- 21 Nisan 2012
- 3.306
- 90
canım tuzlu ayran ishale iyi gelir diye biliyorum, gebelikte de cok sakıncası yoktur herhalde.. geçmiş olsun.. idrarın koyu olmasından cok kokuyor olması beni korkutuyor aslında.. sanki ilaç içiyorum gibi, çünkü antibiyotik aldıgım zamanlarda böyle oluyordu.. tabiki ilaç kullanmıyorum şuan..
kızlaaar merabalaaar:) sonunda bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm:) gördüm diyorum çünkü dinletmedi doktor ultrason aleti dinleten cinsten değilmiş...ya istanbullu arkadaşlar yenibosnada oturanlar nereye gidiyorsunuz ben doktorumu değiştircem...
3 saat bekledim bugün yaa devlette bu kadar bekletilmiyor...
hayırlı olsun. darısı da cumartesi günü bana ve tüm bekleyenlere olsun.
selam anneler,
sizi takip etmekte zorlanıyorum valla yetişemiyorumnasıl gidiyor hamilelik ne gibi şikayetleriniz var
benim ara ara kasığım ve karnım batıyor sanırım yorulduğum zaman oluyor.
bu arada cuma günü tekrar kontrolümüz var 6 +4 günlük olucaz kalp atışı görmek mümkün müdür sizce. ilk bebeğimi tamda bu zamanlarda kaybetmiştim çok korkuyorum birşey olucak diye
kızlaaar merabalaaar:) sonunda bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm:) gördüm diyorum çünkü dinletmedi doktor ultrason aleti dinleten cinsten değilmiş...ya istanbullu arkadaşlar yenibosnada oturanlar nereye gidiyorsunuz ben doktorumu değiştircem...
slm kızlar.bugün doktora gittim kan sonucumu söyledim daha çok küçük haftaya gel bakalım keseye dedi. cuma günü test yaptırmıştım 645 çıkmıştı.haftayada 10000 lerde olur ozaman keseyi görürüz dedi..5.haftada keseyi gören varmı aranızda?
bendede oluyor ama az miktardaYA BİŞİ DİCEM AMA utanıyorumbndede özür dilerim ama geğirme var (( tutamıyorum kendimi (
Evet canım ilk bebeğim bu Cumartesi gittim dokrora kalp atışı var ama aleti sesi dışarı veremiyormuş o yüzden dinleyemedim malesef ama çok şükür bi problem yok şimdilik bir sürü tahlil verdi yarın onları yaptıracağım..Senin nasıl gidiyo?
canım evet sultanbeylideyim .. evim tuzlada ama..önce burada doktora gidiyordum şimdi değiştirdim. benim esas kendi evim kocaelide.. eşim orada görevli.. bende kocaelide bir doktora başladım kısmetse bu yıl eş durumu isteyeceğim..açılırsasen hangi hastane hangi doktor?
merhaba kızlar yarın doktor randevum var aslında temmuzun ilk haftasıydı ama biz yarın gideceğiz kalp atışları duyulur mu çok mu erken sizce
kuta01 ciğim çok geçmiş olsun tatlım
kızlar bugün benim belim çok ağrıyorr sizce normalmı
teşekkür ederim. sabahtan beri haşlanmış patates kraker kola muz elma yiyorum. şimdilik durdu gibi. eşimden leblebi istedim getirecek. ayranı da deneyim. idrarda keskin koku bende de var. daha idrar sonuçlarımı almadım ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.
cnm gözünaydın ne güzel bir duygu değilmi bebeğini görmek..ben yenibosnada oturuyorum ama doktorum fulyada..o kadar çok doktora gittim ki hiçbirinden memnun kalmadım ama şimdiki doktorumla aile gibi olduk..