Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkese benim bogazlarim şiş 4 gündür yutkunamiyorum kızımda disten heralde geceleri anlamsız aglamaya basliyo birde son günlerde yüzüstü yatıp sağa sola dönmeye başladı aglayınca mecbur çok karşı olmama rağmen yanıma alıyorum o saatte sallayıp geri koymak yemiyo açıkçası zaten yatağına koyduğunu anladımi yine basliyo eller hep ağızda dişler gelemedi 4 te takildik birde artık ne kadar yemeli bunlar şimdi sabahları nerdeyse 5 6 cici bebe yum sarisi ceviz koca bi peynir yiyo bitince agliyo daha ver diye midesi ne kadar doymazmi corbalarina ekmek dogruyorum yoğurt meyve akşam yatmadan muhallebi irmikli pekmezli muzlu falan günlük yediği bunlar emme devam ama talep etmiyo kendi ben verirsem alıyo 2 yaşına kadar nasıl emcek laf aramızda sıkıldım emzirmek ten memeler zaten yerde yumuşadı gitti boşaldı gibi ilk aylar nasıl dolardı tasardi vay be 1 yılı devirdik hem yavaş hem hızlı geçti 2014 annemi aldı kızımı verdi Allah sağlık versin herkese annelere bebeklere babalara
canım muhammed de aslında kendi halinde takılıyor hayırı biliyor mesela eşyaları yere atarsa ahayır diyorum bekliyor ben arkamı dönünce pat yere atıyor,Muhammed elektrikli süpürge hastası fişini çekiyor düğmesine basıyor ama bilinçli değil kumandayı felan hep yere vuruyor biz onunla tv izlemiyoruz genelde radyo açık oluyor yada mutfakta vakit geçiyoruz en sevdiği sey mutfak çekmeceleri dün bilinçli mi gösterdi bilmiyorum ama kurbaga nere dedim gösterdi babası onunla sohbet ediyor her sabah dolabın karşısına geçiyor başlıyor kurbağanın ağzından konuşmaya sende dene bide ben peluş oyuncakları konuşturuyorum kukla gibi bayılıyor,burun nerde diyorum elliyor burnumu ama canı isterse yoksa tırnaklıyor yüzümü.tabak eğitimini şöyle başladım ben önce mama sandalyesi tepsisine kendi yiyecegi kadar yemek koydum parca parça eliyle aldı yedi mandalina felan öyle yiyor sonra kaşıga geçtik ben kaşığa doldurdum eline verdim ağzına götürmeyi öğrettim elinden tutarak şimdi yavaş yavaş kendi yiyor sıkılınca tabağı ters ceviriyor davul gibi kullanıyor bide ben muzu minik minik doğruyorum eline catal veriyorum bazen eliyle bazen çatlla yiyor bebek çatalımız var bu arada muhammed emir nasıl oldu canım.masallah muhammedeyaw bizde gosterme hic yok ne dersem diyim umursamiyo
cis diyom biseye dokunmasin diye hic umursamiyo...ama supurge yapamiyorum fisi cekiyo hemen calisinca yada ayriyla oynuyo yemek zor yapiyom ocagi hemen yanik görunce kapatiyo bazen yemek pisiyo saniyom halbuku hic pismemis.tv yi keyfine göre acip kapiyo
kendi herseyi yapiyo bagimsiz oretmeye gelmiyo hic..yaw bide nasi tabaga alistiracam ben hemen firlatiyo onune koyunca
cok isim var cok
![]()
Günaydın kızlar doğum günü hazırlıklarına basladik kendim yapamıyorum malesef kuzu birakmiyor beni nette birisine yaptiriyorum taslak geldi size de ekliyimEki Görüntüle 1383123
çok tatlı maşallah muhammed baran da yakıyor ortalığı anesiGünaydın kızlar doğum günü hazırlıklarına basladik kendim yapamıyorum malesef kuzu birakmiyor beni nette birisine yaptiriyorum taslak geldi size de ekliyimEki Görüntüle 1383123
kızlar bebek beresi ve atkısı kaç ilmekle başlanır bir deneme yapmak istiyorum düz bir atkı kıl bitmeden örebilirsem :)
Çok güzel canım maşallah güzel bir gün okur inşallah evde ailesiyle yapacak olanlar menüde ne yapcaklar pastanın yanında karar verdinizmiGünaydın kızlar doğum günü hazırlıklarına basladik kendim yapamıyorum malesef kuzu birakmiyor beni nette birisine yaptiriyorum taslak geldi size de ekliyimEki Görüntüle 1383123
sağol kuzum nako ip ince alıcam bakalım yapabilecekmiyim bu yaramazla.40 ilmek yap yarıya kadar ör kafasına ölç
annem böyle yapıyor 40 ilmek bizim kıza tam oluyor. eksiği fazlasını ölçerek bulabilirsin.
