2014 Şubat Anneleri

çok sevindim canım benim.. Allah tüm topic'ce bu duyguyu yaşamamızı nasip eder inşallah.. AMİN :) bu arada burdaki hesaplamaya göre senin meleğinden 1 gün sonra doğacak benim minik de :) kalp atışlarını dinlemek için ben de perşembe gidecem doktoruma nasipse.. Allah'ım şu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla miniklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.. AMİN :)

amin canım benim yaa,inşallah topiğimizde mutsuz anne olmaz,çok dua ediyorum kendime önce:) sonra sizlere tabi rabbim hiçbirimizi evlatla imtihan etmesin...ayy Allah bir nasip etsin göbeğimin fotolarını paylaşcam sizinle:)

Merhaba arkadaşlar, ailem yanıma geldi istanbuldan 2 gün giremedim ne çok msj hepsini okuyamadımm:)

Keseyi görüp kalp atışlarını duyan arkadaşların hayırlı olsun:)
Benim de midem 2 haftadır gidip geliyordu ama ailemi görünce iştahım açıldı:) ben aç kalınca midemin bulandığını farkettim az ve sık yemeye çalışıyorum.. Sabahları çubuk kraker yada ufak bir peynir ekmek kurtarıcım..
Günde 2 bardak süt içmemiz gerekiyor ben boşuna kalori almamak adına yarım yağlı içiyorum ama 1 bardak zor gidiyor:KK43:

Bir arkadaş krem sormuş, ben güneş koruyucu olarak chicco nun mamma donna,nemlendirici olarak mustella nınkini kullanıyorum çatlak kremi lierac iyi diyorlar ama ben başlanadım hem erken bi de pahalı geldi yine mustellanın var çatlak kremi onu alırım dedim..
bende düşünüyordum çatlak kremi sağol tatlım
hüzünbazcım duyarsın sende mutlaka...ben de duyamadım hem sadece gördüm pıt pıt hareket ediyordu:) sırf duymak için haftaya başka doktora gitcem:)
çokkk merak ediyorum :)

kızlar sağlık ocağınada bilgi vermek gerekiyormu ben daha gitmedim
cidden yaa bunu hiç düşünmedim.haber vermek lazım tabi:KK16:

Kizlar şu catlak kremlerine hic bosa para vermeyin. Ben hiç kullanmadim catlak kremi sadece cikolata yagi ile susam yağıni karistirip kullndim. Karnim buyumeye basladiktan sonra kullanmaya basladim her akşam masaj yapmistim o yagla. Cilt emene kdr da bekletmistim. Allha sukur hic catlak olmadi. Badem yagini tavsiye edenler olabilir sakin kullanmayin derim. Kıl cikariyo gobekte.. Ben kullandim bastan. Kıl cikmaya baslayinca sinir oldum biraktim cikolata yagina basladim. Catlak olusmasi gerci kisiden kisiye degisiyo kimisinde ne yaparsa yapsin gene catlak oluyo. Kiminde de olmuyo.

o değilde bu erkenden bayırlır şekilde uyumaları ne yapacağız:):):) resmen akşam dokuzdan beri kafam güzel gibi geziyorum çıktım yürüyüş yaptım biraz bana mısın demedi..:) sıpalar sizi ilk günden anneyle oyun oynuosunuz hepiniz farklı şekillerde.. bi doğun hayırlısıyla da poponuza poponuza vuralım:-) :-)

tatlı anneler süt içmeyi diş fırçalamayı unutmayın sakın:) bebişlerinize ve sizlere iyi akşamlar:) kendinize çok çok iyi bakın ben bayılmaya gidiyorum:)))

o değilde bu erkenden bayırlır şekilde uyumaları ne yapacağız:):):) resmen akşam dokuzdan beri kafam güzel gibi geziyorum çıktım yürüyüş yaptım biraz bana mısın demedi..:) sıpalar sizi ilk günden anneyle oyun oynuosunuz hepiniz farklı şekillerde.. bi doğun hayırlısıyla da poponuza poponuza vuralım:-) :-)
ben eşime diyorum hiç korkmuyor da velet .elbet görüşeceğiz :KK70:

tatlı anneler süt içmeyi diş fırçalamayı unutmayın sakın:) bebişlerinize ve sizlere iyi akşamlar:) kendinize çok çok iyi bakın ben bayılmaya gidiyorum:)))

sağol kuzummm sanada iyi gecelerr

Kizlar doktordan geliyorum.kahverengi akintim arada geliyor.Progestan verdi doktor .simdilik gunde 1 kere .kullananlar ne sekilde iciyorsunuz. Bugun ilk kez kalp atisini duyduk bebesin pit pit .umarim lekelenmelerim gecer.is yapma temizlik vs dinlen dedi.biryerede cikma.1 hafta sonra tekrar gitcem.

