2014 Şubat Anneleri

Yemesi uyumadi aynı gibi benim kızla ama Sizinkiler gece huysyzlanmiyo mu uslu bir kizdir ceylin ilk 5 ay deliksiz uyudu sabah 9 a kadar şimdi disten heralde gözü kapalı aglamaya sağa sola donmeler kalkmaya çalışmalar oksursem agliyo bi sinir hali var yani böyle olan yokmu

ben bu yoğurt olayına bir girişeyim ya, çünkü ısrarcı olduğun noktada çocuk sana uyum sağlıyor. yılmamak lazım. biz de evde köy sütünden mayalıyoruz, sulu tatlı bir yoğurt oluyor, tadı güzel yani... ama nedense diliyle ittiriyor, ek gıdaya ilk başladığımız zamanlarda pekmezle karıştırırdım onu yerdi, nedense şimdilerde yemek istemiyor. bir de bizimki hazır mamayı hiç almadı bu yüzden biberon da hiç almadı. inek sütünü artık vermeyi düşünüyorum ama neyle vericem, bardakla mı, kaşıkla mı, 1-2 kez kaşıkla vermeyi denedim, ağzından akıttı. nasıl alıştıracağım bilmiyorum. şu anda beni emiyor ama memeyi bıraktığında illa ki süt içmesi lazım değil mi?

bu arada gece beslenmesi bizde de yok, yemeğini 19.00 gibi yedirdiysem, akşam 21.00 gibi muhallebi veriyorum. sabaha kadar uyuyup sabah 8.00 de süt emiyor. bazen gece 1-2 defa uyanıyor o zaman da emziriyorum, acıktığı için değil aslında uykudan uyanınca dalması için meme emmek istiyor.tracy hoog un jkitabında yazan gündüz güzel beslenirse gece uyanma olmazmış.

Ben de su veriyorum sadece henüz bir şey yapmadım ama hemen hemen her şeyin tadına bakıyorlar bir temizlik yapılmalı mi onu da tam bilmiyorum parmak fırçaları varmış araştırırken gördüm anne parmağına takıp temizliyor 7,8aydan itibaren kullanılan bir ürün zaten macun olmaz da sadece suyla temizlenmesi gerekir mi acaba
Dişlere bişey yapmak gerek iyi mu daha çok küçükler
Ben de tam bilmiyorum ki canım o yüzden sorayim bi dedim sadece su ve fırça ile temizlemek gerekir mi acaba küçücük çocuklarda da oluyor ya çürükler bir tanıdık bahsetti çocuk 3yas civarı kanal tedavisi olmus.bir de anestezi verip yapmışlar korktum açıkçası gerci o genetik felandir belki ama doktora da gitmeyeli bayağı oldu sormayı unuttum hep
canım nukun alıştırma fırçası var ben onu aldım ama henüz fırçayı anlamlandıramayabilir diye düşünüyorum . dediğim aparatla diş te kaşıyabiliyo ben memnun kaldım
Teşekkür ederim canım evet bakayım buna doğru söylüyorsun anlamlandiramaz ama bir şekilde temizlemek gerekebilir belki

Geçmiş olsun canım ilaç kullanmak istemesek de bazen kullanmak cok daha iyi oluyor cigerlerine inerse daha kötü çok şükür inmeden başlamışsiniz tedaviye bizim cigerlerine indi bir sürü iğne ilaç ancak toparladı.

oglum5 gundur ne yemiyodu bugun doktora goturdum bogazi ve kulagina dogru kizariklik var dedii..ilk defa antibiotik yazdi 5 gunlu ins faydasi olur..4 gun once tam 11 aylik oldu..bugun cirilciplak bezi bile yoktu 10 kilo 50 gr boy 79 cm geldi..iymi kislar boy ve kilosubu arada bi aydir fircaliyom ben macunla..cok ince bi kat suruyorum aciyo agzini fircaliyorum..macunu yutuyo tabi..bakim onemli simdiden baslanmali alissin fircalamayains bana ceker disleri hic eksigim ve dolgum yok..babasina cekerse yandik

