Canım sen de çok haklısın,bana ilgi göstermedin dediğinde bende monotonlaşmış hayatımı aynen anlattım bu kadar şeyler çocuklarla birsürü sorunla uğraşırken ilgilenmemem çok doğal dedim peki sen neden benim bu stres dolu günlerimi gördüğün halde benimle ilgilenmedin dur Şu işi de ben yapayım bu akşam yemeğide ben hazırlayayım yada bulaşıkları ben yıkayayım yada bir kere de Şu çocuğu ben yedireyim gibi şeyler demedin dedim cevabı söyleseydin yapardım söylemedin ki oldu
İste meselenin ozu tam da burda ! "Soyleseydin yapardim,soylemedin ki"
Madem senin inu ihmal ettigini dusunuyor, o soyleseymis bunu. Hayatim iliskimiz monotonlasti, birbirimizden uzaklasmadan onlem alalim, bir haftasonu kacamagi ayarlayalim, ya da basbasa bir yemege falan cikalim, yeniden sevgili gibi olup, iliskimize heyecan katalim.. Keske o da bunlari soyleseymis de, sen de eksiklerinin farkina varsaymissin !
Kaldi ki, onun etkilendigini iddia ettigi, guzel ten, dolgun gogus ugruna estetik mi yaptiracaksin. Bu erkek milleti bir ilginc. Bu zihniyetteki adama 40 yasindan sonra zaten naparsan yap kendini begendiremezsin..
Ha benim edim bana cok mu yardimci oluyor dersen, maalesef hayir. Ama benden buyuk beklentiler icine de girmiyor. Ben android degilim ki, yoruluyorum, yipraniyorum.. Hicbir evlilikte cocuktan onceki heyecan kalmiyor ki...