2014 Şubat Anneleri

Canım sen de çok haklısın,bana ilgi göstermedin dediğinde bende monotonlaşmış hayatımı aynen anlattım bu kadar şeyler çocuklarla birsürü sorunla uğraşırken ilgilenmemem çok doğal dedim peki sen neden benim bu stres dolu günlerimi gördüğün halde benimle ilgilenmedin dur Şu işi de ben yapayım bu akşam yemeğide ben hazırlayayım yada bulaşıkları ben yıkayayım yada bir kere de Şu çocuğu ben yedireyim gibi şeyler demedin dedim cevabı söyleseydin yapardım söylemedin ki oldu

İste meselenin ozu tam da burda ! "Soyleseydin yapardim,soylemedin ki"
Madem senin inu ihmal ettigini dusunuyor, o soyleseymis bunu. Hayatim iliskimiz monotonlasti, birbirimizden uzaklasmadan onlem alalim, bir haftasonu kacamagi ayarlayalim, ya da basbasa bir yemege falan cikalim, yeniden sevgili gibi olup, iliskimize heyecan katalim.. Keske o da bunlari soyleseymis de, sen de eksiklerinin farkina varsaymissin !
Kaldi ki, onun etkilendigini iddia ettigi, guzel ten, dolgun gogus ugruna estetik mi yaptiracaksin. Bu erkek milleti bir ilginc. Bu zihniyetteki adama 40 yasindan sonra zaten naparsan yap kendini begendiremezsin..
Ha benim edim bana cok mu yardimci oluyor dersen, maalesef hayir. Ama benden buyuk beklentiler icine de girmiyor. Ben android degilim ki, yoruluyorum, yipraniyorum.. Hicbir evlilikte cocuktan onceki heyecan kalmiyor ki...

benim koca kafayi yemis. simdide tutup ben bisey yapmadim ki onu istemedim dusunmedim diyip diyip diruyor. gunlerdir açım midem cok kötü.

Cnmkzm bali inkar etse söyledikleri itirafları ne aci ne iğrenç seyler bunları söyleyip te dürüst davraniyo diyip affedebilecek misin. Hasanpinarinki en azından reddediyo af diliyo seninki çok pişkin göğsünü arzuların yeni ck guzeldi allahım bu sözler insanın beynini bitirir dusunurken. Allahim çok uzuluyorum bu nasıl bi ahlaksızlık. Allahtan utanmadan kuldan niye utansın bide diyorum yakalanmadan devam ederdim... allah yardim etsin yazık yavrularimiza yazık. Ben kendimden tiksiniyorum bazen bi düş alamıyorum esim gelmeden üstümü de gidiyorum olmazsa da öpme diyorum olur mu sen cennet kokuyosun diyo. Yıkarken giydikten cocugu benim suyum çıkıyor. Yaklaşma bana diyorum eşime olurmu ya mis kokuyosun diyo. Emziriyorum surekli kusuyo. Esim bunları görünce bana hürmet ediyo. Bu allah korkusuyla olur. Evlat ya bundan daha yüce bundan daha tatli bi duygu olabilir mi. Birinin teni birinin gogusu bunlar cocuklarinin annesinden guzel gelebilir mi. Ben sacimi kestim lohusalik bitince o gun bi giyindim esim geldi ooo filan dedi cocuk agladi uyutana kadar saat 1 oldu 3 kereustume kustu oturdugum yrde sallarken soyundum edim tsort getirdi. Alnimdan optu. Hic biseye gerek yok sen benim hem dunyam hem ahirimsin. Uzulme dedi. Zaten artik gozumuz birbirine degse agliyoruz. Bizim dunyalik duygulardan daha buyuk hasretimiz evladimiz acimiz var. Cok uzgunum ve ofkeliyim eslerinizi rabbim pisman etsin ve kalpten tovbe etmeyi nasip etsin.

