalışıyorum. Ve gerçekten inanılmaz kalori yaktırıyor. Örneğin orta hızda 20 dakikada 350 kalori yakılıyor.

Benim koşu bandım var ama açıkçası kullanmıyorum. Ama Eliptik bisiklet aldım, onu yapmaya çalışıyorum. Ve gerçekten inanılmaz kalori yaktırıyor. Örneğin orta hızda 20 dakikada 350 kalori yakılıyor.

aa elinin altında hazır varken ve forma girmek istiyorsan yürümelisin bence..

Back