Ağızları kokuyo mu bu Miniklerin böyle kendine has tükürük kokuları ölürüm ya buyuduklerinde anlaticaz sizin ağzını koklardik ayaklarınızi öp öp bitiremezdik diye ne derler Kim bilir öf anne igrencsin derler belki

Gec

geçmiş olsun canım umarım mehammed emir cabucak iyi olur bence boyu ve kilosu çok iyi inşallah dişleride sana çeker :)

kesinlikle anne tamam anlatma diye tutturular :)

kızlar bugun oğlum ilk defa buzdolabında bir süs var dokunca eli ayagı oynuyor hani kurbaga dedim ve gösterdi :)

canım emir hazır yoğurtta, ev yoğurduda yiyiyor. inek sütünü muhallebisine katabilirsin. gece değil aslında beslenmemiz. sabah 06 ile 07 arası sütünü biberonla içer, ağzına emziğini veririm. beşiğinde olur zaten. hemen mışıl mışıl uyur. sütüde gözleri kapalı içiyo genelde.

canım emir ilk dişini ben buraya gelmeden 10 gün önce çıkartmıştı. kalkmaya çalışma hariç hepsi vardı. 5-6 ün sürdü. sonra azaldı ve 15 günde bitti.

geçmiş olsun canım.

masallah muhammedeyaw bizde gosterme hic yok ne dersem diyim umursamiyocis diyom biseye dokunmasin diye hic umursamiyo...ama supurge yapamiyorum fisi cekiyo hemen calisinca yada ayriyla oynuyo yemek zor yapiyom ocagi hemen yanik görunce kapatiyo bazen yemek pisiyo saniyom halbuku hic pismemis.tv yi keyfine göre acip kapiyo kendi herseyi yapiyo bagimsiz oretmeye gelmiyo hic..yaw bide nasi tabaga alistiracam ben hemen firlatiyo onune koyuncacok isim var cok

yasakhayal canım büyük geçmiş olsun oğluşun rahatsızlanmış bazen yazamıyorum okumakla ve beğeniyle yetiniyorum canlarım

birickm canım yavrun iyileşti mi merak ettim geçmiş olsun

Bugün dogum günüydü hafta sonu yemek yenmiştik telefon almıştı eşim bugün kızı akşam üstü uyuttum adetten benim bacakların agriyodu bende yattım kalktigim da eşim gelmiş pasta almış mumları yakmış :))) bu sefer beni şaşırttı umutlu oldum ; )

Ne taklitci bi kizim var annelerrr hangi hateketi yaparsak tekrarliyor alo diyorum elini kulagina goturup eyy diyo hoppa diyorum hoppa diyo ne yaparaam aynisini yapiyo nereye dokunuraam dokunuyo bi de kendi esyalarini ve bizim esyalarimizi taniuo azicik kiskanc kiyafetlerini baskasi almaya kalksa bagirarark geri aliyor cok cadi yaa

Geçmiş olsun canım ben de bu fırçalama isine bir el atayım bakım gerekli bence de Bu arada masallah Muhammed'e bence iyi kilosu hele ki boyu biz se 16sinda sağlık ocağına gittiğimizde 10kilo çıktı mont hariç diger kıyafetler ile cok ağladı boy ölcmedi en son 1ay once 78di hemen hemen aynilar :)

Nice yillara canım

Maşallah de annesi, kirk bir kere maşallah

Canim çok geçmiş olsun, ayni durum bizde de var kulaklar kirmizi, biz de antibiyotik kullanıyoruz. Maşallah annesi boyu da kilosu da çok iyi.endiselenme atlatir hastaligini, ben fircalamaya kalksam hayatta birakmaz, alir çiğner çiğner isi bitince de kaldirip atar. inşallah diş konusunda sana çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…