Canim bu yoruma ben katilmiyorum..
Hicbirimizin bir gunu senin yazdiklarindan cok da farkli degil. Uzerine bir de calisiyorsan, bu tempo isten gelince basliyor, resmen 2. mesai. Peki bu tempo icinde esler ne yapiyor ? Madem bizden beklentiler bu kadar yuksek, bakim, isve cilve, ilgi alaka bekleniyorsa; kadinin bunlari yapabilmesi icin, uzerindeki yukun bir kisminin alinmasi gerek miyor mu??
Ya da hepsini gectim, herkesin ev ve evlilik hayati, eslerin birbirlerinden beklentileri farkli.. Cinselligin onemi de kisilere gore degisir. Ama bir evlilik bundan ibaret de degildir. Asla aldatma gerekcesi olamaz. Hadi bunu da gectik, aldatma kesinlikle guzellik, bakim, sehvet, cilve vs ile alakali degildir ki. Aldatmak tamamiyla ahlaki bir durumdur. Erkek ya da kadin fark etmez. İcinde ve niyetinde bu varsa, feristah olsan bunu engelleyemezsin. Oyle olsaydi kocalar, bunca guzel alimli, bakimli kadini, kendisinin yarisi bile olamayacak kadinlarla aldatmazdi..
Bizler degerli bireyleriz.. Kendimize mutlaka zaman ayirip, fiziksel olarak kendimizi iyi hissetmeliyiz. Ama bunu oncelikle kendimiz icin yapmaliyiz.
H
HASANPINAR
arkadasi biliyorum, gayet hos bir genc kadin, sanmiyorum ki kocasinin pek beyendigi kadin ondan daha alimli olsun! Bizim bu dunyadaki varlik sebebimiz kocalarimizin memnuniyeti uzerine kurulu degil..
Hem boyle terbiyesizlik yapip, hem de utanmadan kendimizi suclu hissetmemizi saglamalarina izin vermemeliyiz. Aldatmanin hakli gerekcesi olamaz !!!