• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Amin canım inşallah iz cafede yapicaz ama bir seyler götürürüm oyle anlastik pastanin yaninda cupcake zeytinyağli yaprak sarma börek rus salatasi ve kurabiye olacak canim[/QUOTE]
Ne güzel dışarda en iyisi ben evde yapcam abim kardeşim halam falan az kişi yine 10 kişi falan oluyo kıymalı börek patatesli puaça mercimek köftesi humus patlıcan salatası avakado yapcam kardeşime havuç salatası yapcak çok gibi gorunuyoda salata çeşitleri hep hazır konserveden yapcam inşallah yetistiririm ev temizliği susleme bikaç ğin önceden yapmam lazım

Ağızları kokuyo mu bu Miniklerin böyle kendine has tükürük kokuları ölürüm ya buyuduklerinde anlaticaz sizin ağzını koklardik ayaklarınızi öp öp bitiremezdik diye ne derler Kim bilir öf anne igrencsin derler belki:KK71::-)
Aynen canim ne güzel bir kokudur öyle ya .... Bazen diyorum sarhoş olmak boyle bir şey herhalde, kendimden geciyorum. Bu arada canim senmiydin artik emziremiyorum diyen hizlica okuyodum oğlum her zamanki gibi birakmadi . bence ne kadar süt olmasa da insan emzirmeli. Çünkü bir damla bile pek çok yediği şeye değer. Benimkiler yerlere gelecek nerdeyse:-) :-) :-) cekiyo bizimki yok, bende bazen birakayim diyorum, gecede birakmiyo uyuyayim çünkü, sonra diyorum çok şükür ki emzirebiliyorum. Pek çok anne emziremedigi için aci çekerken biraktirmam hata olur diyorum. Okendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum. O yüzden lütfen gidebileceğiniz kadar gidelim. Yanlis hatirliyorsam kusura bakma.

kızlar ben karar verdim. kendisi uyuması için çalışmalara başlayacağım ama sömestır tatilince bir kızım ve bir oğlum okula gitti için şehir dışında olucaz ilk hafta. orada düzen bozulacak gibi. sonrada 2. haftada bize gelecekler. o yüzden 15 tatilin sonunda başlayacağım. öncesinde başlarsam uyumaz. sesten, gürültüden.
Aynen bende sömestr dan sonra baslayacagim.. Yoksa düzen sifir..

Kızımı uyuttum ilaçlarını içtim bende yattım. Telden girmek ne güzelmiş; ) kızım uyanınca parka götüreyim diyorum bu hava alsın çok güzel güneşli dünde çıkardım nasıl mutlu oldu

Dün gece çok huysuz lan di galiba 8. Dis te geliyo

canım muhammed de aslında kendi halinde takılıyor hayırı biliyor mesela eşyaları yere atarsa ahayır diyorum bekliyor ben arkamı dönünce pat yere atıyor,Muhammed elektrikli süpürge hastası fişini çekiyor düğmesine basıyor ama bilinçli değil kumandayı felan hep yere vuruyor biz onunla tv izlemiyoruz genelde radyo açık oluyor yada mutfakta vakit geçiyoruz en sevdiği sey mutfak çekmeceleri dün bilinçli mi gösterdi bilmiyorum ama kurbaga nere dedim gösterdi babası onunla sohbet ediyor her sabah dolabın karşısına geçiyor başlıyor kurbağanın ağzından konuşmaya sende dene bide ben peluş oyuncakları konuşturuyorum kukla gibi bayılıyor,burun nerde diyorum elliyor burnumu ama canı isterse yoksa tırnaklıyor yüzümü.tabak eğitimini şöyle başladım ben önce mama sandalyesi tepsisine kendi yiyecegi kadar yemek koydum parca parça eliyle aldı yedi mandalina felan öyle yiyor sonra kaşıga geçtik ben kaşığa doldurdum eline verdim ağzına götürmeyi öğrettim elinden tutarak şimdi yavaş yavaş kendi yiyor sıkılınca tabağı ters ceviriyor davul gibi kullanıyor bide ben muzu minik minik doğruyorum eline catal veriyorum bazen eliyle bazen çatlla yiyor bebek çatalımız var bu arada muhammed emir nasıl oldu canım.
reyyanim koyuyoym malzemeleri hep firlatiyo kac kes denendim..yiyecek kasik tabak olsun firlatiyo..firlatma huyu var.pelus oyuncaklari konusturuyom ama hemen elimden cekip ya isiriyo ya kiskanip firlatiyo..:cool:sukur durumu ii hareketinde masallah hic eksilme olmadi sedece cok az yiyo:KK16:

