2014 Şubat Anneleri

Merhaba beni hatrlayanlarınız olacaktır kızım bir yaşına girene kadar sıkça yazardım zamanla azaldı ve hiç yazmamaya başladım.bu süre içinde hayatım iki kızımın bakımı, sorunları, iş hayatı,ev hayatıyla geçti.hayatımın merkezinde çoğunuzun yaptığı gibi çocuklar vardı ve eşimin benden uzaklaştığını göremiyordum 5 ocakta ALdATILDIĞIMI öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve hala kabullenip sineye çekemedim.neden Size yazıyorm kocanızı ihmal ediyorsanz acilen sevdiğinzi gösterin onun böyle bir hata yapmasnı engelleyin Kim bilir belkide hayatından biri vardır ve siz de benim gibi göremiyorsnz

Canım hatırlamaktan öte hiç unutmadık seni çok üzgünüm büyük geçmiş olsun maalesef yemek yemek su içmek gibi birşey bu hadise...

Merhaba beni hatrlayanlarınız olacaktır kızım bir yaşına girene kadar sıkça yazardım zamanla azaldı ve hiç yazmamaya başladım.bu süre içinde hayatım iki kızımın bakımı, sorunları, iş hayatı,ev hayatıyla geçti.hayatımın merkezinde çoğunuzun yaptığı gibi çocuklar vardı ve eşimin benden uzaklaştığını göremiyordum 5 ocakta ALdATILDIĞIMI öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve hala kabullenip sineye çekemedim.neden Size yazıyorm kocanızı ihmal ediyorsanz acilen sevdiğinzi gösterin onun böyle bir hata yapmasnı engelleyin Kim bilir belkide hayatından biri vardır ve siz de benim gibi göremiyorsnz
merhaba canim. cok uzuldum cunku yaklasik bir ay once ayni durumdaydim. sinra cok sukur isler yoluna girdi. simdilik beklemedeyim. zaman insana yolu gösteriyor. ama sakin ihmal ettim o yuzden oldu diye dusunup kendini suclama. ona bakarsan o da seni ihmal etmis oluyor sen boyle bir girisimde bulunur musun. tabi ki hayir. iste onunda bulunmamasi gerekirdi. her adam olanin bulunmamasi gerekir. evlilik cinselligin derdine dusup de bozuluyorsa varsin hic olnasin. bende ki durum biraz farkli. ama sinek kucuktur mide bulandirir ve yilanin basini kucukken ezeceksin diye hakli cikan atasozlerimiz var. o yuzden eşime bir cirpida birakip gidebilecegimi nikaha fazla guvenmemesi gerektigini ayagini denk almasi gerektigini ogrettim. ha bu tamam bundan sonra rahatim anlamina gelmez tam tersine artik daha gucluyum anlamina gelir. erkekler gercekten cok zayif. hatta zavallilar. dunyalari o olnazsa kocaman bir hic. bu yuzden zayuflar. aldatanlari ve benimki gibi niyet edip de bisey yapamayanlarin elinden onu alacaksin o zaman cinsellik olmafan da yasanabilir oldugunu gorecekler. hata birazda biz annelerde göster oglum pipini dedik kizlara ayip erkeklere elinin kiri dedik dişi köpek yaptik kadini sonra bu oldu. bu yuzden kizlar ya cok namuslu ya da cok namussuz. erkekler ise zavalli. eger anlatmak istersen dinlemeye haziriz. cok sagolsunlar bana cok yardim ettiler. anlatmak rahatlatiyor karsidaki bisey soylemese bile dinlenmek guzel sey.

Canim unutmadik, tabi ki hatirliyoruz..
Oncelikle zor bir durum.. "Hala kabullenip sineye cekemedim" demissin; zaten ne kabullen, ne de sineye cek..
Farkinda misin bilmiyorum ama, sen resmen kendini suclamissin. Ne munasebet, biz kadinlar robotmuyuz. Omrumuz , kocalarimiz aman baska bir kadina bakmasin diye takla atmakla mi gececek ?? Nerde kaldi saygi sevgi? Nerde guven?
Cok kirginsin anliyorum, yanlis birsey de yazmak istemem ama, bence bu yasadiklarinda sucsuz, hatasiz olan bir tek sen varsin. Ha evliligini, yasadigin hayati, sikintilarini tabiki bizler bilemeyiz ama, sirf cocuklarimla, isimle, evimle ilgilenmekten, esime daha az zaman ayirdim diye kocam beni aldatacaksa; lutfen bir an evvel ........ olup gitsin !!
Erkekler sanirim aldatmaya kilif olarak hep bu ilgisizlik durumunu bahane ediyorlar. Lutfen kendini suclama. Umarim kendin ve cocuklarin icin en saglikli karari verirsin... Hersey gonlunce olsun..

