- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
kızlar size bişey danışmak istiyorum malum hepimiz yaz hamilesiyiz, güneş kremi kullanımı konusunda ne düşünüyorsunuz, benim güneş alerjim olduğu için çocukluğumdan beri yaz kış nivea'nın 50 faktörlüsünü kullanıyorum ama acaba bebeğe bir zararı olurmu diye de düşünüyorum siz ne kullanıyorsunuz hamileliğe özel bildiğiniz başka bir marka var mı?
geçmiş olsun
aynı dönemlerdeyiz
demekki gerçekten bu dönemler çok tehlikeli dikkat et kendine
doktorun dinleme vermiştir heralde
doktor ne verdi sana
benim sadece progesteron miktarını arttırdı
bi de folik aside devam dedi
Günaydın canlar dün gece benimde kanamam geldi acile gitiik.cok korkuttu bizi.ama ilk kez bebişimin kalp atışını gördüm cok şükür ii ama kan uyuşmazlığı olduğu için anti-d yapıldı.allahım kimsey yaşatmasın.
merhaba ben 5 haftalik hamileyim gecen hafta gebelik testi yaptirdim kan aldirarak bghc testi istedi 1380 cikti 5600 lerde bebegi gorebilecegini soyledi. bu ayin 29 unda gelmemi istedi ultrasonla gorebilecekmis ozaman insallah bir sorun cikmaz. subat dogumlu bebekler ya balik ya kova olacaklar koc ve terazi ile uyumlari nasil acaba bileniniz varmi.
bu kan uyuşmazlığı için anne negatif baba pozitif mi oluo
illa test mi yaptırmak gerekli acaba
canım hosgeldin:) hemen hemen aynı tarihlerde hamile kaldık sanıyorum.son adet tarihin neydi senin..
günaydın herkeseee....nasılsınız görüşmeyeli...neler oldu bitti...geçmişi okuyacak gücüm yoktu hoşgörün kuzularrr
ben cumartesi ve pazartesi izinliydim....bugün iyiyim ama cok şükürrr
midem agrıyo kızlar...bu da bi belirti mi yoksa progestan ın yan etkisi olabilir mi?:26:
geçmiş olsun neden izin aldın hasta falan mısın keyfi izin mi ?
mide yanması normal canımprospektüsü oku yan etkisi olur mu diye
kızlar size bişey danışmak istiyorum malum hepimiz yaz hamilesiyiz, güneş kremi kullanımı konusunda ne düşünüyorsunuz, benim güneş alerjim olduğu için çocukluğumdan beri yaz kış nivea'nın 50 faktörlüsünü kullanıyorum ama acaba bebeğe bir zararı olurmu diye de düşünüyorum siz ne kullanıyorsunuz hamileliğe özel bildiğiniz başka bir marka var mı?
canım ben son adetten 13 gün sonra giittin keseyi gayet gördüm.ama kalp atışına bakmamıştık.dünde acile gidince kalbini gördüm.gercekten cok heycanlı insanın içinde ikinci bi kalbin atması.
20 mayis son adet tarihimdi 17-18 haziranda olmam gerekiyordu olmadim 22 haziranda evde gebelik testi yaptim soluk bir 2. cizgi cikti emin olamadim ertesi gun doktora gittim test yaptirdim hamilelik var ama keseyi gormemiz icin 1 hafta beklemeliyiz dedi. insallah bir sorun cikmadan gorebilir.
henüz keseyi bile görmemişken kalbini duyma heycanı sardı beni :) bu kadar heycan veriyorsa eger bunlar kucaga almak nasıl bişiy tahmin edemiyorum :) bende cuma gidecegm adetim gectikten 10. gun olacak :)
tabiki hiç bişiy olmayacak içini ferah tut. bnmde son adet tarihim 19 mayıs:) banada dr aynen 1 hafta sonra gel dedismdi cuma günü kesemizi görmeye gidecegiz hayırlısıyla :)
insallah canim surekli insirah suresini okuyorum rabbim sıkıntisiz bir hamilelik nasip etsin herkese butun sıkıntı cekenlerede sifa versin. ceviz findik ye de cabuk gorunsun bizim keseler
Herkese merhabalar.. Son regl dönemim 8 mayıstı.
Doktorum biraz relax biri heyecanımı yatıştırmak için olsa gerek ilk gittiğimde (9 Haziran) panikleme, hamile olabilirsin ya da olmayabilirsin şeklinde gayet umarsız takıldı. Ultrasonda birşey göremedik. Biraz bekleyelim, testlerle falan yormayalım, akışına bırak dedi :))
18 haziranda ultrasonda minik bir karartı anca görebildik. Ama çok küçük olduğunu söyledi. bir dahakine vaj ultrason yaparız dedi.
22 haziranda hafif bir kanamam oldu. Hemen doktora gittik bu kez vaj ultrason yapıldı. Keseyi çok net gördük. 5 haftalık görünüyor dedi. Hesaplamalara göre 6 haftanın sonunda olması gerekmiyor mu? kafama takıldı da :))
Henüz kalp atışı yoktu. Rahmin ters o yüzden göremiyormuşuz dedi doktor. Kanamanın nerden olduğu belli değil. 10 gün rapor aldım. Evdeyim ilk 2 gün çok paniklemiştim ama bugün iyiyim. Bebebğimi içimde bir yerlerde hissediyorum hala :))
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Bizlere de torun sevebilecek sağlıklı ve uzun bir ömür versin...
selam kızlar,
bugün daha iyiyim
akıntım kırmızı deıl çok şükür
bu dönem sanırım en tehlkeli dönem
dikkat edin kendinize
ben çok yordum kendimi
sınavlar düğün derken...
zaten oko var düşük ihtimalim heoinizden yüksek
şimdi yatıyorum yarında istirahat var
akşam kocam hazırladı yemeği çamaşırları topladı bulaşıkları dizdi falan:)
bugün de annem gelecek yemek yapar bana artık:)
progesteronu 200 mg sabah akşam alcam artık
şu 12haftayı bi bitirsek sağ salim inşallah risk azalacak
ama daha 5 haftam var:) geç zaman geç:)