• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

tünaydın hatnlarrrrrr
genç bingöllümde burda.allahına kurban senin :54:
tatil ne güzel yaaa

Selam ;

Grip oldum bunca ağrı sızı üstüne bide grip eklendi yandım ki ne yandım hapşurdukça kızım aşağı ittiriyor
öksürmek ve hapşurmak bebeği aşşağı ittiği için erken doğum riskini yükseltiyormuş zaten riskim var şimdi hapşurmamak için tutuyorum kendimi

kızım bi soldan bir sağdan tekmeliyor sağdaki kolu bacağı gibi küçük bişey yakalıyorum ama kafası nerede merak etmiyor değilim

öğlene kadar uyumanın gözünü seveyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:21: çok mutluyum şuan:12:

bu akşam kayınpederimde eve gidicek eşimde pazar pazartesi çalışmıcAK AZ TATİL YAPICAKLAR BİRAZ HASTA ZEATEN GEZMİYELİM TAMAM MI DİYE SÖZ ALIYO BENDEN :)):1: zaten kaç gündür öyle gedimki benimde dinlenmeye ihtiyacım var :31:

Selam ;

Grip oldum bunca ağrı sızı üstüne bide grip eklendi yandım ki ne yandım hapşurdukça kızım aşağı ittiriyor
öksürmek ve hapşurmak bebeği aşşağı ittiği için erken doğum riskini yükseltiyormuş zaten riskim var şimdi hapşurmamak için tutuyorum kendimi

kızım bi soldan bir sağdan tekmeliyor sağdaki kolu bacağı gibi küçük bişey yakalıyorum ama kafası nerede merak etmiyor değilim

geçmiş olsun speedyy,hüzünbazın drunun iksirini uygulama sırası sendee o zaman :34::34:

ne iksiri canım

çok sağol :54:

hüzünbazın drunun bi iksiri var,burda bi çok kişi onunla iyileşti hasta olunca :))
tam tarif olmayabilir tatlım hüzünbaza sorsan daha iyi ama aklımda kaldığı kadarıyla 1 portakla,yarın limonu 1 tatlı kaşığı saf balla karıştırıp içiyosun iyileşiyosun,bi de dra dua ediyosun tabii bilgi paylaştığı için hüzünbaza da :)

hüzünbazın drunun bi iksiri var,burda bi çok kişi onunla iyileşti hasta olunca :))
tam tarif olmayabilir tatlım hüzünbaza sorsan daha iyi ama aklımda kaldığı kadarıyla 1 portakla,yarın limonu 1 tatlı kaşığı saf balla karıştırıp içiyosun iyileşiyosun,bi de dra dua ediyosun tabii bilgi paylaştığı için hüzünbaza da :)

hımmm gelince bi sorayım o zaman sağol canım :34:

İyiyiz biz de şükür oğlum içeride oyunlar oynuyor sanırım beni gıdıklayıp duruyor:9:

içimde oluşuna çok alıştım bi yandan ben,sadece senin hissettiğin,kendi kendine olduğunda seni gülümseten bi şey bu
bebiş gelsin insan çok merak ediyo tamam ama hamilelik de çok güzell,keşke karnımız şeffaf olsaydı da görebilseydik ne yaptığını hep bunu diyorum :)))

tünaydın hatnlarrrrrr
genç bingöllümde burda.allahına kurban senin :54:
tatil ne güzel yaaa

tatil güzel şey tabiii:-) ya arkadaslar sizde de oluyor mu ben soluma yattigimda bebis çok kipirdiyir nerdeyse yan tarafima kaçıyor ittiriyor rahatsız oluyor gibi geliyor bide tekmelerini genelde bagirsaklarimda hissediyorum.bide laurana demişti galiba bazen saniyelik bende de vajinada batma oluyor.bu haftaici kontrol var.çok merak ediyorum....hayirlisiyla bi 37.haftalri görsek...

tatil güzel şey tabiii:-) ya arkadaslar sizde de oluyor mu ben soluma yattigimda bebis çok kipirdiyir nerdeyse yan tarafima kaçıyor ittiriyor rahatsız oluyor gibi geliyor bide tekmelerini genelde bagirsaklarimda hissediyorum.bide laurana demişti galiba bazen saniyelik bende de vajinada batma oluyor.bu haftaici kontrol var.çok merak ediyorum....hayirlisiyla bi 37.haftalri görsek...
oluyo tatlım ya endişelenme,son 2 haftadır hep bağırsaklarımda içerlerde hissediyorum ben de, adet olunca böyle sancı gibi batma hissederdim,aynı öyle batma oluyo

gerçekten kızlar şimdiye kadar zaman çok çabuk geçti ama artık yavaşladı gibi geliyor . hava burda çok güzel evde oturuyorum çok dokunuyo bu bana :D
aralık 15 bi gelsin geçsinde bebeğime toplu alışverişe çıkıcam onu bekliyorum sabırsızca ama yok geçmiyo zaman :D

o kadar uzun zaman oldu ki buraya girmeyeli, ne çok katılım olmuş, umarım burada ki herkes ve bebişleri iyidir :16::16:

gerçekten kızlar şimdiye kadar zaman çok çabuk geçti ama artık yavaşladı gibi geliyor . hava burda çok güzel evde oturuyorum çok dokunuyo bu bana :D
aralık 15 bi gelsin geçsinde bebeğime toplu alışverişe çıkıcam onu bekliyorum sabırsızca ama yok geçmiyo zaman :D
Alışveriş işini bitirmeyen bir ben kaldım diye telaşlanıyordum. İnternetten aldığım birkaç takım dışında bir şey almadım yavrum çıplak kalacak diye korkuyordum :40:

Back
X