- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
sağol canım. dün akşamdan beri bakamadım. tekrar hoş geldin. :)Canim zor zamanlar yasamisin..kizina cok gecmis olsun....
teşekkürler canım. beterin beteri vardır. bizim doğumgününe daha 1 aydan çok var. 27 şubat doğumlu. bizim kadroda şimdilik annemler, oğlumun 2 teyzesi, 2 yengesi var. dayılarımızda gelir biyük ihtimalle. eklenen olur daha kadroya. zaten toplam emir meteyle beraber 9 çocuk olucak. evde yapıcam da komşulardan şikâyet almassak iyidir.Bende en son olmadı resmini bastırırım diyodum onlar 100muş bu şeker hamurlu 200 iyi oldu valla çok sevindim :) ben ailecek yapıcam kayınvaldem önceden gelir ne zman yapsam bilmem pazar yapsam kendi annemelrde cumartesiden gelir o zman süpriz olmaz yani evde insan lar varken nasıl hazırlancam ya annemelere derim siz ablama gidin pazar gelin diye gündüz gelirler yani öğlen sonra başlarız işte neye başlıcaksaksanki göbek atcaz ablam 2 kızı görümcemin 2 oğlu var ahanda cocukalrda bunlar :) annem babam kardeşim ablam eniştem yegenler görümcem kocası çocukalrı eşim ben kızım bide eskişehirden bi teyzemiz bide eşimin teyzesi olcak kimseyi çarmadıgım halimiz bu
hiçbiri çekincegim çok lüks hazırlamam gereken insanalr değil maksat hatura resimlere kalıcakbida böyle özenmem bu akdar ugraşmam bi anaokuluna giderken bide yaparız böle güzelinden sonra kocası kutlasın
ben anneme mantı yaptırıcam öğlenden sonra böle cay börek cörek pasta yeriz akşamda mantıyı yeriz diye düşünüyorum :) yada mantı önce akşam bpasta börek ne bilim ya gidişata bakıcam herelde bizde öle şu saat gelin desem herkez bi gün önceden gelir mallesef
çok güçlü bi annesin tebrik ediyorum seni bide yakınıyoruz herşeye rabbbim mükafatını versin hep güldürsün yüzünüzü çocuklarınla
saol cnaım evet çok şükür kafam patladı 1 aydır valla çok musmutlu oldum
Kimseleri cagirmicaz diyoruzda hepimiz maşallah kaç kişi oluyoruz çağırsak nolcak bide acaba . Dün akşam fıstığım kendini Pepe muziklerine kaptirip alkış yapmaya başladı hiç biyere tutunmadan öyle ayakta durdugunu görünce içim bi hoş oldu yürüdü mu nolcak bide ağlarım heraldeteşekkürler canım. beterin beteri vardır. bizim doğumgününe daha 1 aydan çok var. 27 şubat doğumlu. bizim kadroda şimdilik annemler, oğlumun 2 teyzesi, 2 yengesi var. dayılarımızda gelir biyük ihtimalle. eklenen olur daha kadroya. zaten toplam emir meteyle beraber 9 çocuk olucak. evde yapıcam da komşulardan şikâyet almassak iyidir.
selamlar
ya bir boy kilo konuşulmuş da acaba kız bebelerin boyları ne alemde? Benim fındık 75 santim oldu ama geçen bir bebekle karşılaştık o da kız işte bir yaşında ya da on üç aylık bilmiyorum 81 santimmiş. Öyle olunca benimki bir minik geldi ki amanın dedim. Aman aslında çok uzun da olmasın kısa da ya da ne biliyim sanki kısa olsa daha az sevicem, nasıl oluyosa öyle olsun. Evet. yazarken kendi kendimi ikna ettim, derdime bak arkadaş ama işte insan merak ediyor demek. :)
Canim isin zor allah kolaylik versinGünaydın ,
2 gecedir 1 yada 2 saat uykuyla işe geliyorum
ne güzel işe başlayınca 11 yada 12 gibi uyuyordu gene bozuldune yapacağımı şaşırdım
hosbulduk canim..benim kizimininda dogum gunu 27 subat..bizde aile arasinda yapicaz..sağol canım. dün akşamdan beri bakamadım. tekrar hoş geldin. :)
Sana katiliyorum lip genetikle alakali..her cocuk ayni degil..saglik olsunlarsana katılıyorum seriser, sonuçta hiçbirimiz bir değiliz, aramızda boyu 1.55 olan da vardır 1.75 olan da vardır. sonuçta boy ve kilo genetik bir durum. benim boyum 1.70 eşimin boyu da 1.85, mesela benim kızımın boyu karnımdayken bile uzundu. geçenlerde bir aile ile tanıştık, kızları bizimkinden 2 ay büyük ama boyu benim kızımdan ciddi anlamda kısaydı. bizimkinin bir de 2 ay küçük olduğunu duyunca şaşırdılar. ben de mesela burada 12-13 kilo olan bebekleri duyunca çok şaşırıyorum. bana göre benimki normal geliyor. onlara göre de kendi bebekleri normaldir. bu yüzden birbirimize boy-kilo sorup da karşılaştırma yapmanın hiç lüzumu yok, erkek ve kız çocuk arasında bile en az 500 gram fark oluyor, erkek çocukların kafa ölçüsü boyu kilosu hep daha fazladır persentil değerlerinde.