İyiki gitmişin başka doktora.Devletteki doktoru dinlesen göz göre göre düşük yaptırcak sana :KK50::KK50::KK50: İnşallah ilk ve son olur aysula :KK16::KK16::KK16:

dayanamamissin gitmissin canim ne guzel kesen gozukmus gozun aydin bana da vajinal ultrasonla bakicak Allah bana da nasip eder gormeyi insallah

Amin inşallah...Karından göremedi maalesef vajinal bakmak zorunda kaldık :KK31::KK31::KK31:

canım bizde tatilden geldikten sonra herkese söylücezzzzzzzzz

:KK16::KK16::KK16::KK16: Eminim herkes çok sevinecek.

kızlar çok afedersiniz su gibi ishal oldum. dün yayladaydık acaba üşüttüm mü ve canım çok et istiyor diye biraz fazla et yedim. acaba bunlardan mı sizce olabilir mi?

Et ishal yapmaz kutacığım hatta kabızlık sorunu yaşanır et çok yenildiğinde. :26::26::26:

benim de size bir sorum olacak, idrarınız nasıl? normalde cok az su içerdim ben, hamile kaldığımdan beri çok arttırdım ama 3 gündür sudan midem bulanıyor diye birazcık azalttım, yine de içiyorum günde 6_8 bardak kadar. ama benim idrarım çok koyu ve kokulu, hani ilaç antibiyotik tedavisi görünce kokar ya öyle bir koku var, akıntım hiç yok.. gecen hafta idrar kültüründe cok hafif (2-3 lökosit) görülmüştü, doktorum normal sartlarda ilaç vermiyoruz sonucun normal demişti üstelik üremede yok yazıyordu.. sadece travazol krem verdi, burda bazı arkadaşlar kortizon var dedi, gercekten de ilaçta yazıyor ilk 3 ay tavsiye etmiyoruz diye, bende 1 kez kullanıp bırakmıştım.. acaba enfeksiyonum mu arttı ki, sizin de oluyor mu öyle:KK43:(( insan herseyden korkuyor, ilk haftalar önemliymiş çünkü.. çok yazdım inş sabırla okursunuz, cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :KK66:

Arkadaşına allah sabır versin inşallah. Benim idrarımda koyu renkte ama koku yok.Çok su içmeme rağmen koyu :KK31::KK31::KK31:

slm kızlar.bugün doktora gittim kan sonucumu söyledim daha çok küçük haftaya gel bakalım keseye dedi. cuma günü test yaptırmıştım 645 çıkmıştı.haftayada 10000 lerde olur ozaman keseyi görürüz dedi..5.haftada keseyi gören varmı aranızda?

Ben vajinal ultrasonla görmüştüm :21::21::21:

bizde daha pek kimseye söylemedik ilki düşük olmustu herkez cok uzuldu bunu canlansın öyle söylicez canım:)

bende normal doğum istiyorum canım ya ama malesef bütün özeller parası fazla olduğu için sezaryan dan yana kafam cok karısık normale ok de verseler son dakıka yok kordon dolandı yok bişey oldu deyip sezaryana alıyolarmıs.sırf bu yuzden doğuma devlete gitmeyi bile düşündüm doğurtup gönderirirler:)):KK16::KK16:kararsızım ne yapcam bilmiyorum.

İnşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın :KK49::KK49::KK49: Bende bu yüzden söylemek istemedim kimseye şimdilik.Bir şey olursa üzüntün zaten kendine yetiyor birde herkese tek tek anlatcaksın :KK31::KK31:

Bende normal istiyorum ve aynı korkular bende de var :KK30::KK30::KK30:

kızlaaar merabalaaar:) sonunda bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm:) gördüm diyorum çünkü dinletmedi doktor ultrason aleti dinleten cinsten değilmiş...ya istanbullu arkadaşlar yenibosnada oturanlar nereye gidiyorsunuz ben doktorumu değiştircem...

3 saat bekledim bugün yaa devlette bu kadar bekletilmiyor...

:21::21::21::21: Hadi gözünaydın laurana...Allah kucağına almayıda nasip etsin. Ben hastane tavsiyelerimi söylemiştim :KK34::KK34::KK34:

Günaydın canlar dün gece benimde kanamam geldi acile gitiik.cok korkuttu bizi.ama ilk kez bebişimin kalp atışını gördüm cok şükür ii ama kan uyuşmazlığı olduğu için anti-d yapıldı.allahım kimsey yaşatmasın.

Günaydın canlar dün gece benimde kanamam geldi acile gitiik.cok korkuttu bizi.ama ilk kez bebişimin kalp atışını gördüm cok şükür ii ama kan uyuşmazlığı olduğu için anti-d yapıldı.allahım kimsey yaşatmasın.

canımmm cok gecmiş olsunn.. içini ferah tut allahın izniyle hiç bir şey olmayacak..

canımmm çok geçmiş olsuninş daha iyisindir..
bizdede kan uyuşmazlığı var kanama çok şükür olmadı hiç ama bu anti-d denen şeyden biraz bahsedermisin :)

X