- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Aynen canim ne güzel bir kokudur öyle ya .... Bazen diyorum sarhoş olmak boyle bir şey herhalde, kendimden geciyorum. Bu arada canim senmiydin artik emziremiyorum diyen hizlica okuyodum oğlum her zamanki gibi birakmadi . bence ne kadar süt olmasa da insan emzirmeli. Çünkü bir damla bile pek çok yediği şeye değer. Benimkiler yerlere gelecek nerdeyseAğızları kokuyo mu bu Miniklerin böyle kendine has tükürük kokuları ölürüm ya buyuduklerinde anlaticaz sizin ağzını koklardik ayaklarınızi öp öp bitiremezdik diye ne derler Kim bilir öf anne igrencsin derler belki
Aynen bende sömestr dan sonra baslayacagim.. Yoksa düzen sifir..kızlar ben karar verdim. kendisi uyuması için çalışmalara başlayacağım ama sömestır tatilince bir kızım ve bir oğlum okula gitti için şehir dışında olucaz ilk hafta. orada düzen bozulacak gibi. sonrada 2. haftada bize gelecekler. o yüzden 15 tatilin sonunda başlayacağım. öncesinde başlarsam uyumaz. sesten, gürültüden.
Sağol canım henüz basilmadi bunlar ben konsepti istedilerimi söyledim bayan bir iki tane hazırlayıp gönderdi içinden seçtik :)
Kızımı uyuttum ilaçlarını içtim bende yattım. Telden girmek ne güzelmiş; ) kızım uyanınca parka götüreyim diyorum bu hava alsın çok güzel güneşli dünde çıkardım nasıl mutlu oldu
reyyanim koyuyoym malzemeleri hep firlatiyo kac kes denendim..yiyecek kasik tabak olsun firlatiyo..firlatma huyu var.pelus oyuncaklari konusturuyom ama hemen elimden cekip ya isiriyo ya kiskanip firlatiyo..canım muhammed de aslında kendi halinde takılıyor hayırı biliyor mesela eşyaları yere atarsa ahayır diyorum bekliyor ben arkamı dönünce pat yere atıyor,Muhammed elektrikli süpürge hastası fişini çekiyor düğmesine basıyor ama bilinçli değil kumandayı felan hep yere vuruyor biz onunla tv izlemiyoruz genelde radyo açık oluyor yada mutfakta vakit geçiyoruz en sevdiği sey mutfak çekmeceleri dün bilinçli mi gösterdi bilmiyorum ama kurbaga nere dedim gösterdi babası onunla sohbet ediyor her sabah dolabın karşısına geçiyor başlıyor kurbağanın ağzından konuşmaya sende dene bide ben peluş oyuncakları konuşturuyorum kukla gibi bayılıyor,burun nerde diyorum elliyor burnumu ama canı isterse yoksa tırnaklıyor yüzümü.tabak eğitimini şöyle başladım ben önce mama sandalyesi tepsisine kendi yiyecegi kadar yemek koydum parca parça eliyle aldı yedi mandalina felan öyle yiyor sonra kaşıga geçtik ben kaşığa doldurdum eline verdim ağzına götürmeyi öğrettim elinden tutarak şimdi yavaş yavaş kendi yiyor sıkılınca tabağı ters ceviriyor davul gibi kullanıyor bide ben muzu minik minik doğruyorum eline catal veriyorum bazen eliyle bazen çatlla yiyor bebek çatalımız var bu arada muhammed emir nasıl oldu canım.
aslinda emirin yemesi cok iyi jelibon demekki yedigini yakiyo yoksa daha cok kilolu olurdugeçmiş olsun canım. bende fırçalama işine başlayayım bari. ya emirin kilosu sizin bebişlere göre az. endiişelenmeye başladım. birde dün ve bugün gece 11'de yattı, sabahta 11 gibi kalktı. bu sabah hatta 11:15 gibi. amma uykucu bir oğlum var. birde hastalıktan sonra yemesi arttı. mesela dün kaşıkla cicibebe verdim. baya büyük kâse doluydu. bitiremez dedim ama bitirdi.
