Günaydın canlar dün gece benimde kanamam geldi acile gitiik.cok korkuttu bizi.ama ilk kez bebişimin kalp atışını gördüm cok şükür ii ama kan uyuşmazlığı olduğu için anti-d yapıldı.allahım kimsey yaşatmasın.
günaydın kızçelerrrr,bugün bulantılı uyanmaktan daha kötüsü bugün tüm gün okulda görevli olmak
canımmm cok gecmiş olsunn.. içini ferah tut allahın izniyle hiç bir şey olmayacak..
Daha önce değiştirmiş miydin ismini :26:
canımmm çok geçmiş olsuninş daha iyisindir..
bizdede kan uyuşmazlığı var kanama çok şükür olmadı hiç ama bu anti-d denen şeyden biraz bahsedermisin :)
cok saol canım sersem gibiyim ama iyiyim. kanama olmaması cok ii kanaama olmadığı durumlarda 28.haftada yapılıyor.bazı dr lar doğumdan sonra yaptırıyor.ama bizim malesef kanama olunca kan uyuşmazlı bi zarar vermesin ikimizede diye hemen yapıldı.
inşallah canım benim ya ama insan cok korkuyormuş birşey olucak diye onu dün akşam anladık.allahım hepimizin yavrularını korusun
Merhabalar kızlar, aranızda vajınal mantar enfeksiyonu yasayan var mı? Dun doktora gıttım ve bana 7 gece ust uste vajınaya sıkılan bı krem verdı, cok zor gelıyo kullanmak. 2 yıldır aynı sorundan sıkayetcıyım
bana ındırect coombs yaptılar canımm etkileşim varmı diye şuan bişey yok dediler ama coombs testini ayda 1 falan tekrarla etkileşim varmı diye bakalım dediler ben unutmuştım bugün randevum var coombsda yaptırırımm olmazsa..
yatman gerek sürekli işe gitmedin dimii??
inşallah canım benim ya ama insan cok korkuyormuş birşey olucak diye onu dün akşam anladık.allahım hepimizin yavrularını korusun
ben varım canım ben de 7+6 günlük hamileyim dün doktora gittik akıntım çok yoğun olduğu için dr vajinal tablet verdi ben de biraz tedirginim aslında ama doktora güvenmek zorundayım.Merhabalar kızlar, aranızda vajınal mantar enfeksiyonu yasayan var mı? Dun doktora gıttım ve bana 7 gece ust uste vajınaya sıkılan bı krem verdı, cok zor gelıyo kullanmak. 2 yıldır aynı sorundan sıkayetcıyım
amin canım inşallah.. bende cuma gideceğim dr a daha kesesini bile görmedimson adetime göre haftasını biliorm ama sonucta dr un söylemesi gerek bunu belki erken yada gec döllenme olmustur. heycanla bekliyorum.
ohooo çok uzak yaa,eminim çok iyidir doktorun ama oraya gitmek bir mesele,mesela bugün ben gittim ama bir de bana sor nasıl midem bulandı anlatamam....