kızlar bu aldatma olaylarında ne olur kendinizi suçlamayin erkekler kendilerine bahane arıyor ne demek bebek oldu hadi byby anneler imiz 5 çocuk yaparım babalarımiz el üstünde tutarmis onları bunu unutmayın lütfen.

kızlar 2 çocukla hayat çok zormuş muhammed çok hırçın oldu kıza saldırıyor sürekli kapı kilitli oluyor Önce anne ver kardeşi diyor tam cici diye severken vurmaya çalışıyor ne zaman alısacak acaba yinede tekrar anne olmak çok güzel.@yasakhayal canım senin kızın da hayirla doğsun inşallah.dun doğum günü vardı mum ufledi pastayı parmakladi cok eğlendi evde kübra yi görmeye gelenler vardı eğlendi baya darısı diğer bebislerin doğum gününe.

Herseyi arkadasinin kizi bos birakma kacirirsin mesajiyla ogrendim.esimde merak etme o benden baskasina bakmaz diye yazmisti.sok oldum telefonu kurcaladigimda kizin gmaildeki fotolarini gordum.yikildim beni sevdigini sandigim kocam baska bir kizla gorusuyordu.kim bu kiz,arkadasin ne diyor diye sordugumda ogrencimin ablasi kpss icin yardim istedi bikac kitap verdim birde watsaptan bikac kere derslerle alakali gorustuk,fotolarida arkadasima hava atmak icin gonderdim kizla cikiyorz diye,ama aramizda birsey yok dedi.inanmadim kizi aradim o da ayni seyleri soyledi kocaniza guvenebilirsiniz sadece derslerle alakali gorusuyordk dedi

Icime bir kurt dusmustu ve mesajlara aramalara nasil ulasirim diye netten arastirma yaptim sonunda arama kayitlarina ulastim yaklasik 3 ay boyunca mesajlasmislar ilk baslarda yogunluk yok sonradan yogunluk giderek artmis Ozellikle son ay okulun girisinden cikisina eve gelip gece uyuyana kadar sabah gozunu acip okula gidene kadar araliksiz mesajlasmislar.abartmiyorum aynen boyle.kayitlari gostermeme ragmaen yine inkar etti.sadece dersle alakali gorusuyordk bide bazen sorunlarini anlatiyordu dedi inanmadim kizi aradim o dA aynisini soyledi.artik mezuzah buydu madam masum bir gorusmeydi neden gizledin sorular sorular....
Bir gece sin it Kiritimati gecirdim ve Her yeri dagittim cocuklar uyuyordu uyandilar Ontario tekrar uyuttu ve jerseyi anlattigi

Son düzenleme:
Bir gece sinir kirizi gecirdim ve heryeri dagittim cocuklar uyuyordu uyandilar onlari tekrar uyuttu ve herseyi anlatti
Kiz masumane birsekilde kpss icin kendisinden yardim istemis esimde kitap vermis ancak dis guzelliginden cok etkilenmis ilk goruste ask da diyebilirsin dedi.kiz 22yasinda bakimli ve gercekten guzel bir kiz.surekli bu kizi dusunur oldum dedi ve disarida bulusma teklif etmis kiz da gigtmis memelerni gosteren bir badi giymisti teni cok guzeldi dedi sadece bir defa bulusmuslar ama hergun okula geliyormus sonrasinda ask mesajlari yazdim kizda Olm

Sonrasinda ask mesajlari yazdim kiz da olmaz bu isin sonu yok sen evlisin diyordu baslarda ama sonra kiz bisey soylemedi didedi hicbirzaman kesin ve net birsekilde reddedip arama demedi dedi
Beni heyecanlandiriyordu surekli aklimda o vardi baskasina gider diye surekli ilgimi ustunde tutuyordum mesaj atiyordum dedii ilk gordugum den beri cok etkilenmistim herzaman onu dusunuyordum dedi buna ask da diyebilirsin ancak simdi ona kersi birsey hissetmiyorum seni seviyorum dedi
Yorum sizin

sinir olsum. ofkeden kidurucam. pislik herif. ama ofkeyle kalkmamak lazim sakun ol. bende son üç ayin telefon gorusmelerine baktim benimkinde sikinti yoktu. ama bu olmayacagi anlamina gelmez.
yapman gerekenler oncelikle bir yardim alman nasil bir yardim dersen psikolohik bir destek cunku bu profesyonellik gerektiriyor. hayir egervyardim alamam diyorsan o zaman kendine zaman ayir cik gez dolas. sen degerlisin ve masumsun bunu anlaman gerekiyor.
biliyorum icini en cok ona aşık oldum sözü seni enayi yerine koymasi acitiyordur.
kafana dusunceler geldiginde aglamak istiyorsan agla . ama unutma ya yardim al ya da kendine zaman ayir. bol bol yaz.

