2014 Şubat Anneleri

içim dısıma cıktııı bisim herif kek ıstedı ıyggg bu nedır ya hıc ısteklerı bıtmıo bu erkeklerın ya

Masallah diyelim hemen benimde mucizem 5 yil sonra geldi bende tüp bebek tedavisi gördüm allah isteyen herkeze nasip etsin bu mutlulugu

Selam herkeze alisveris isinin bùyük kismini hallettik bugün yorulduk ama deydi güzel ciciler aldik lohusalik picamalar vs aksami bulduk ama cok zevk aldim üstümden yük kalkti

Cok gzeller pembe olanin fiyati nedir acaba.tane olarak.

canım allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seni çok iyi anlıyorum bende de pko var ve 1 tane kaybım var benimde..allahım mucizelerini gönderdi bizlere kavuşucaz sağlıkla az kaldı

çok geçmiş olsun..allah sağ salim yavruna kavuştursun cnm

bende panik ataklıyım cnm yanlız değilsin..inşallah doğum mucizesiyle allah o illetide def eder üzerimizden..çok duydum çünki doğum sonrası iyileşen

ben de bu hafta lohusa pijamasını hallettim canım pazardan aldım ki hep ordan alırım kaliteli oluyor ama fiyatı da çok uygun oluyor 3 ayrı pijama takımı aldım 3ünün de sabahlığı var 70 lira tuttu

nası yani yaabende seviniyodum ucuz kelepir pijama aldım diyeiki pijama takımını 70tl aldım ben sabahlığı felan yokbitanede gecelik alsammı diyorum gerek varmıki?hani sezeryan falan olursa rahat olur diye hıı fikr verin siz aldınızmı?

seker testimin sonucu temiz çıktı oleey ama idrar yolu enfeksiyonu ve kan değerim düşük çıktı onları da ilacın dozunu artırarak çözcez inşallah bebişim 840 gr olmuş ultrasonda bile tekme attı haylaz doktor da diyo tekmeyi yedik bu arada :) yaramaz olcak heralde bizim oğlan

İyi geceler kızlar,

Bugün bütün gün yoğundum. Toplantı, görüşme, sonra bi avm ye uğradım. Haftaya cuma yeterlilik jürisine gireceğimden kıyafet arıyorum kendime. Bi siyah kumaş pantolon almıştım netten. Evde lacivert bi gömleğim var. Tip olarak çok güzel durdu üzerinde pantolonun ama rek olarak pek gitmediler sanki o yüzden bir üst arayışındaydım ki bir şey bulamadan döndüm eve. Kendi dolabımdan bir şeyler ayarlamaya çalışacağım galiba.

Kocacım da geldi bu arada. Kızım da ben de pek mutlu olduk:))

Şimdi onu uyuttum. Ben de uyumadan bi bakayım bugün neler olmuş dedim. Konu eksiğim kalmasın

Şimdi de yatıyorum. İyi geceler güzel anneler...

Evet canım ankaradayım. Bir arkadaşım 2ay önce doğum yaptı. O gitmişti suluhana. Yapılı halleri en basitleri 2.5-3 kiradan başlıyor dedi. O malzemeleri ordan aldı, tanesi 1.50 ye mi ne gelmiş bu şekilde, sonra kendi yaptı. Ben de fırsat bulabilirsem gitmek istiyorum da bulamazsam da ben de internetten sipariş vereceğim. Hem bak ne güzel de gelmiş bbilim in malzemeleri. Ama yine de gidebilirsek biriniz fiyatlar konusunda haberdar edelim diğerimizi.

Canım çok güzel görünüyorlar, insana bir heves geliyor valla. Bundan sonra size iyi uğraşlar artık:)

ne zaman başlayacaksın yapmaya ben olsam heycandan akşama hemen başlardım
elbise güzel ama o yaşa gelince benzerini bulabilirisn

annem etek aldı kızıma
Eki Görüntüle 869164

Canım etek pek tatlıymış. Maşallah. Güle güle giysin kızın inşallah.

Canım ben de tüp vebek tedavisiyle hamile kaldım..Rabbim ne zaman yazdıysa ozamqn oluyor yoksa tedavi kür hepsi vesile..Hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize inşallah..

günaydın canım,

doktor biraz azalt demiş, sen yine suyunu iç, mazallah idrar yolun falan enfeksiyon kapar sonra. geçmiş olsun, hiç korkma hep iyi düşün olur mu?

Lip dr neden suyu azalt demiştii merak ettim..

Benim ablamda vardı canım pilli ana kucağı salıncak bana verdi..onun kız gündüzleri duruyormuş rahat etmiş çok..güvenilir görünüyor kemeri var zati bi de yavaş sallanıyor..

İi geceler kıslarr..ben de uyuyabilirsem yatcam gece kuşuyum ben ya hiç erken yatamıyorum inş kızım bana çekmezz..

Ya benim kk ayarlarımda var bir sıkıntı ya da dün 00:05 ten sonra burada tek kelime edilmedi nasıl oldu bu ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…