2014 Şubat Anneleri

Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin acele etmezde vakti zamanında alırsın sağ salim kucağına

amin cnm ALLAH razı olsun.hepimiz dilerim sağ salim alırız hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza.

masallahh sıze canım, Rabbim in mucızelerı coktur ne guzel sanada bı evlat nasıb etmıs, sagsaglım kavusursun ınsallah evladına dualrım senınlee

aminnnnn canım çok tşk edrm ALLAH razı olsun iyiki warsınız benimde dualarım sizlerle

h.b cnm çok tşk edrm beni çok iyi anlarsın

Masallah diyelim hemen benimde mucizem 5 yil sonra geldi bende tüp bebek tedavisi gördüm allah isteyen herkeze nasip etsin bu mutlulugu

canım benm ALLAH razı olsun sanada maşaALLAH RABBİM KORUSUN MELEĞİNİ VE SENİ

canım allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seni çok iyi anlıyorum bende de pko var ve 1 tane kaybım var benimde..allahım mucizelerini gönderdi bizlere kavuşucaz sağlıkla az kaldı

Aminnn canımm Aminnn inşaALLAH rabbim yüzümüzü güldürsn hayırlısıyla. ALLAH ım seni ve mucizenide korusun rabbime emanetsiniz

bende panik ataklıyım cnm yanlız değilsin..inşallah doğum mucizesiyle allah o illetide def eder üzerimizden..çok duydum çünki doğum sonrası iyileşen

ahhh illet ki ne illet hayatımızı alt üst ediyo çok zor zamanlar yaşıyorum bende hemde ilaçta kullanamyorum rabbim yardmcımz olsun cnm inşaALLAH bizde nasip olrda doğm sobrası iyileşiriz

Canım ben de tüp vebek tedavisiyle hamile kaldım..Rabbim ne zaman yazdıysa ozamqn oluyor yoksa tedavi kür hepsi vesile..Hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize inşallah..

aa ne gzl şükürler olsun rabbim tamamına erdirsinnnnn inşaALLAH....ewet cnm haklsn vakti zamanı gelince nasip oluyo... ALLAH ım korusun seni ve meleğinide

günaydın kızlarrr dün doktora gittim en son gittiğimde ters duruyor böyle olursa sezeryanla alınır bebeğin demişti dün tekrar gittim oğluşum kocaman olmuşş teyzeleri kilosu 932 gram boyu da yaklaşık 35 cm (FL uzunluğu * 7 olarak hesaplanıyormuş) 1 hafta önden gidiyor dedi doğum tarihi 24 şubat dedi ve başı da aşağı dönmüş artık normal doğum görünüyor dedi beni bi stres heyecan aldı ki sormayınn

maşallahh oğluşuna tatlım yaa,ne güzel bebişin kocamann,ne yiyosunuz ne içiyosun bi söyleyin yaa,benim bebişin kilosu azdı dr protein alıcaksın dedi,1 haftadan beri her sabh 2 yumurta yiyorum,mercimek et et suyuu köfte 1 haftada bayy geldi içime,keşke kendimizi tarttığımız gibi bebişi de kendimiz ölçebilsek,bu gün şu kadar gr aldı iyi falan diye ne güzellll olurdu

Günaydin hanimlarrr....

Günaydınlar bayanlar nasılsınız bugün...

Elif doktorun şimdiden nasıl doğum konusunda yorum yapabiliyorki :26::26::26:

canım bana dedi dr um suyu azalt diye çünkü amniyon sıvısı en üst seviyeye yaklaşmış suyum çokmuş bu da riskli olabilirmiş erken doğum falan

Günaydınlar bayanlar nasılsınız bugün...

Elif doktorun şimdiden nasıl doğum konusunda yorum yapabiliyorki :26::26::26:

Günaydın kızlarrrnasılsınız?

günaydın anneler ve yaşasın tatil :)

Günaydin cicis annneler biz iyiyiz umarim sizde iyisiniz......buarada elifcim benim kizim tersdir ama doktorum bana dogumla ilgili bisey demedi normalldir dedi..insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz.

Günaydin cicis annneler biz iyiyiz umarim sizde iyisiniz......buarada elifcim benim kizim tersdir ama doktorum bana dogumla ilgili bisey demedi normalldir dedi..insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz.

Nasılsın taube her şey yolundamı

günaydın balım perşembe günü geldi misafirim kuzum...her şey güzeldiyedik içtik çok şükür

Ne güzel kafan dağılmıştır.Banada pazartesi gelecek eşimin öğretmen arkadaşları Bingöldeki ilk misafirlerim olacak

Nasılsın taube her şey yolundamı

Ne güzel kafan dağılmıştır.Banada pazartesi gelecek eşimin öğretmen arkadaşları Bingöldeki ilk misafirlerim olacak

Canim carsamba günü doktora gittmisti kizim bi kilo olmus durumu gayet iyi yani simdilik bi sorun yok igne vurmaya devam edicez..canim sen nasilsin alistinmi bingöle .

Canim carsamba günü doktora gittmisti kizim bi kilo olmus durumu gayet iyi yani simdilik bi sorun yok igne vurmaya devam edicez..canim sen nasilsin alistinmi bingöle .

Çok sevindim canım..İnşallah acele etmez bekler sonuna kadar. Ben alıştım gibi.İşte evin içinde alışsam ne olacak gerçi Arkadaş edinmeye çalışıyorum şimdilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…