Sonrasinda ask mesajlari yazdim kiz da olmaz bu isin sonu yok sen evlisin diyordu baslarda ama sonra kiz bisey soylemedi didedi hicbirzaman kesin ve net birsekilde reddedip arama demedi dedi
Beni heyecanlandiriyordu surekli aklimda o vardi baskasina gider diye surekli ilgimi ustunde tutuyordum mesaj atiyordum dedii ilk gordugum den beri cok etkilenmistim herzaman onu dusunuyordum dedi buna ask da diyebilirsin ancak simdi ona kersi birsey hissetmiyorum seni seviyorum dedi
Yorum sizin
allahım yardimcin olsun utanmadan bu kadar anlatmış ya pes dedim yorum yapamam özel bir konu sen kendini ve çocuklarını düşün artık bir kez yapan bir daha yapar unutma

Yorum sizin

Vallahi cok da yorum yapilacak bir durum yok canim.. Evlilik disaridan birseyler soylenemeyecek, yorum yapilamayacak bir durum. Herkesin hayata bakisi, beklentileru farkli. Ama esine de hakikaten yuh diyorum. Bu nasil bir yuzsuzluktur.. Ne aski yaa ?? Ne olmus, ask bitmis, simdi de seni mi seviyormus? Haftaya gordugu hangi guzel kiza asik olacakmis ?? Bugun ask, yarin sehvet vs. Vs..
Karar senin, hayat senin.. Ama sunu unutma, aldatmak da dayak gibi.. Hani derler ya, o el bir kez kalkti mi mutlaka iner ve devami da gelir.. Maalesef aldatmak da boyle..
Eger evliligini devam ettirme karari aldiysan, esinin seni sindirmesine, yaptigi terbiyesizligi hakli gostermeye calisip, kendini suclu hissetmene sebep olmasina izin verme.. Daha da cok sey yazasim var ama.....

kızlar bu aldatma olaylarında ne olur kendinizi suçlamayin erkekler kendilerine bahane arıyor ne demek bebek oldu hadi byby anneler imiz 5 çocuk yaparım babalarımiz el üstünde tutarmis onları bunu unutmayın lütfen.

kızlar 2 çocukla hayat çok zormuş muhammed çok hırçın oldu kıza saldırıyor sürekli kapı kilitli oluyor Önce anne ver kardeşi diyor tam cici diye severken vurmaya çalışıyor ne zaman alısacak acaba yinede tekrar anne olmak çok güzel.@yasakhayal canım senin kızın da hayirla doğsun inşallah.dun doğum günü vardı mum ufledi pastayı parmakladi cok eğlendi evde kübra yi görmeye gelenler vardı eğlendi baya darısı diğer bebislerin doğum gününe.
Kubra yi bizim icin de yanaklarindan op annesiiii ;)

Yorum sizin
Bu kadar açık konuşmaya ne gerek varmış kırıcı olmuş hiç bi yorum yapamam canim hayat senin kocanla sen yaşadin hayatı ama ciddi bi konuşma belki biraz ayrı kalma yani surundurmek lazım evdeki herseyi kabullenip oturan değil anlasın anneyiz gucluyuz gururluyuz

ay kızlar neler olmuş çok sinirlendim ben de şimdi okuyunca,
ne zamandır yoktum, adım geçmiş ama siteye giremedim bir türlü, doğum günleri kutlanmış nice mutlu yıllar asağlıkla inşallah, biz aile büyüğümüzü kaybettik, dedemizi , onun üzüntüsü derken biz kutlamadık doğumgünü, sağlık olsun da daha çok kutlanır, sizinkiler güzel geçmiş, ben de özenip çok şeker bir takım almıştım onu giydirdik, bir akşam ailece yemeğe gittik orada pasta kestik falan öyle oldu işte....
boy kilo konuşulmuş, biz de aile hekimine gidince bakılacak,kıyafetleri küçüldü ama ben artık 3-4 yaş giydiriyorum. aşı gelmemişti en son herhalde gelir bu hafta bakalım, sizin çocukların arka azıları çıktı mı yahu, benimkinin 1 aydır çok kaşınıyor ağrıyor bazı gün hiç bir şey yemiyor gece uyanıyor falan ama daha görünürde bir şey yok. 4 koca diş kolay çıkar inşallah.
bu arada daha iyi anlaşmaya başladık artık, arkadaş gibi olduk, derdini çok güzel anlatıyor, bir gün önce yada gündüz ne yaptığını soruyorum anlatsın dili açılsın diye,
memeyi bırakamadık hala elifler gibi:)
bizden haberler bu kadar,