benim oğalnda tutunup kalkıyor tutanarak sıralıyor ama tek başına asla durmuyor hemen elini uzatıyor :)reyyanim koyuyoym malzemeleri hep firlatiyo kac kes denendim..yiyecek kasik tabak olsun firlatiyo..firlatma huyu var.pelus oyuncaklari konusturuyom ama hemen elimden cekip ya isiriyo ya kiskanip firlatiyo..sukur durumu ii hareketinde masallah hic eksilme olmadi sedece cok az yiyo
Senle ayniyiz yanlız değilsin
canım tek zor oluyo tabi. annem gelmişti yardıma. yoksa birini sallıyorum, uyutuyorum. diğerini sallıyorum uyutuyorum, ilk salladığım uyanıyo. annem gelince öyle olmuyodu. kızım çok yaramazdı. birde küçükken ikiside iştahsızdı. kızım biberonun ucunu yanağına kıstırıyordu. biberonu çevirdikçe akan 3-4 damlayla yani. küvözde kaldılar. sütüm kesildi birde kızımın görme engelli olduğunu öğrenince. oğlum ağzını açar ağlardı. öyle akıtırdık onada. şükür şimdi oğlum fazlasıyla yiyiyor ama kızım hala iştahsız.
Günaydın ,
ne güzel işe başlayınca 11 yada 12 gibi uyuyordu gene bozuldune yapacağımı şaşırdım
bizimki de hasta, dün gece 1 saat filan uyudum, dökülüyorum iş yerindeGünaydın ,
ya kızlar 2 çocuk zor oluyor diyorum ama çok zevkli olmaya başladı..aralarında 2 yıl var ama abi kardeş nasıl oynuyorlar şaşıyorum..beşiğin içine girip zıplıyorlar,yastıkların üstüne kendilerini bırakıyorlar,evin içinde saklambaç oynuyorlar,abisi saklanıyor oda bulmaya çalışıyor bulunca nasıl çığlık atıyor anlatamam..ikiside birbirinden fena sıpaların..eğer 2.düşünüyorsanız başlayın çalışmalara valla..tamam çok zor oluyor ama ikiside büyüdü işte..seneye ağada benim paşada
girerler odaya oynarlar,bende açarım tv keyif çatarım..inanın çayımı alıp tv karşısına geçmeyeli aylaaaarr oldu
bizimki de hasta, dün gece 1 saat filan uyudum, dökülüyorum iş yerindeçocuık da perişan, burnu musluk gibi, bir de sigara içenler gibi öksürüyor...
yok canım kızım hala görme engelli. oğlumda birşey yok ama oğlumun notları kızımın notlarından daha düşük. zaten isteksiz başlamıştı.
Iyi yaptin canım bende geçen gün çıkardım çok mutlu oluyolar tek elinden tutuyorum yamuk yumuk yuruyo bol bol d vitaminiKızımı parka götürdüm guneslendik geldik :)
Canım 13 yaşında ikizleri birde memesi var bildiğim kadarıyla jelibon yerine cevap verdimjelibon anladığım kadarıyla 3 çocuğun var..aralarında ne kadar var acaba?kızım görme engelli demişsin,hiçmi görmüyor,ameliyatla felan açılma ihtimali var mı?çok geçmiş olsun,,Allah yar ve yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?