2014 Şubat Anneleri

kızlaaar merabalaaar:) sonunda bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm:) gördüm diyorum çünkü dinletmedi doktor ultrason aleti dinleten cinsten değilmiş...ya istanbullu arkadaşlar yenibosnada oturanlar nereye gidiyorsunuz ben doktorumu değiştircem...

3 saat bekledim bugün yaa devlette bu kadar bekletilmiyor...

teşekkür ederim. sabahtan beri haşlanmış patates kraker kola muz elma yiyorum. şimdilik durdu gibi. eşimden leblebi istedim getirecek. ayranı da deneyim. idrarda keskin koku bende de var. daha idrar sonuçlarımı almadım ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.

hayırlı olsun. darısı da cumartesi günü bana ve tüm bekleyenlere olsun.

hayırlı olsun. darısı da cumartesi günü bana ve tüm bekleyenlere olsun.

ayy amin canım inşallah yaa ben çok korkarak gittim ama sırf duyabilmek için başka doktora da gitcem o duyguyu yaşamak istiyorum...bu arada sana da geçmiş olsun ishalden korkma fazla haşlanmış patates doğru tercih:)

ayaklarımı havaya kaldırıp uzanıyorum hemen öyle batma olunca. benimde cumartesi 6+2 bakalım kalp atışını görebilecek miyiz.
olumlu düşünce gönder evrene korkma bir şey olmicak minişlerimize inşallah

çok sevindim canım benim.. Allah tüm topic'ce bu duyguyu yaşamamızı nasip eder inşallah.. AMİN :) bu arada burdaki hesaplamaya göre senin meleğinden 1 gün sonra doğacak benim minik de :) kalp atışlarını dinlemek için ben de perşembe gidecem doktoruma nasipse.. Allah'ım şu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla miniklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.. AMİN :)

ben 5+0 da keseyi gördüm canım

merhaba kızlar yarın doktor randevum var aslında temmuzun ilk haftasıydı ama biz yarın gideceğiz kalp atışları duyulur mu çok mu erken sizce

YA BİŞİ DİCEM AMA utanıyorum bndede özür dilerim ama geğirme var (( tutamıyorum kendimi (
bendede oluyor ama az miktarda

zoeyaycığım bende kusma dışında herbişey var çiçem :) ilk bebeğim benimde çok heyecanlıyım

canım ben de sultanbeylideyim emseye gideceğim yarın bilgi veririm inşallah

cnm gözünaydın ne güzel bir duygu değilmi bebeğini görmek..ben yenibosnada oturuyorum ama doktorum fulyada..o kadar çok doktora gittim ki hiçbirinden memnun kalmadım ama şimdiki doktorumla aile gibi olduk..

geçmiş olsun cnm ishal çok kötü bişey inşallah çabuk atlatırsın..kola içmseyedin keşke zararlıymış asitli içecekler..gerçi insan ishali geçsin diye herşeyi yapar..kahve limon denedin mi oda hemen kesiyo çünkü..

Merhaba arkadaşlar, ailem yanıma geldi istanbuldan 2 gün giremedim ne çok msj hepsini okuyamadımm:)

Keseyi görüp kalp atışlarını duyan arkadaşların hayırlı olsun:)
Benim de midem 2 haftadır gidip geliyordu ama ailemi görünce iştahım açıldı:) ben aç kalınca midemin bulandığını farkettim az ve sık yemeye çalışıyorum.. Sabahları çubuk kraker yada ufak bir peynir ekmek kurtarıcım..
Günde 2 bardak süt içmemiz gerekiyor ben boşuna kalori almamak adına yarım yağlı içiyorum ama 1 bardak zor gidiyor

Bir arkadaş krem sormuş, ben güneş koruyucu olarak chicco nun mamma donna,nemlendirici olarak mustella nınkini kullanıyorum çatlak kremi lierac iyi diyorlar ama ben başlanadım hem erken bi de pahalı geldi yine mustellanın var çatlak kremi onu alırım dedim..

cnm gözünaydın ne güzel bir duygu değilmi bebeğini görmek..ben yenibosnada oturuyorum ama doktorum fulyada..o kadar çok doktora gittim ki hiçbirinden memnun kalmadım ama şimdiki doktorumla aile gibi olduk..

ohooo çok uzak yaa,eminim çok iyidir doktorun ama oraya gitmek bir mesele,mesela bugün ben gittim ama bir de bana sor nasıl midem bulandı anlatamam....

Arkadaşlar bu arada hazır ayran yerine ayranınızı kendiniz yapmaya çalışın hazır ayranlarda süt tozu var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…