30 ilmek falanda atkı için iyi olur galiba emin değilim.
ipin incesi kalını da önemli tabi
sağol öuzum nako ip ince alıcam bakalım yapabilecekmiyim bu yaramazla.
size inanamıyorummmm ben çıkıyorum oğaln uyandı hep böyle oluyor ben gidince sişzler geliyorsuuz ya olmuyor ama speeddy canım senin hazırlılar nasıl malum az kaldı sizin doğum gününüze.
yok canım modellik yapamam düz işlemeyi düşünüyorum okadar yetenek yok bende hadi görüşürüz bacılar....yaparsın kafa dinlenrsin hem model istersen annemin yaptıklarını koyarım ama nasık yapıldığını sorma bilmem
gel gene işten fırsat buldukça geliyorum![]()
geçmiş olsun canım. bende fırçalama işine başlayayım bari. ya emirin kilosu sizin bebişlere göre az. endiişelenmeye başladım. birde dün ve bugün gece 11'de yattı, sabahta 11 gibi kalktı. bu sabah hatta 11:15 gibi. amma uykucu bir oğlum var. birde hastalıktan sonra yemesi arttı. mesela dün kaşıkla cicibebe verdim. baya büyük kâse doluydu. bitiremez dedim ama bitirdi.oglum5 gundur ne yemiyodu bugun doktora goturdum bogazi ve kulagina dogru kizariklik var dedii..ilk defa antibiotik yazdi 5 gunlu ins faydasi olur..
4 gun once tam 11 aylik oldu..bugun cirilciplak bezi bile yoktu 10 kilo 50 gr boy 79 cm geldi..iymi kislar boy ve kilosu
bu arada bi aydir fircaliyom ben macunla..cok ince bi kat suruyorum aciyo agzini fircaliyorum..macunu yutuyo tabi..bakim onemli simdiden baslanmali alissin fircalamaya
ins bana ceker disleri hic eksigim ve dolgum yok
..babasina cekerse yandik
![]()
Sağol canım henüz basilmadi bunlar ben konsepti istedilerimi söyledim bayan bir iki tane hazırlayıp gönderdi içinden seçtik :)çok güzelmiş.
Animal bu renkleri sen mi seçtin yoksa gelen bu renkmiydi ?
Teşekkür ederiz canim :) :)çok tatlı maşallah muhammed baran da yakıyor ortalığı anesi
Amin canım inşallah iz cafede yapicaz ama bir seyler götürürüm oyle anlastik pastanin yaninda cupcake zeytinyağli yaprak sarma börek rus salatasi ve kurabiye olacak canimÇok güzel canım maşallah güzel bir gün okur inşallah evde ailesiyle yapacak olanlar menüde ne yapcaklar pastanın yanında karar verdinizmi
Evet canım en iyisi gezme toza bittimi evinde baslaman bende başlamak istiyorum ama cesaretim yok daha istikrarlı olamam dış çıkarıyo suan uygun zaman değil gibi eli hep ağzında sapir sapir köpek dişleri ve yandaki kesiciler diseti bembeyaz gelcek ya ne zaman dağ gibi ütü var ev les gibi öf Kom yapcak bunlarıkızlar ben karar verdim. kendisi uyuması için çalışmalara başlayacağım ama sömestır tatilince bir kızım ve bir oğlum okula gitti için şehir dışında olucaz ilk hafta. orada düzen bozulacak gibi. sonrada 2. haftada bize gelecekler. o yüzden 15 tatilin sonunda başlayacağım. öncesinde başlarsam uyumaz. sesten, gürültüden.