bende prşembe yaptırdım indirek cooms negatif cıktı ama dün gece kanama olunca riske atmadılar tekrar test yapıldı.negatif cıktı ama yinede yapalım dediler.malesef işteyim canım
yok ben de eşimde pozitifizAnne'nin kan grubunun Rh(-) olduğu ve babanın kan grubunun Rh(+) olduğu durumlarda eğer bebeğin kan grubu Rh(+) olmuş ise olur. benim kardesimdede kan uyusmazligi olmustu annem AB(-) babam AB Rh(+) kardesim dogunca kan uyusmazligi oldu mudahale edildi suanda kan grubu AB Rh (+). Kan grubunuz ne senin - esinin + mi?
kuzum iyi değildim ya bulantı kusma...yemek yiyemiyodum....yemeye calısıyrm çıkarıyorum...bugün cok şükür iyiyim
o yüzden izin aldım...çünkü ayakta duracak halim yoktu
mide yanması bebeğin saclarının oluştuğu zaman da olurmuş....ne kadar doğru bilmiyorum ama...benim midem agrıyo 2 gündür...gece uyanıyorum ağrısına...prospektüse bakmıştım ama tekrar bakmadım şimdi aklıma geldi acaba yan etkisi mi diye..
Herkese merhabalar.. Son regl dönemim 8 mayıstı.
Doktorum biraz relax biri heyecanımı yatıştırmak için olsa gerek ilk gittiğimde (9 Haziran) panikleme, hamile olabilirsin ya da olmayabilirsin şeklinde gayet umarsız takıldı. Ultrasonda birşey göremedik. Biraz bekleyelim, testlerle falan yormayalım, akışına bırak dedi :))
18 haziranda ultrasonda minik bir karartı anca görebildik. Ama çok küçük olduğunu söyledi. bir dahakine vaj ultrason yaparız dedi.
22 haziranda hafif bir kanamam oldu. Hemen doktora gittik bu kez vaj ultrason yapıldı. Keseyi çok net gördük. 5 haftalık görünüyor dedi. Hesaplamalara göre 6 haftanın sonunda olması gerekmiyor mu? kafama takıldı da :))
Henüz kalp atışı yoktu. Rahmin ters o yüzden göremiyormuşuz dedi doktor. Kanamanın nerden olduğu belli değil. 10 gün rapor aldım. Evdeyim ilk 2 gün çok paniklemiştim ama bugün iyiyim. Bebebğimi içimde bir yerlerde hissediyorum hala :))
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Bizlere de torun sevebilecek sağlıklı ve uzun bir ömür versin...
kızlar, bende saç boyatma konusunda cok kararsızım kimileri kimyasal boya olmadıgı takdirde boyatılabileceğini söylüyor, kimileri ise bu fikre tamamen karsı cıkıyor. bu konu ayrı bide ağda konusu war, yine bir kısım hic bi sakıncası yok diyor 9ay yaptırılır, kimi ise ani kasılmalar yüzünden kesinlikle yapılmamalı diyor. sizin fikriniz nedir..
canım yormayın kendinizi, bu dönem hayatı oldukça ağırdan almak gerekiyor galiba, benim de eşim ve annem sağolsunlar çok yardımcı oluyor.
Senin de dediğin gibi İnşallah hepimiz bu ilk haftaları sağ salim tamamlarız.
Benim işimde de fiziksel aktivite yok ancak fazlasıyla sinir stres var, buna üzülüyorum...keşke şöyle yaylada, ormanda sakin bir yerde olsaydım diyorum,
kızlar, bende saç boyatma konusunda cok kararsızım kimileri kimyasal boya olmadıgı takdirde boyatılabileceğini söylüyor, kimileri ise bu fikre tamamen karsı cıkıyor. bu konu ayrı bide ağda konusu war, yine bir kısım hic bi sakıncası yok diyor 9ay yaptırılır, kimi ise ani kasılmalar yüzünden kesinlikle yapılmamalı diyor. sizin fikriniz nedir..
henüz keseyi bile görmemişken kalbini duyma heycanı sardı beni :) bu kadar heycan veriyorsa eger bunlar kucaga almak nasıl bişiy tahmin edemiyorum :) bende cuma gidecegm adetim gectikten 10. gun olacak :)
dR BROWNS doğal akış geniş ağızlı biberon teyzemle bana
Eki Görüntüle 742575
buda teyzeme emzik 2 adet
Eki Görüntüle 742576
hayırlı olsunnn :)
ayaklarımı havaya kaldırıp uzanıyorum hemen öyle batma olunca. benimde cumartesi 6+2 bakalım kalp atışını görebilecek miyiz.
olumlu düşünce gönder evrene korkma bir şey olmicak minişlerimize inşallah
o değilde bu erkenden bayırlır şekilde uyumaları ne yapacağız:):):) resmen akşam dokuzdan beri kafam güzel gibi geziyorum çıktım yürüyüş yaptım biraz bana mısın demedi..:) sıpalar sizi ilk günden anneyle oyun oynuosunuz hepiniz farklı şekillerde.. bi doğun hayırlısıyla da poponuza poponuza vuralım
selam kızlar,
bugün daha iyiyim
akıntım kırmızı deıl çok şükür
bu dönem sanırım en tehlkeli dönem
dikkat edin kendinize
ben çok yordum kendimi
sınavlar düğün derken...
zaten oko var düşük ihtimalim heoinizden yüksek
şimdi yatıyorum yarında istirahat var
akşam kocam hazırladı yemeği çamaşırları topladı bulaşıkları dizdi falan:)
bugün de annem gelecek yemek yapar bana artık:)
progesteronu 200 mg sabah akşam alcam artık
şu 12haftayı bi bitirsek sağ salim inşallah risk azalacak
ama daha 5 haftam var:) geç zaman geç:)
Günaydın canlar dün gece benimde kanamam geldi acile gitiik.cok korkuttu bizi.ama ilk kez bebişimin kalp atışını gördüm cok şükür ii ama kan uyuşmazlığı olduğu için anti-d yapıldı.allahım kimsey yaşatmasın.
Kızlar bişey sorucam dünden beri beyaz şeffaf bir akıntım var korkarak lavaboya gidiyorum herseferinde normal mi bu
normal canım akıntılar