Cnmkzm bali inkar etse söyledikleri itirafları ne aci ne iğrenç seyler bunları söyleyip te dürüst davraniyo diyip affedebilecek misin. Hasanpinarinki en azından reddediyo af diliyo seninki çok pişkin göğsünü arzuların yeni ck guzeldi allahım bu sözler insanın beynini bitirir dusunurken. Allahim çok uzuluyorum bu nasıl bi ahlaksızlık. Allahtan utanmadan kuldan niye utansın bide diyorum yakalanmadan devam ederdim... allah yardim etsin yazık yavrularimiza yazık. Ben kendimden tiksiniyorum bazen bi düş alamıyorum esim gelmeden üstümü de gidiyorum olmazsa da öpme diyorum olur mu sen cennet kokuyosun diyo. Yıkarken giydikten cocugu benim suyum çıkıyor. Yaklaşma bana diyorum eşime olurmu ya mis kokuyosun diyo. Emziriyorum surekli kusuyo. Esim bunları görünce bana hürmet ediyo. Bu allah korkusuyla olur. Evlat ya bundan daha yüce bundan daha tatli bi duygu olabilir mi. Birinin teni birinin gogusu bunlar cocuklarinin annesinden guzel gelebilir mi. Ben sacimi kestim lohusalik bitince o gun bi giyindim esim geldi ooo filan dedi cocuk agladi uyutana kadar saat 1 oldu 3 kereustume kustu oturdugum yrde sallarken soyundum edim tsort getirdi. Alnimdan optu. Hic biseye gerek yok sen benim hem dunyam hem ahirimsin. Uzulme dedi. Zaten artik gozumuz birbirine degse agliyoruz. Bizim dunyalik duygulardan daha buyuk hasretimiz evladimiz acimiz var. Cok uzgunum ve ofkeliyim eslerinizi rabbim pisman etsin ve kalpten tovbe etmeyi nasip etsin.
Eşini tebrik ettim Şevkat dolu ne guzel .benim esimde sağolsun iyidir hatta bugün göğsüne dovme yaptırcak family is forever diye üstteki Kraliçe ve prenses tacı yani ceylin ve ben çok şükür bizleri seviyo bizde onu Allah kötü insanlardan korusun hepsini

O dönemde hiç vicdan azabı çekmedim,eşim öğrenirse üzülür mü ayrılır mı hiç düşünmedim dedi hatta sana karşı duygularım nötr dü,sıradan biri gibiydin dedi.sen aklıma bile gelmiyordun dedi çok acı ama bunları söyledi sana karşı dürüst davranuyorum dedi

öyle ki ! bana senin düşüncelerinde eşini onaylar gibi geliyor.
bir kadın olarak bunu nasıl kabul ediyorsun anlatırken nasıl böyle sanki o haklıymış gibi anlatıyorsun.
ilk yazdığından beri dikkat ediyorum.
kocanı haklı bulur gibi tavrın var.. hatta haklı olmasını geçtim herşey senin suçun gibi davranıyorsun.

Ömrünüzün son demlerinde de inşallah aynı aşkla aynı sevgi ve hürmetle olursunuz...

Yanlis anlasilmasin kimsenin de evliliği mükemmel değil benimkide değil. Ama biz yüzümüzü aldik dunya lik bunlara yer yok hayatımızda. Sadece inançlı olmak allah korkusu. Hep kendim içinde dua ediyorum nefsimizin şerrinden seytanin şerrinden koru rabbim beni eşimi ailemi evlatlarını diye. Kiminin eşi fikridir kimi savurgan kimi çok konuşur kimi ayidir okuldur oyundur hatta çoğu öyledir. Ama bu namus ya bide kiz evladı olan sadece evladı olan insan bunları nasil yapar. Yaptın şeytana uydun. Bunu nasil bu cümle le söyler gururunu hiçe sayar eşinin. Bide bunları hamileyken canın burnundayken cocuk büyütürken bunu yapar. Biz zeynebime çok tartışıyorduk ama konu şuydu ben tahammül edemez sen zeynebe kizarsam esim çok kızardı. Kendini yavrusuna adamış varını yoğunu evladina veren anne ye baba yapmalı. Hasta olsak kanser olsak aylarca senelerce cinsellik olmasa hamilelikte yasak olsa. Olucak yani çukuru istiyo diye haklı mi olucak. O zaman onlar a felç inde belden adaları tutmasa kadınlarda gitsin kendini tatmin etsin. Herşey beyinde. Kafan neye çalışırsa onun peşine dusersin. Allah tez akıllarını başına getirsin her insan hata yapabilir yeterince surundurup perişan edip yeterince korkarlarsa cocuklar için bi şans verilebilir ama 2. Olursa af olmaz. Malesef yavrum cocuklar aklımdan ckmiyo. Hic bisey güzellik değil. Mankenler de aldatiliyo bu nefis. Sadece nefis tatminsizlik. Kadının sucu asla değil. Kendini suçlama cnmkzm seni gormedim ama eminim cennet ayaklarına serilmiş guzel bi annesi dir hasanpinari gordum gözleri pırıl pırıl güzeller güzeli bi kadın... Allahim ustumuzdeki bu sıkıntıyı gider fersah kavustur