geçmiş olsun canım. bende fırçalama işine başlayayım bari. ya emirin kilosu sizin bebişlere göre az. endiişelenmeye başladım. birde dün ve bugün gece 11'de yattı, sabahta 11 gibi kalktı. bu sabah hatta 11:15 gibi. amma uykucu bir oğlum var. birde hastalıktan sonra yemesi arttı. mesela dün kaşıkla cicibebe verdim. baya büyük kâse doluydu. bitiremez dedim ama bitirdi.
aslinda emirin yemesi cok iyi jelibon demekki yedigini yakiyo yoksa daha cok kilolu olurdu:oops:yaw yok hic endiselenme saglikli hareketli bi bebekse umursama..ben doktoruna kilosi nasi diye bile soramiyorum kiziyo cunku..sadece bu kaynana canimi sikiyo okadar:KK53::KK53::KK59:

Canim çok geçmiş olsun, ayni durum bizde de var kulaklar kirmizi, biz de antibiyotik kullanıyoruz. Maşallah annesi boyu da kilosu da çok iyi.endiselenme atlatir hastaligini, ben fircalamaya kalksam hayatta birakmaz, alir çiğner çiğner isi bitince de kaldirip atar.:-) :-) inşallah diş konusunda sana çeker
pinarim bende ole saniyodum once oglum fircayi isirdi birakmadi sonra alisti baya fircattiriyo bence aldene alismaya baslar bence:KK53::KK45:

Son bir aydır hiç girmemiştim iş çocuklar derken şimdi bir ayı okudum.
Ne güzel herkes doğum günü hazırlıklarına başlamış biz 14 şubat doğumluyuz.Çok büyük bir kutlama yapmıycam kızımda çok kalabalık büyük bişey yapmıştım.Annem o kadar büyük bişey yaptırmıyor.kızım mesela hiç hatırlamıyor bir yaşını ama ikinci yaşını hatırlıyor. Oğluma da biz bize olacak şekilde bişeyler planlıyorum.Konseptimiz süperman. kıyafetleri yurtdışından sipariş ettim artık ne zaman gelirse doğum gününü de o zaman yapıcam. Oğluma mavi normal süperman kıyafeti ablasınada aynısının pembesini sipariş ettim.Pastayı şeker hamurundan kendim yapıcam. Pasta üstüne özel baskıyla süperman logosu sipariş ettim iki tane önce bir deneme yapıcam sonra gerçek pastayı yapıcam o yüzden iki tane sipariş ettim.Birde süpermanlı çerçeve yaptırıcam balon vs bulamadım süpermanli onun içinde normal kırmızı mavi balon alıcam.Bu kadarı aile içine yeter diye düşündüm.bunlar bizim doğum gunu hazırlıklarımız.
herkes uykudan şikayetçi ben ne yapayım bilmiyorum sabah 6 da işe gitmek için kalkıyorum.Oğlumu 10 a kadar uyutmaya çalışıyorum 10 da uyumuş oluyor ama sabaha kadar saat başı bazen 40 dk da bir uyanıyor ben onunla beraber yatıyorum çünkü ayrı yatsam sürekli yataktan kalk yat daha fena olurum.zaten ben tam uykuya gececekken o tekrar uyanıyor kafayı yemek üzereyim işyerinde sürekli bir uyuma halındeyim.Kızım var 2 yaşında saolsun oda 12 den önce uyumuyor yani oğlanı yatırıp hemen bende yatamıyorum.Haftasonuda uyku yok oğlum sabah 7 de kalklar gun içinde en fazla 1.5 saat uyur.zaten o uyuduğunda kız ayakta benim uyuma şansım yok .Bunları yazıyımda beterin betiri varmış diyip sevinirsiniz diye düşündüm:)
oğlumu dün tarttık 11 kilo geldi bezsiz hali boyunu ölçmedik. 11 tanede dişimiz var. 9 aylıkken yürüdü şimdi ablasının peşine koşuyor