canımkızım a çok üzüldüm, hepimizin başına gelebilir, ben bu tip durumlarda çok ciddi tepki koymak gerektiğini düşünüyorum. o kız afedersiniz tam o....uymuş, o giyimini falan özellikle davetkar yapmış ki elin kocasını ayartsın rüyalarına girsin diye. yok teni çok güzelmiş falan... 22 yaşındaki bir insanla 35 yaşında bir insanın teni tabi ki aynı olmaz, onu da görürüz bizim yaşlara gelince, o sabaha kadar ossura ossura uyurken biz kaç defa uyanıp çocukla ilgileniyoruz. gündüz de yemek temizlik çocuk bakımı derken...erkekler demek ki adam olmuyor kaç yaşına gelse de yuva da kursa aynı, kafası soykasında oluyor!
bizim yaşlarda evli barklı bir erkek öğretmen arkadaş da demişti bir ara eşi hamileyken, "öyle kızlar var ki insanın içi gidiyor" diye, ona çok kızmıştık, demek ki oluyormuş...Allah doğru yolasn saptırmasın kimseyi. ..

cnmkızım ciddi bir tepki koyup eşine ciddi bir travma yaşatmadan bu olayın önünü kesemez, adamın kafasında bitirmesi lazım yoksa eşiyle beraber olurken bile o kızı düşünür, kafasında silmezi lazım,
ayrıca canımkızım çok güçlü olmalısın sen utanılacak bir şey yapmadın o yaptı, sen güçlüsün, sen günah işlemedin o işledi, sen de güzel giyinip açık kıyafetler giysen kaç kişiyi etkilersin ama biz anneyiz, bizim gözümüzde sadece çocuklarımız,eşimiz ve mutlu aile hayatımız vardır, Allah yardımcın olsun kardeşim

hem babana hem de sana cok geçmiş olsun canim.
çok teşekkür ederim cnm çok şükür toparladık gibi..

ah cnm hepimizin başına gelebilir böyle durum Allah beterinden korusun
ama ben hamilelik ve çocuk sonrası bakımsızsın , ilgisizsin ondan aldattım laflarına kanmıyorum..
çünkü o çocuğu tek yapmadım ve bakımsızsam azcık elini taşın altına soksun gidip bakayım kendime..
herşey ikinizin evladını büyütmek için keşke babalarda biz kadar fedakar olsa

annelerin yerinde olabiliyor olsalardı cennet onlarında ayakları altında olurdu..

Ouuv bu sene grip resmen surunduruyor. Babana da , sana da cok gecmis olsun..
aynen öyle fenayım :) neyse ki toparladım.

Yorum sizin

ahh!! yorum yapacak bir yanı kalmamış aslında. Eşin yapacağını yapmış
bu artık ikinizin arasında bana kalsa o minik beynini patlatır , erkeklik hormunu da yok ederdim..
ibret olsun diye de bi tarafından ipe asar balkonda sallandırırdım ( tabi işin sinirli boyutu )

ama sakin olmaya çalış , düşün ne yapabileceksin yada neye boyun eğebileceksin.

Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.aldatıldığımı 5ocak ta öğrndim yani 2 ay oldu.bu 2 ayda yemeden içmeden kesildim 52 kilodan 40 kiloya düştüm bir türlü küçük bir kaçamak olarak görüp kabullenemedim.boşanacağımı söyledim fikrim hala aynı ama hala ailelere duyurmaya hazır olmadığım için beklemedeyim.
Bana her defasında çok abarttığımı söylüyor "sanki o kızla yattım bak millet yatakta yakalıyor yine de boşanmıyor diyor
Bana ne milletin ne yaptığından......

Öğrendiğim ilk hafta iyi kötü evimle çocuklarımla ilgilendim sonra hala devam eden büyük bir bunalımın içine girdim artık ne işimle ne evimle ne de çocuklarımla ilgilenenim geldi.evi temizlememeye,çamaşır bulaşıkları yıkamamaya,yemek yapmamaya, ütü yapmamaya,kızımın dersleriyle ilgilenmemeye,hiçbir şekilde misafir kabul etmemeye başladım.küçük kızımla babası yoksa ilgilendim ama varsa onunla bile ilgilenmedim
Kısacası bu dünyada bedenim var ruhum yok gibi davranmaya başladım.ona ceza vermek için değil gerçekten böyle hissettiğim için böyle davrandım

Back