2014 Şubat Anneleri

canım ayrı sınıftalar. okulda her tenefüs görüşmek falan yok. arkadaş çevreleri kendilerine göre. zaten aynı sınıf hatta aynı sırada geçinemezler. evde bile bazen kavga ediyorlar.

canım ayrı sınıftalar. okulda her tenefüs görüşmek falan yok. arkadaş çevreleri kendilerine göre. zaten aynı sınıf hatta aynı sırada geçinemezler. evde bile bazen kavga ediyorlar.
Kız erkek olunca daha değişik tabi biz 2 kız olunca öyle oldu o İkizlere bebekken nasıl baktın helal olsun sana bravo aynı anda 2 bebek ayyyy çok tatlı ama çoook zor

canım emirin dişi yok şimdilik. bizim evde 10 çocuk. nasıl başlayayım. kardeşlerim falan gelecek. istanbuldan gelecekler. gönenden gelecekler.

eşimin teyzesi büyük bi pastanede çalışlıyo pastamızı o hediye olarak alıcakmış yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üstümden büyük bi yük kalktı çünkü begendigim pasta 20 kişilik 200tl kend,mde yapamıcaktım fırınım bozuk :)) çok musmutlu oldum kurabişleri kendim yaparım herelde o kadarını :)))

fırın lazım süpürge lazım eşyaalr bozuluyo bune yahu daha 8 senelike vliyim değiştirmedik bişey kalmadı valla ((

OOo iyisin hadi gözün aydın ben şeker hamurlu değilde üstünde ceylinin resmini yaptircam dışı beyaz içi çikolata muz en sevdigim.ayni gün kutlucaz sen saat kaçta yapcan ben aksamuzeri 5 gibi akşam oturması olsun

Kız erkek olunca daha değişik tabi biz 2 kız olunca öyle oldu o İkizlere bebekken nasıl baktın helal olsun sana bravo aynı anda 2 bebek ayyyy çok tatlı ama çoook zor
canım tek zor oluyo tabi. annem gelmişti yardıma. yoksa birini sallıyorum, uyutuyorum. diğerini sallıyorum uyutuyorum, ilk salladığım uyanıyo. annem gelince öyle olmuyodu. kızım çok yaramazdı. birde küçükken ikiside iştahsızdı. kızım biberonun ucunu yanağına kıstırıyordu. biberonu çevirdikçe akan 3-4 damlayla yani. küvözde kaldılar. sütüm kesildi birde kızımın görme engelli olduğunu öğrenince. oğlum ağzını açar ağlardı. öyle akıtırdık onada. şükür şimdi oğlum fazlasıyla yiyiyor ama kızım hala iştahsız.

Canım kızın nasıl şimdi iyileşti inşallah zor zamanlar yasamissin

en zor işlerden biride pasta. iyi canım yaşadın.

selamlar

ya bir boy kilo konuşulmuş da acaba kız bebelerin boyları ne alemde? Benim fındık 75 santim oldu ama geçen bir bebekle karşılaştık o da kız işte bir yaşında ya da on üç aylık bilmiyorum 81 santimmiş. Öyle olunca benimki bir minik geldi ki amanın dedim. Aman aslında çok uzun da olmasın kısa da ya da ne biliyim sanki kısa olsa daha az sevicem, nasıl oluyosa öyle olsun. Evet. yazarken kendi kendimi ikna ettim, derdime bak arkadaş ama işte insan merak ediyor demek. :)

Selam bugun kizimi annemlere biraktim esimle sinamaya gittik mahsum kirmizigulun mucize filimini izledik..tavsiye ederim izlemenizi...buarada minanin iştahsizligi devam ediyor.

Benim kizim 27 subat dogumlu iki hafta once boyu 76..bence kafana takma..

Ooo ne guzel hadi gozun aydin

Canim zor zamanlar yasamisin..kizina cok gecmis olsun....

Ayyyy bosverr kaynanaayiiii

Bende en son olmadı resmini bastırırım diyodum onlar 100muş bu şeker hamurlu 200 iyi oldu valla çok sevindim :) ben ailecek yapıcam kayınvaldem önceden gelir ne zman yapsam bilmem pazar yapsam kendi annemelrde cumartesiden gelir o zman süpriz olmaz yani evde insan lar varken nasıl hazırlancam ya annemelere derim siz ablama gidin pazar gelin diye gündüz gelirler yani öğlen sonra başlarız işte neye başlıcaksak sanki göbek atcaz ablam 2 kızı görümcemin 2 oğlu var ahanda cocukalrda bunlar :) annem babam kardeşim ablam eniştem yegenler görümcem kocası çocukalrı eşim ben kızım bide eskişehirden bi teyzemiz bide eşimin teyzesi olcak kimseyi çarmadıgım halimiz bu

hiçbiri çekincegim çok lüks hazırlamam gereken insanalr değil maksat hatura resimlere kalıcak bida böyle özenmem bu akdar ugraşmam bi anaokuluna giderken bide yaparız böle güzelinden sonra kocası kutlasın

ben anneme mantı yaptırıcam öğlenden sonra böle cay börek cörek pasta yeriz akşamda mantıyı yeriz diye düşünüyorum :) yada mantı önce akşam bpasta börek ne bilim ya gidişata bakıcam herelde bizde öle şu saat gelin desem herkez bi gün önceden gelir mallesef

çok güçlü bi annesin tebrik ediyorum seni bide yakınıyoruz herşeye rabbbim mükafatını versin hep güldürsün yüzünüzü çocuklarınla

en zor işlerden biride pasta. iyi canım yaşadın.

saol cnaım evet çok şükür kafam patladı 1 aydır valla çok musmutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…