2014 Şubat Anneleri

günaydın kızçelerrrr,bugün bulantılı uyanmaktan daha kötüsü bugün tüm gün okulda görevli olmak

canım çok geçmiş olsunnnn kendine çok iyibakkkkkkkkkkk

gunaydın herkese
yine yorucu ve bulantılı birgünden merhaba

speddy sen tahmini doğum tahinimi değiştirdin sanki 5 iydi ?

canımmm çok geçmiş olsuninş daha iyisindir..
bizdede kan uyuşmazlığı var kanama çok şükür olmadı hiç ama bu anti-d denen şeyden biraz bahsedermisin :)

cok saol canım sersem gibiyim ama iyiyim. kanama olmaması cok ii kanaama olmadığı durumlarda 28.haftada yapılıyor.bazı dr lar doğumdan sonra yaptırıyor.ama bizim malesef kanama olunca kan uyuşmazlı bi zarar vermesin ikimizede diye hemen yapıldı.

bana ındırect coombs yaptılar canımm etkileşim varmı diye şuan bişey yok dediler ama coombs testini ayda 1 falan tekrarla etkileşim varmı diye bakalım dediler ben unutmuştım bugün randevum var coombsda yaptırırımm olmazsa..
yatman gerek sürekli işe gitmedin dimii??

inşallah canım benim ya ama insan cok korkuyormuş birşey olucak diye onu dün akşam anladık.allahım hepimizin yavrularını korusun

amin canım inşallah.. bende cuma gideceğim dr a daha kesesini bile görmedim son adetime göre haftasını biliorm ama sonucta dr un söylemesi gerek bunu belki erken yada gec döllenme olmustur. heycanla bekliyorum.

Merhabalar kızlar, aranızda vajınal mantar enfeksiyonu yasayan var mı? Dun doktora gıttım ve bana 7 gece ust uste vajınaya sıkılan bı krem verdı, cok zor gelıyo kullanmak. 2 yıldır aynı sorundan sıkayetcıyım

selam kızlar,
bugün daha iyiyim
akıntım kırmızı deıl çok şükür
bu dönem sanırım en tehlkeli dönem
dikkat edin kendinize
ben çok yordum kendimi
sınavlar düğün derken...
zaten oko var düşük ihtimalim heoinizden yüksek
şimdi yatıyorum yarında istirahat var
akşam kocam hazırladı yemeği çamaşırları topladı bulaşıkları dizdi falan:)
bugün de annem gelecek yemek yapar bana artık:)
progesteronu 200 mg sabah akşam alcam artık
şu 12haftayı bi bitirsek sağ salim inşallah risk azalacak
ama daha 5 haftam var:) geç zaman geç:)

bende prşembe yaptırdım indirek cooms negatif cıktı ama dün gece kanama olunca riske atmadılar tekrar test yapıldı.negatif cıktı ama yinede yapalım dediler.malesef işteyim canım

inşallah canım benim ya ama insan cok korkuyormuş birşey olucak diye onu dün akşam anladık.allahım hepimizin yavrularını korusun

geçmiş olsun
aynı dönemlerdeyiz
demekki gerçekten bu dönemler çok tehlikeli dikkat et kendine
doktorun dinleme vermiştir heralde
doktor ne verdi sana
benim sadece progesteron miktarını arttırdı
bi de folik aside devam dedi

ben varım canım ben de 7+6 günlük hamileyim dün doktora gittik akıntım çok yoğun olduğu için dr vajinal tablet verdi ben de biraz tedirginim aslında ama doktora güvenmek zorundayım.

merhaba ben 5 haftalik hamileyim gecen hafta gebelik testi yaptirdim kan aldirarak bghc testi istedi 1380 cikti 5600 lerde bebegi gorebilecegini soyledi. bu ayin 29 unda gelmemi istedi ultrasonla gorebilecekmis ozaman insallah bir sorun cikmaz. subat dogumlu bebekler ya balik ya kova olacaklar koc ve terazi ile uyumlari nasil acaba bileniniz varmi.

bu kan uyuşmazlığı için anne negatif baba pozitif mi oluo
illa test mi yaptırmak gerekli acaba

kızlar size bişey danışmak istiyorum malum hepimiz yaz hamilesiyiz, güneş kremi kullanımı konusunda ne düşünüyorsunuz, benim güneş alerjim olduğu için çocukluğumdan beri yaz kış nivea'nın 50 faktörlüsünü kullanıyorum ama acaba bebeğe bir zararı olurmu diye de düşünüyorum siz ne kullanıyorsunuz hamileliğe özel bildiğiniz başka bir marka var mı?

amin canım inşallah.. bende cuma gideceğim dr a daha kesesini bile görmedim son adetime göre haftasını biliorm ama sonucta dr un söylemesi gerek bunu belki erken yada gec döllenme olmustur. heycanla bekliyorum.

canım ben son adetten 13 gün sonra giittin keseyi gayet gördüm.ama kalp atışına bakmamıştık.dünde acile gidince kalbini gördüm.gercekten cok heycanlı insanın içinde ikinci bi kalbin atması.

ohooo çok uzak yaa,eminim çok iyidir doktorun ama oraya gitmek bir mesele,mesela bugün ben gittim ama bir de bana sor nasıl midem bulandı anlatamam....

evet cnm malesef çok uzak ama 3 yıla yakındır ona gidiyorum..devlet hastaneleri hem çok kalabalık oluyo hemde çok fazla ilgilenmiyolar..tahmin edebiliyorum midenin bulanması gayet normal..değiştirirsin sanırım doktorunu dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…