öyle ki ! bana senin düşüncelerinde eşini onaylar gibi geliyor.
bir kadın olarak bunu nasıl kabul ediyorsun anlatırken nasıl böyle sanki o haklıymış gibi anlatıyorsun.
ilk yazdığından beri dikkat ediyorum.
kocanı haklı bulur gibi tavrın var.. hatta haklı olmasını geçtim herşey senin suçun gibi davranıyorsun.
Kocamın beni aldatma sebeplerini tabiki de kabul etmiyorum.ama o dönemde kendisinin de dediği gibi beni kafasından ve kalbinden çıkardığını kabul ediyorum düşünsenize hiç vicdan azabı duymadm sen aklıma gelmiyordun dedi.ama beni kaybetme korkusu yaşayınca nekadar çok sevdiğini anladığını söylüyor asla senden vazgeçmem boşanmam diyor

Kızlar ben bu aldatılmayı birtürlü hazmedip hayata dönemiyorum.peşimde beni sevdiğini kesinlikle boşanmayacğını söyleyen bir koca var
yarın arkamı dönüp baktığmda keşke ikisinede bir darbe vursaydım demek istemiyorum hele de o kıza bir darbe vurmazsam içimde kalır
Kız 22 yaşında 2 yıllık ünv bitirmiş bir spor salonunda çalışıyor kardeşi kocamın sınıfında şimdi hergün annesi alıp bırakıyor
Sizce nasıl bir darbe vurabilirim

kizlar gormediginiz bir durum var bence canim kizimin kocasi iyi yapmis herseyi soylemis inanin o yuzden guclu ben bir aydir gidip geliyorum. birde dikkat ettiyseniz kizin fotolarini arkadaslarina gondermis. hic unutmam esim soyle demisti bir erkek bir kadini gercekten dusunuyorsa onunla ilgili olarak baskalariyla konusmaz. yani kocasi kizi o...pu yerine koymus. canimkizimi dusunmemis bu onu sevmediginden degil birincisi dusunmeye firsati olmamis ikincisi yaptiginin yanlis oldugunu dusunmemis. karim saf bunu yataga atayim keyfime bakayim olayi yani. ayrica kiz buna yaranmis ben canimkizimin yetinde olsam kizi rezil ederim. ayrica okula gider kocamin arkadaslarina ve diger arkadaslarina okkali bir konusma yaparim. iki elim yakamizdadir ve en yakininizdan görürsünüz derim. cumku kocami yanlistan dondermediniz derim.
benim olaya gelince benim koca essek hem de koca kafali. karsi tarafin derdi yatak degil evlenmek. bu yuzden de namuslu rolleri. ulasilmaz erisilmez kadin. dekolteli saf kadin. yavas yavas yer etmis kocamin kafasinda. eşim seni aldatmayi bir kere dusundum ama fotograf isterken art niyet aramadim buluştuğumuzda ickiliyken dusundum. sordum ..... kalktimi diye sordum acikcasi. optun mu dedim. yok dedi. hatta guldu. soyledim mi bilmiyorum ama esim benden once kimseyle birlikte olamamis. kiz bunu biliyordu. yani kaleyi nerden fethedeceginu. esim onu cok isteyecek o is olacak ve esim ben pinardan baskasiylada yapabiliyorum bu daha guzel diyerek benden bosanacak. yani bu. eşime sordum yazin bulusmadan sonra istedin mi cevabi isteseydim olurdu. o ne oyle yuzunde bir ton boya .tirnagimla kazimak gerekiyor dedi. simdi bizim problemimiz herseyi bastan soylemedigi icin benim guvenim azaldi. erkek olan catir catir soyler. canimkizimin cani tabiki aciyor soylediklerinden dolayi. ama ben hep kuskuyla bakiyorum. cuma psikologa gidicem ve gerekli gorurse bir aile terapistine. bu arada madem bisey yok neden sildin konusmalari dedim o da mesela tanımadığım bir kac arkadasim var onlarida sildim fotograf istemek hos degildi yanlis anlasilabilecek bir seydi o yuzden sildim dedi. bende konusmalari getir sucsuzlugunu ispatla sadece ickinin etkisiyle durtusel bir sey yasadigini anlayayim affederim dedim. o da arastirmis konusmalari iki gun sonra alacaksin dedi.

