2014 Şubat Anneleri

çoooooooooook mutluyum çooooooooooook bebişi gördüm kalp atışını da dinledim derin bir oh çektim :)))))))))çok şükür

yok ben de eşimde pozitifiz
acaba dedim ben 0 aşim A OLDUĞUNDAN etki eder mi?
ama etmez sanırım
dğn doktorda sordu emşnmisiniz kanlarınızdan diye
değişmediyse20 yıldır pozitifim:)

progesteron günde 400 mg alıyorum şuan sadece yorgunluk ve uyku yaptı
eğerki sen de farklı bi durum vaqrsa vajinal al istersen

geçdöllenme olabilir
ben akıntıdan kontrol ederdim yumurtalamyı
oyüzden tam biliyorum günü
ultrasonda da aynı çıkıo zaten

en azından 3 4 ay yaptırma
çünkü şu dönem bebeğin temel organları şekillenio
çocuğa geçme ihtimali var
buarada dün belgeselde izledim kafein ve alkol ayrıca sigara dumanından da uzak durun bunlarda direk bebeğe gidiyormuş
ve büyümede gerilik yapıyormuş

ay dimi keşke ya
çalışıyorum
şu hafta tez önerisi vermem gerekiyor ve yatakta hiç bişi tam olmuo:S
tam koşturcağım hafta oldu
vardır bi hayır diyorum
Allaha inancım sonsuz okadar isterken bebeğimi hayırlı zamanda olsun dedim 1 bçuk sene olmadı
eşim askerden döndü oldu
bunda da var bi hayır ne diyim

ben ilk üç ay boyatmamanın daha iyi olduğunu düşünüyorum kuzum

heyecandan gidene kadar tansiyonum falan düşmüş mide bulantılarım arttı ama çok şükür ya :)))))) bu arada şükran hanımı soran arkadaşlar vardı ben çok memnun kaldım beta değerim yüksekti onu falan güzel güzel açıkladı

henüz keseyi bile görmemişken kalbini duyma heycanı sardı beni :) bu kadar heycan veriyorsa eger bunlar kucaga almak nasıl bişiy tahmin edemiyorum :) bende cuma gidecegm adetim gectikten 10. gun olacak :)

aynen katiliyorum canim o heyecan bana da basti erken gebelik oldugu icin doktor persembe kese gozukur dedi persembe gunu gidicez insallah gozukur kese de kalp atisi da, gozukur insallah hepimizin sekerler :)

Epeydir yazamadım umarım herkes iyidir. Bizde Perşembe 7 haftalık olacağız cuma kalp atışı için gideceğim bulantılarım çok arttı Pazartesi tatile gidicez ama ben hiç iyi değilim eşim iptal edelim diyor ama hem oğlum çok istiyor gemde bi dünya para verdik...inşallah biraz toparlarım bi koca sepet ütü var o bana bakıyor ben ona offfff

ben yapamıyorum malesef çalışıyorum ama evde olursa yapıyorum canım. inşallah kalp atışlarını görürüzde rahatlarız hepimiz

aynen bayılıyorum resmen ve uykuya doymuyorum. çalışıyorum o yüzden 9 da uykum geliyor dayanamıyorum artık.hele bi doğsunlar o popolarını ısırmak lazım

canım tehliken varsa çok dikkat et kendine bence yat ayaklarının altına yastık koy ve hiç kalkma bir süre dinlen. bende progesteron 200 mg kullanıyorum. ama bende çok mide bulantısı halsizlik yaptı oyüzden doktorum akşam yatmadan önce 2 tane vajinadan koymamı söyledi. öyle yaptığımdan beri iyiyim çok şükür.

çok geçmiş olsun canım Allah başka sıkıntı yaşatmasın

kızlarrr merhaba o kadar çok yazmışsınız ki en son kaldığım yeri hatırlayıp ordan okumak imkansız
artık yavaş yavaş keseler ve kalp atışları görülmeye başlandı gören duyan herkesin gözü aydın Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bu süreci..
ben haftasonu istanbula gidip geldim annemleri özlemiştim baya ama hala söylemedim onlara.. dilimin ucuna geldi yuttum
4 temmuzdaki randevumdan sonra inş. her şey yolunda giderse söyliycem herkese
ya kızlar bende hiç bulantı yok buaralar.. ama canım hiç birşey yemek istemiyor.. evde yemek yapmak da istemiyor.. acayip bir yorgunluk halsizlik var uykum var.. bi de 2 kilo almışım cok canımı sıkıyo bu durum..
biraz tatlıya düştüm son 2 haftadır.. bi de pilava.. sanırım bunlardan.. bide çalışınca düzensiz oluyo yemekler..
öğlenleri ne yapıyosunuz?
dışarıdan yemek yiyiyomusunuz..
ben genelde çorbayla geçiştiriyorum.. :26:

Kızlar bişey sorucam dünden beri beyaz şeffaf bir akıntım var korkarak lavaboya gidiyorum herseferinde normal mi bu

Son düzenleme:
selam kızlar bugun bebegiğimin kalp atışlarının basladığını öğrendım çok guzel bir duygu rabbim herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…