pinarim bende ole saniyodum once oglum fircayi isirdi birakmadi sonra alisti baya fircattiriyo bence aldene alismaya baslar bence:KK53::KK45:
O zaman somestrdan sonra alayim, deneyeyim. Ay çok hoşuma gitti, inşallah büyüyüp diş degistirdiklerini de görürüz. :-) :-) :-) bu dişler için o kadar ugrastik, bir gün gelecek inşallah başka dişler için dökülecekler :-) :-) :-)

Aynen canim ne güzel bir kokudur öyle ya .... Bazen diyorum sarhoş olmak boyle bir şey herhalde, kendimden geciyorum. Bu arada canim senmiydin artik emziremiyorum diyen hizlica okuyodum oğlum her zamanki gibi birakmadi . bence ne kadar süt olmasa da insan emzirmeli. Çünkü bir damla bile pek çok yediği şeye değer. Benimkiler yerlere gelecek nerdeyse:-) :-) :-) cekiyo bizimki yok, bende bazen birakayim diyorum, gecede birakmiyo uyuyayim çünkü, sonra diyorum çok şükür ki emzirebiliyorum. Pek çok anne emziremedigi için aci çekerken biraktirmam hata olur diyorum. Okendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum. O yüzden lütfen gidebileceğiniz kadar gidelim. Yanlis hatirliyorsam kusura bakma.
Canım ben emziremiyorum demedim de sıkıldım dedim gece gündüz uyku yok zaten tabiki gittiği yere kadar emzircem ama yalan yok sıkıldım emzirmekten bunu bitek size diyebilirim anlarsınız beni başkasına desem hemen kötü anne yaparlar

Canım ben emziremiyorum demedim de sıkıldım dedim gece gündüz uyku yok zaten tabiki gittiği yere kadar emzircem ama yalan yok sıkıldım emzirmekten bunu bitek size diyebilirim anlarsınız beni başkasına desem hemen kötü anne yaparlar

Benim oğlum 8. ayın içinde bıraktı valla ne yalan söyliyim bende emzirmeyi sevmiyodum.kendisi ilk başlarda sadece geceleri emmeye başladı sonrada emerken öğürmeye başladı memeden midesi bulandı artık hiç almamaya başladı bayağı zormadım ama emmedi

aslinda emirin yemesi cok iyi jelibon demekki yedigini yakiyo yoksa daha cok kilolu olurdu:oops:yaw yok hic endiselenme saglikli hareketli bi bebekse umursama..ben doktoruna kilosi nasi diye bile soramiyorum kiziyo cunku..sadece bu kaynana canimi sikiyo okadar:KK53::KK53::KK59:
canım hareketli az kalıyo bazen. mesela dur bi örnek vereyim. daha 30 dakika önce oldu. sıcak sıcak. abisi ödev yapıyodu. abisinin çantası, defterler, kitaplar hepsi dağıldı. üstüne üstük birde kalem kutusunu devirdi. her yer kalem, kitap, defter. ablasının telefonunu yere fırlattı. 10 dakika öncede ablasının tokalarını döktü. daha varda neyse sonra anlatayım onlarıda.

canım hareketli az kalıyo bazen. mesela dur bi örnek vereyim. daha 30 dakika önce oldu. sıcak sıcak. abisi ödev yapıyodu. abisinin çantası, defterler, kitaplar hepsi dağıldı. üstüne üstük birde kalem kutusunu devirdi. her yer kalem, kitap, defter. ablasının telefonunu yere fırlattı. 10 dakika öncede ablasının tokalarını döktü. daha varda neyse sonra anlatayım onlarıda.
Ikiz çocukların vardı dimi ne güzel bende ikizim ikiz kız kardeşim var çok güzel bi duygu ama erken yaşta ayrı ayrı vakit geçirmeleri sağla ayrı sınıflar falan biz aynı sırada otururduk düşün sonra bi ergenlik bi arkadas çevresi sevgili evlilik bi ayrıldık boşluğa düştüm kendi adıma

Back
X