"Hakseveeerr! Inanamıyorum hamile misin??
Doğrusu en son senden beklerdim ikinci çocuğu, zira Zeynep çok hareketli ve çok yoran bir bebek hepimiz bliyoruz,hakkınızda Hayırlısı olsun Kolaylıklar diliyorum"
Canıımm güzeller güzeli meleğin annesi 2014 şubat annelerine en Son yazdığım mesaj sanaymış.ne çok şaşırmıştım zorlu bir hayatın seni beklediğini düşünmüştüm ozamnlar.hareketli bir çocuk ve bir bebek...
Profilinden baktım bizim minik zeynebimiz melek olmuş inan yıkıldım Şu An bunları gözyaşlarımla yazıyorum ne büyük bir acı ne büyük bir keder...ben böylesine yıkılmışken seni düşünemiyorm bile...ALLAH sabırlar versin Şu dünyanın nekadar boş olduğunu birkere daha gördüm elimizdekilerin kıymetini bilemeden yaşıyoruz
Bizim minik zeynebimiz cennetin en güzel yerinden ailesine sevenlerine bakıyor Şu kirli pis acımasız dünyayı hayatları görmemiş olması belki de daha hayırlıdır
Yeni umudunu bebeğini öpüyorum iyiki gelmiş sana ilaç olmuş ayakta tutmuş, ne büyük bir mucize...
Şu acınla bile beni düşündüğün için çok teşekkür ederim senin söylediğin herşey benim için çok kıymetli çok anlamlı seni ve bebeğini çok öpüyorum

Kızlar ben bu aldatılmayı birtürlü hazmedip hayata dönemiyorum.peşimde beni sevdiğini kesinlikle boşanmayacğını söyleyen bir koca var
yarın arkamı dönüp baktığmda keşke ikisinede bir darbe vursaydım demek istemiyorum hele de o kıza bir darbe vurmazsam içimde kalır
Kız 22 yaşında 2 yıllık ünv bitirmiş bir spor salonunda çalışıyor kardeşi kocamın sınıfında şimdi hergün annesi alıp bırakıyor
Sizce nasıl bir darbe vurabilirim
dur canim bekle. kiz buyuk bir darbe hakediyor o yuzden iyi dusunmek lazim. ayrica hic beklemedigi anda hic beklemedigi bir sekilde. bence okula git gel hoş giyin annesiyle tanış bir kere. bak bakalim anasida kizi gibi mi. bunu eşine bile caktirma cocuklari seviyor numarasi yap. zaten iki yasindaki cocugunu goturursen butun cocuklar etrafinizda olur. tabi ister istemez anneleride.esine cikista sinemaya gidelum haklisin seni ihmal ettim de. yavrunu oglen yatirmaki uyusun rahat edesin. asla spor salonuna gitme. simdilik bunu yap ama unutma hoş giyinmek lazim. esine cilveler yap. simdilik bunu yap bakalim kizin ailesi nasil anlayalim.

