tünaydın hatnlarrrrrr
genç bingöllümde burda.allahına kurban senin
tatil ne güzel yaaa
Çok sevindim canım..İnşallah acele etmez bekler sonuna kadar. Ben alıştım gibi.İşte evin içinde alışsam ne olacak gerçiArkadaş edinmeye çalışıyorum şimdilerde
Selam ;
Grip oldum bunca ağrı sızı üstüne bide grip eklendi yandım ki ne yandım hapşurdukça kızım aşağı ittiriyor
öksürmek ve hapşurmak bebeği aşşağı ittiği için erken doğum riskini yükseltiyormuş zaten riskim var şimdi hapşurmamak için tutuyorum kendimi
kızım bi soldan bir sağdan tekmeliyor sağdaki kolu bacağı gibi küçük bişey yakalıyorum ama kafası nerede merak etmiyor değilim
geçmiş olsun speedyy,hüzünbazın drunun iksirini uygulama sırası sendee o zaman
ne iksiri canım
çok sağol
Selam hanımlar bebişleriniz de sizler de iyisinizdir inşallah
hüzünbazın drunun bi iksiri var,burda bi çok kişi onunla iyileşti hasta olunca :))
tam tarif olmayabilir tatlım hüzünbaza sorsan daha iyi ama aklımda kaldığı kadarıyla 1 portakla,yarın limonu 1 tatlı kaşığı saf balla karıştırıp içiyosun iyileşiyosun,bi de dra dua ediyosun tabii bilgi paylaştığı için hüzünbaza da :)
İyiyiz biz de şükür oğlum içeride oyunlar oynuyor sanırım beni gıdıklayıp duruyorselam canımm saoll,hafta sonları çok durgun buralar,siz nasılsınız
İyiyiz biz de şükür oğlum içeride oyunlar oynuyor sanırım beni gıdıklayıp duruyor
tünaydın hatnlarrrrrr
genç bingöllümde burda.allahına kurban senin
tatil ne güzel yaaa
oluyo tatlım ya endişelenme,son 2 haftadır hep bağırsaklarımda içerlerde hissediyorum ben de, adet olunca böyle sancı gibi batma hissederdim,aynı öyle batma oluyotatil güzel şey tabiiiya arkadaslar sizde de oluyor mu ben soluma yattigimda bebis çok kipirdiyir nerdeyse yan tarafima kaçıyor ittiriyor rahatsız oluyor gibi geliyor bide tekmelerini genelde bagirsaklarimda hissediyorum.bide laurana demişti galiba bazen saniyelik bende de vajinada batma oluyor.bu haftaici kontrol var.çok merak ediyorum....hayirlisiyla bi 37.haftalri görsek...
Alışveriş işini bitirmeyen bir ben kaldım diye telaşlanıyordum. İnternetten aldığım birkaç takım dışında bir şey almadım yavrum çıplak kalacak diye korkuyordumgerçekten kızlar şimdiye kadar zaman çok çabuk geçti ama artık yavaşladı gibi geliyor . hava burda çok güzel evde oturuyorum çok dokunuyo bu bana
aralık 15 bi gelsin geçsinde bebeğime toplu alışverişe çıkıcam onu bekliyorum sabırsızca ama yok geçmiyo zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?