canım haklısın. 15 tatil çok karışık. emirin o şartlarda bazen normal sallayarak uyuması bile mucize olur. şimdiden kolay gelsin.Aynen bende sömestr dan sonra baslayacagim.. Yoksa düzen sifir..
canım ayrı sınıftalar. okulda her tenefüs görüşmek falan yok. arkadaş çevreleri kendilerine göre. zaten aynı sınıf hatta aynı sırada geçinemezler. evde bile bazen kavga ediyorlar.Ikiz çocukların vardı dimi ne güzel bende ikizim ikiz kız kardeşim var çok güzel bi duygu ama erken yaşta ayrı ayrı vakit geçirmeleri sağla ayrı sınıflar falan biz aynı sırada otururduk düşün sonra bi ergenlik bi arkadas çevresi sevgili evlilik bi ayrıldık boşluğa düştüm kendi adıma
Kız erkek olunca daha değişik tabi biz 2 kız olunca öyle oldu o İkizlere bebekken nasıl baktın helal olsun sana bravo aynı anda 2 bebek ayyyy çok tatlı ama çoook zorcanım ayrı sınıftalar. okulda her tenefüs görüşmek falan yok. arkadaş çevreleri kendilerine göre. zaten aynı sınıf hatta aynı sırada geçinemezler. evde bile bazen kavga ediyorlar.
canım emirin dişi yok şimdilik. bizim evde 10 çocuk. nasıl başlayayım. kardeşlerim falan gelecek. istanbuldan gelecekler. gönenden gelecekler.Evet canım en iyisi gezme toza bittimi evinde baslaman bende başlamak istiyorum ama cesaretim yok daha istikrarlı olamam dış çıkarıyo suan uygun zaman değil gibi eli hep ağzında sapir sapir köpek dişleri ve yandaki kesiciler diseti bembeyaz gelcek ya ne zaman dağ gibi ütü var ev les gibi öf Kom yapcak bunları
OOo iyisin hadi gözün aydın ben şeker hamurlu değilde üstünde ceylinin resmini yaptircam dışı beyaz içi çikolata muz en sevdigim.ayni gün kutlucaz sen saat kaçta yapcan ben aksamuzeri 5 gibi akşam oturması olsuneşimin teyzesi büyük bi pastanede çalışlıyo pastamızı o hediye olarak alıcakmış yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üstümden büyük bi yük kalktı çünkü begendigim pasta 20 kişilik 200tlkend,mde yapamıcaktım fırınım bozuk :)) çok musmutlu oldum kurabişleri kendim yaparım herelde o kadarını :)))
fırın lazım süpürge lazım eşyaalr bozuluyo bune yahu daha 8 senelike vliyim değiştirmedik bişey kalmadı valla((
canım tek zor oluyo tabi. annem gelmişti yardıma. yoksa birini sallıyorum, uyutuyorum. diğerini sallıyorum uyutuyorum, ilk salladığım uyanıyo. annem gelince öyle olmuyodu. kızım çok yaramazdı. birde küçükken ikiside iştahsızdı. kızım biberonun ucunu yanağına kıstırıyordu. biberonu çevirdikçe akan 3-4 damlayla yani. küvözde kaldılar. sütüm kesildi birde kızımın görme engelli olduğunu öğrenince. oğlum ağzını açar ağlardı. öyle akıtırdık onada. şükür şimdi oğlum fazlasıyla yiyiyor ama kızım hala iştahsız.Kız erkek olunca daha değişik tabi biz 2 kız olunca öyle oldu o İkizlere bebekken nasıl baktın helal olsun sana bravo aynı anda 2 bebek ayyyy çok tatlı ama çoook zor
Canım kızın nasıl şimdi iyileşti inşallah zor zamanlar yasamissincanım tek zor oluyo tabi. annem gelmişti yardıma. yoksa birini sallıyorum, uyutuyorum. diğerini sallıyorum uyutuyorum, ilk salladığım uyanıyo. annem gelince öyle olmuyodu. kızım çok yaramazdı. birde küçükken ikiside iştahsızdı. kızım biberonun ucunu yanağına kıstırıyordu. biberonu çevirdikçe akan 3-4 damlayla yani. küvözde kaldılar. sütüm kesildi birde kızımın görme engelli olduğunu öğrenince. oğlum ağzını açar ağlardı. öyle akıtırdık onada. şükür şimdi oğlum fazlasıyla yiyiyor ama kızım hala iştahsız.