dur canim bekle. kiz buyuk bir darbe hakediyor o yuzden iyi dusunmek lazim. ayrica hic beklemedigi anda hic beklemedigi bir sekilde. bence okula git gel hoş giyin annesiyle tanış bir kere. bak bakalim anasida kizi gibi mi. bunu eşine bile caktirma cocuklari seviyor numarasi yap. zaten iki yasindaki cocugunu goturursen butun cocuklar etrafinizda olur. tabi ister istemez anneleride.esine cikista sinemaya gidelum haklisin seni ihmal ettim de. yavrunu oglen yatirmaki uyusun rahat edesin. asla spor salonuna gitme. simdilik bunu yap ama unutma hoş giyinmek lazim. esine cilveler yap. simdilik bunu yap bakalim kizin ailesi nasil anlayalim.
Canım malesef kızgın bir anımda gelip annesine yasak aşkınızı anlatacam ikinize de rezil edecem dedim o da öfkeyle kalkıp zararla oturursun dedi.kızın ailesi de gelip beni hastsnelik eder okula rezil olurum dedi.iyi ya bende bunu istiyorum hertürlü sonuçlrna katlanacaksın dedim.zaten beni sevdiğini anladın vazgeçemiyorsun affedersin dedim.peki sen bilirsin dedi
Ama ciddi bişekilde annesiyle konuşmayı düşünüyorum kafaya koydum

Kıza tehtit mesajı yazmıştım ya ara yada anneni arayacam diye oda kocamın okulundan durumu bilen arkadaşı aramış söyle karısını uyarsın bizim aile beladır uzak dursun demiş bende senin muhattabın benim ara dedim aradı bulaşmayın konuyu kapatın dedi.ama kız çok korkuyor ortaya çıkacak diye rezil olmaktan korkuyor çünkü elimde arama kayıtları fotolar var ailesi kocamdan önce ona hesap soracak. belki arada ben olduğum için kocama bişey bile demezler

"Hakseveeerr! Inanamıyorum hamile misin??
Doğrusu en son senden beklerdim ikinci çocuğu, zira Zeynep çok hareketli ve çok yoran bir bebek hepimiz bliyoruz,hakkınızda Hayırlısı olsun Kolaylıklar diliyorum"
Canıımm güzeller güzeli meleğin annesi 2014 şubat annelerine en Son yazdığım mesaj sanaymış.ne çok şaşırmıştım zorlu bir hayatın seni beklediğini düşünmüştüm ozamnlar.hareketli bir çocuk ve bir bebek...
Profilinden baktım bizim minik zeynebimiz melek olmuş inan yıkıldım Şu An bunları gözyaşlarımla yazıyorum ne büyük bir acı ne büyük bir keder...ben böylesine yıkılmışken seni düşünemiyorm bile...ALLAH sabırlar versin Şu dünyanın nekadar boş olduğunu birkere daha gördüm elimizdekilerin kıymetini bilemeden yaşıyoruz
Bizim minik zeynebimiz cennetin en güzel yerinden ailesine sevenlerine bakıyor Şu kirli pis acımasız dünyayı hayatları görmemiş olması belki de daha hayırlıdır
Yeni umudunu bebeğini öpüyorum iyiki gelmiş sana ilaç olmuş ayakta tutmuş, ne büyük bir mucize...
Şu acınla bile beni düşündüğün için çok teşekkür ederim senin söylediğin herşey benim için çok kıymetli çok anlamlı seni ve bebeğini çok öpüyorum
canimkizim zeynep melek oldu

canimkizim zeynep melek oldu
Evet canım hala inanamıyorum kabul etmek istemiyorum...bu ne büyük bir acı ne büyük bir travma...bunu ne beynim ne da kalbim kabul etmiyor...sadece ağlıyorum allah kimseye yaşatmasın yaşattıklarına da güç kuvvet versin peygamber sabrı versin
Dualarımla herzaman hakseverin yanında olacağım

Back