pinarim bende ole saniyodum once oglum fircayi isirdi birakmadi sonra alisti baya fircattiriyo bence aldene alismaya baslar benceCanim çok geçmiş olsun, ayni durum bizde de var kulaklar kirmizi, biz de antibiyotik kullanıyoruz. Maşallah annesi boyu da kilosu da çok iyi.endiselenme atlatir hastaligini, ben fircalamaya kalksam hayatta birakmaz, alir çiğner çiğner isi bitince de kaldirip atar.inşallah diş konusunda sana çeker
O zaman somestrdan sonra alayim, deneyeyim. Ay çok hoşuma gitti, inşallah büyüyüp diş degistirdiklerini de görürüz.pinarim bende ole saniyodum once oglum fircayi isirdi birakmadi sonra alisti baya fircattiriyo bence aldene alismaya baslar bence
Canım ben emziremiyorum demedim de sıkıldım dedim gece gündüz uyku yok zaten tabiki gittiği yere kadar emzircem ama yalan yok sıkıldım emzirmekten bunu bitek size diyebilirim anlarsınız beni başkasına desem hemen kötü anne yaparlarAynen canim ne güzel bir kokudur öyle ya .... Bazen diyorum sarhoş olmak boyle bir şey herhalde, kendimden geciyorum. Bu arada canim senmiydin artik emziremiyorum diyen hizlica okuyodum oğlum her zamanki gibi birakmadi . bence ne kadar süt olmasa da insan emzirmeli. Çünkü bir damla bile pek çok yediği şeye değer. Benimkiler yerlere gelecek nerdeysecekiyo bizimki yok, bende bazen birakayim diyorum, gecede birakmiyo uyuyayim çünkü, sonra diyorum çok şükür ki emzirebiliyorum. Pek çok anne emziremedigi için aci çekerken biraktirmam hata olur diyorum. Okendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum. O yüzden lütfen gidebileceğiniz kadar gidelim. Yanlis hatirliyorsam kusura bakma.
Senle ayniyiz yanlız değilsinsize özendim yahu, bizim oğlanın dişi 4te kaldı, tutunup kalkıyor, sıralıyor ama adım atmadı henüz. boy 79 cm kilo 11.8.
Canım ben emziremiyorum demedim de sıkıldım dedim gece gündüz uyku yok zaten tabiki gittiği yere kadar emzircem ama yalan yok sıkıldım emzirmekten bunu bitek size diyebilirim anlarsınız beni başkasına desem hemen kötü anne yaparlar
canım emirde koltuk yada başka bir yerden tutunmadan 2-3 adım atabiliyo. sonra popo üstüne düşüyo. gülüyo. birde reklam hastasıyız. reklam olunca televizyonda emir yok.sukur oglum artik yerden desteksizde kalkabiliyo
canım hareketli az kalıyo bazen. mesela dur bi örnek vereyim. daha 30 dakika önce oldu. sıcak sıcak. abisi ödev yapıyodu. abisinin çantası, defterler, kitaplar hepsi dağıldı. üstüne üstük birde kalem kutusunu devirdi. her yer kalem, kitap, defter. ablasının telefonunu yere fırlattı. 10 dakika öncede ablasının tokalarını döktü. daha varda neyse sonra anlatayım onlarıda.aslinda emirin yemesi cok iyi jelibon demekki yedigini yakiyo yoksa daha cok kilolu olurduyaw yok hic endiselenme saglikli hareketli bi bebekse umursama..ben doktoruna kilosi nasi diye bile soramiyorum kiziyo cunku..sadece bu kaynana canimi sikiyo okadar
Ikiz çocukların vardı dimi ne güzel bende ikizim ikiz kız kardeşim var çok güzel bi duygu ama erken yaşta ayrı ayrı vakit geçirmeleri sağla ayrı sınıflar falan biz aynı sırada otururduk düşün sonra bi ergenlik bi arkadas çevresi sevgili evlilik bi ayrıldık boşluğa düştüm kendi adımacanım hareketli az kalıyo bazen. mesela dur bi örnek vereyim. daha 30 dakika önce oldu. sıcak sıcak. abisi ödev yapıyodu. abisinin çantası, defterler, kitaplar hepsi dağıldı. üstüne üstük birde kalem kutusunu devirdi. her yer kalem, kitap, defter. ablasının telefonunu yere fırlattı. 10 dakika öncede ablasının tokalarını döktü. daha varda neyse sonra anlatayım onlarıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?