2014 Şubat Anneleri

Günaydın ,

2 gecedir 1 yada 2 saat uykuyla işe geliyorum
ne güzel işe başlayınca 11 yada 12 gibi uyuyordu gene bozuldu ne yapacağımı şaşırdım

teşekkürler canım. beterin beteri vardır. bizim doğumgününe daha 1 aydan çok var. 27 şubat doğumlu. bizim kadroda şimdilik annemler, oğlumun 2 teyzesi, 2 yengesi var. dayılarımızda gelir biyük ihtimalle. eklenen olur daha kadroya. zaten toplam emir meteyle beraber 9 çocuk olucak. evde yapıcam da komşulardan şikâyet almassak iyidir.

Günaydın herkese yada tunaydin dün ev leş gibi dedim ya duramadim ceylo uyurken oda oda girip kapıyı kapatıp temizledim çıktım sese uyanmadi Allahtan sonra uyandi çok korkuyo sese zar zor yaptım bugün rahatım ama ütüm var dolu yemek yapcam offf is bitmiyo

Kimseleri cagirmicaz diyoruzda hepimiz maşallah kaç kişi oluyoruz çağırsak nolcak bide acaba . Dün akşam fıstığım kendini Pepe muziklerine kaptirip alkış yapmaya başladı hiç biyere tutunmadan öyle ayakta durdugunu görünce içim bi hoş oldu yürüdü mu nolcak bide ağlarım heralde

sana katılıyorum seriser, sonuçta hiçbirimiz bir değiliz, aramızda boyu 1.55 olan da vardır 1.75 olan da vardır. sonuçta boy ve kilo genetik bir durum. benim boyum 1.70 eşimin boyu da 1.85, mesela benim kızımın boyu karnımdayken bile uzundu. geçenlerde bir aile ile tanıştık, kızları bizimkinden 2 ay büyük ama boyu benim kızımdan ciddi anlamda kısaydı. bizimkinin bir de 2 ay küçük olduğunu duyunca şaşırdılar. ben de mesela burada 12-13 kilo olan bebekleri duyunca çok şaşırıyorum. bana göre benimki normal geliyor. onlara göre de kendi bebekleri normaldir. bu yüzden birbirimize boy-kilo sorup da karşılaştırma yapmanın hiç lüzumu yok, erkek ve kız çocuk arasında bile en az 500 gram fark oluyor, erkek çocukların kafa ölçüsü boyu kilosu hep daha fazladır persentil değerlerinde.

Sana katiliyorum lip genetikle alakali..her cocuk ayni degil..saglik olsunlar

yemeside düzelir canım zaten dr hep hareketi nasıl diyor eğer azalma varsa ilaç veriyor demek ki kendinde.

benim oğalnda tutunup kalkıyor tutanarak sıralıyor ama tek başına asla durmuyor hemen elini uzatıyor :)
Senle ayniyiz yanlız değilsin

çok geçmiş olsun inşallah ameliyatla gözü açılır allahım kolaylık versin inşallah.

canım her gün aynı saatte zorla uyutmayı dene yoksa çok prerişan olursun iş ev bide sen evdede çalışıyorsun allahımyardımcın olsun valla zor işin.

Günaydın ,

ne güzel işe başlayınca 11 yada 12 gibi uyuyordu gene bozuldu ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar pastamiz tamam kurabiyeleride sipariş ettim ohh sabah ta kızımla kirtasiyemize gittik balon ve süsleme için ciktilarimida aldım herseyyyy tamammm; ) tutuşu kırmızı konsept pembe beyaz prenses ta li felan kıyafet yumuşak aldığım kumaşlarla hemen birine diktirmem lazım; ) ve kendime bi elbise bulmalıyız ev temizlenecek off daha yücel karar veri cem aman kafamdaki tilkilerin yarısını ölürsem de diğer yarısı at gb kosturuyo hala 8 şubeyi bi atlattım yatıp uymucak : d

Günaydın ,

bizimki de hasta, dün gece 1 saat filan uyudum, dökülüyorum iş yerinde çocuık da perişan, burnu musluk gibi, bir de sigara içenler gibi öksürüyor...

ya kızlar 2 çocuk zor oluyor diyorum ama çok zevkli olmaya başladı..aralarında 2 yıl var ama abi kardeş nasıl oynuyorlar şaşıyorum..beşiğin içine girip zıplıyorlar,yastıkların üstüne kendilerini bırakıyorlar,evin içinde saklambaç oynuyorlar,abisi saklanıyor oda bulmaya çalışıyor bulunca nasıl çığlık atıyor anlatamam..ikiside birbirinden fena sıpaların..eğer 2.düşünüyorsanız başlayın çalışmalara valla..tamam çok zor oluyor ama ikiside büyüdü işte..seneye ağada benim paşada
girerler odaya oynarlar,bende açarım tv keyif çatarım..inanın çayımı alıp tv karşısına geçmeyeli aylaaaarr oldu

ne güzel demişsin ama gram cesaret yok ben almayım sizinkileri izlerim artık.

yok canım kızım hala görme engelli. oğlumda birşey yok ama oğlumun notları kızımın notlarından daha düşük. zaten isteksiz başlamıştı.

jelibon anladığım kadarıyla 3 çocuğun var..aralarında ne kadar var acaba?kızım görme engelli demişsin,hiçmi görmüyor,ameliyatla felan açılma ihtimali var mı?çok geçmiş olsun,,Allah yar ve yardımcın olsun..

Canım 13 yaşında ikizleri birde memesi var bildiğim kadarıyla jelibon yerine cevap verdim

arkadaşlar selam ben haziran annesiyim yedi aylık bir kızım var çalışıyorum ve süt sağıyorum sanırım azalmaya başladı endişeleniyorum sizlerden hala devam edebilen var mı bırakanlar ne kadar azalınca bıraktı fikirlerinizi rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…