en zor işlerden biride pasta. iyi canım yaşadın.eşimin teyzesi büyük bi pastanede çalışlıyo pastamızı o hediye olarak alıcakmış yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üstümden büyük bi yük kalktı çünkü begendigim pasta 20 kişilik 200tlkend,mde yapamıcaktım fırınım bozuk :)) çok musmutlu oldum kurabişleri kendim yaparım herelde o kadarını :)))
fırın lazım süpürge lazım eşyaalr bozuluyo bune yahu daha 8 senelike vliyim değiştirmedik bişey kalmadı valla((
yok canım kızım hala görme engelli. oğlumda birşey yok ama oğlumun notları kızımın notlarından daha düşük. zaten isteksiz başlamıştı.Canım kızın nasıl şimdi iyileşti inşallah zor zamanlar yasamissin
Benim kizim 27 subat dogumlu iki hafta once boyu 76..bence kafana takma..selamlar
ya bir boy kilo konuşulmuş da acaba kız bebelerin boyları ne alemde? Benim fındık 75 santim oldu ama geçen bir bebekle karşılaştık o da kız işte bir yaşında ya da on üç aylık bilmiyorum 81 santimmiş. Öyle olunca benimki bir minik geldi ki amanın dedim. Aman aslında çok uzun da olmasın kısa da ya da ne biliyim sanki kısa olsa daha az sevicem, nasıl oluyosa öyle olsun. Evet. yazarken kendi kendimi ikna ettim, derdime bak arkadaş ama işte insan merak ediyor demek. :)
Ooo ne guzel hadi gozun aydineşimin teyzesi büyük bi pastanede çalışlıyo pastamızı o hediye olarak alıcakmış yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üstümden büyük bi yük kalktı çünkü begendigim pasta 20 kişilik 200tlkend,mde yapamıcaktım fırınım bozuk :)) çok musmutlu oldum kurabişleri kendim yaparım herelde o kadarını :)))
Canim zor zamanlar yasamisin..kizina cok gecmis olsun....canım tek zor oluyo tabi. annem gelmişti yardıma. yoksa birini sallıyorum, uyutuyorum. diğerini sallıyorum uyutuyorum, ilk salladığım uyanıyo. annem gelince öyle olmuyodu. kızım çok yaramazdı. birde küçükken ikiside iştahsızdı. kızım biberonun ucunu yanağına kıstırıyordu. biberonu çevirdikçe akan 3-4 damlayla yani. küvözde kaldılar. sütüm kesildi birde kızımın görme engelli olduğunu öğrenince. oğlum ağzını açar ağlardı. öyle akıtırdık onada. şükür şimdi oğlum fazlasıyla yiyiyor ama kızım hala iştahsız.
Masallahhhh emireee darisi bizim basimizaaasukur oglum artik yerden desteksizde kalkabiliyo
Ayyyy bosverr kaynanaayiiiiaslinda emirin yemesi cok iyi jelibon demekki yedigini yakiyo yoksa daha cok kilolu olurduyaw yok hic endiselenme saglikli hareketli bi bebekse umursama..ben doktoruna kilosi nasi diye bile soramiyorum kiziyo cunku..sadece bu kaynana canimi sikiyo okadar
Canim bizim disimizde 4 kaldi..kizimda tutunarak kalkiyor ama desteksiz duramiyor..masallah oglusuna gelisimi iyi...kilolarimiz ayni..size özendim yahu, bizim oğlanın dişi 4te kaldı, tutunup kalkıyor, sıralıyor ama adım atmadı henüz. boy 79 cm kilo 11.8.
Cok guzel begendimmmmm.....Günaydın kızlar doğum günü hazırlıklarına basladik kendim yapamıyorum malesef kuzu birakmiyor beni nette birisine yaptiriyorum taslak geldi size de ekliyimEki Görüntüle 1383123
OOo iyisin hadi gözün aydın ben şeker hamurlu değilde üstünde ceylinin resmini yaptircam dışı beyaz içi çikolata muz en sevdigim.ayni gün kutlucaz sen saat kaçta yapcan ben aksamuzeri 5 gibi akşam oturması olsun
canım tek zor oluyo tabi. annem gelmişti yardıma. yoksa birini sallıyorum, uyutuyorum. diğerini sallıyorum uyutuyorum, ilk salladığım uyanıyo. annem gelince öyle olmuyodu. kızım çok yaramazdı. birde küçükken ikiside iştahsızdı. kızım biberonun ucunu yanağına kıstırıyordu. biberonu çevirdikçe akan 3-4 damlayla yani. küvözde kaldılar. sütüm kesildi birde kızımın görme engelli olduğunu öğrenince. oğlum ağzını açar ağlardı. öyle akıtırdık onada. şükür şimdi oğlum fazlasıyla yiyiyor ama kızım hala iştahsız.
en zor işlerden biride pasta. iyi canım yaşadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?