ay kızlar neler olmuş çok sinirlendim ben de şimdi okuyunca,
ne zamandır yoktum, adım geçmiş ama siteye giremedim bir türlü, doğum günleri kutlanmış nice mutlu yıllar asağlıkla inşallah, biz aile büyüğümüzü kaybettik, dedemizi , onun üzüntüsü derken biz kutlamadık doğumgünü, sağlık olsun da daha çok kutlanır, sizinkiler güzel geçmiş, ben de özenip çok şeker bir takım almıştım onu giydirdik, bir akşam ailece yemeğe gittik orada pasta kestik falan öyle oldu işte....
boy kilo konuşulmuş, biz de aile hekimine gidince bakılacak,kıyafetleri küçüldü ama ben artık 3-4 yaş giydiriyorum. aşı gelmemişti en son herhalde gelir bu hafta bakalım, sizin çocukların arka azıları çıktı mı yahu, benimkinin 1 aydır çok kaşınıyor ağrıyor bazı gün hiç bir şey yemiyor gece uyanıyor falan ama daha görünürde bir şey yok. 4 koca diş kolay çıkar inşallah.
bu arada daha iyi anlaşmaya başladık artık, arkadaş gibi olduk, derdini çok güzel anlatıyor, bir gün önce yada gündüz ne yaptığını soruyorum anlatsın dili açılsın diye,
memeyi bırakamadık hala elifler gibi:)
bizden haberler bu kadar,
canımkızım a çok üzüldüm, hepimizin başına gelebilir, ben bu tip durumlarda çok ciddi tepki koymak gerektiğini düşünüyorum. o kız afedersiniz tam o....uymuş, o giyimini falan özellikle davetkar yapmış ki elin kocasını ayartsın rüyalarına girsin diye. yok teni çok güzelmiş falan... 22 yaşındaki bir insanla 35 yaşında bir insanın teni tabi ki aynı olmaz, onu da görürüz bizim yaşlara gelince, o sabaha kadar ossura ossura uyurken biz kaç defa uyanıp çocukla ilgileniyoruz. gündüz de yemek temizlik çocuk bakımı derken...erkekler demek ki adam olmuyor kaç yaşına gelse de yuva da kursa aynı, kafası soykasında oluyor!
bizim yaşlarda evli barklı bir erkek öğretmen arkadaş da demişti bir ara eşi hamileyken, "öyle kızlar var ki insanın içi gidiyor" diye, ona çok kızmıştık, demek ki oluyormuş...Allah doğru yolasn saptırmasın kimseyi. ..
cnmkızım ciddi bir tepki koyup eşine ciddi bir travma yaşatmadan bu olayın önünü kesemez, adamın kafasında bitirmesi lazım yoksa eşiyle beraber olurken bile o kızı düşünür, kafasında silmezi lazım,
ayrıca canımkızım çok güçlü olmalısın sen utanılacak bir şey yapmadın o yaptı, sen güçlüsün, sen günah işlemedin o işledi, sen de güzel giyinip açık kıyafetler giysen kaç kişiyi etkilersin ama biz anneyiz, bizim gözümüzde sadece çocuklarımız,eşimiz ve mutlu aile hayatımız vardır, Allah yardımcın olsun kardeşim