2014 Şubat Anneleri

amin canım benim yaa,inşallah topiğimizde mutsuz anne olmaz,çok dua ediyorum kendime önce:) sonra sizlere tabi rabbim hiçbirimizi evlatla imtihan etmesin...ayy Allah bir nasip etsin göbeğimin fotolarını paylaşcam sizinle:)

bende düşünüyordum çatlak kremi sağol tatlım
hüzünbazcım duyarsın sende mutlaka...ben de duyamadım hem sadece gördüm pıt pıt hareket ediyordu:) sırf duymak için haftaya başka doktora gitcem:)
çokkk merak ediyorum :)

kızlar sağlık ocağınada bilgi vermek gerekiyormu ben daha gitmedim
cidden yaa bunu hiç düşünmedim.haber vermek lazım tabi

Kizlar şu catlak kremlerine hic bosa para vermeyin. Ben hiç kullanmadim catlak kremi sadece cikolata yagi ile susam yağıni karistirip kullndim. Karnim buyumeye basladiktan sonra kullanmaya basladim her akşam masaj yapmistim o yagla. Cilt emene kdr da bekletmistim. Allha sukur hic catlak olmadi. Badem yagini tavsiye edenler olabilir sakin kullanmayin derim. Kıl cikariyo gobekte.. Ben kullandim bastan. Kıl cikmaya baslayinca sinir oldum biraktim cikolata yagina basladim. Catlak olusmasi gerci kisiden kisiye degisiyo kimisinde ne yaparsa yapsin gene catlak oluyo. Kiminde de olmuyo.

o değilde bu erkenden bayırlır şekilde uyumaları ne yapacağız:):):) resmen akşam dokuzdan beri kafam güzel gibi geziyorum çıktım yürüyüş yaptım biraz bana mısın demedi..:) sıpalar sizi ilk günden anneyle oyun oynuosunuz hepiniz farklı şekillerde.. bi doğun hayırlısıyla da poponuza poponuza vuralım

tatlı anneler süt içmeyi diş fırçalamayı unutmayın sakın:) bebişlerinize ve sizlere iyi akşamlar:) kendinize çok çok iyi bakın ben bayılmaya gidiyorum:)))

ben eşime diyorum hiç korkmuyor da velet .elbet görüşeceğiz

tatlı anneler süt içmeyi diş fırçalamayı unutmayın sakın:) bebişlerinize ve sizlere iyi akşamlar:) kendinize çok çok iyi bakın ben bayılmaya gidiyorum:)))

sağol kuzummm sanada iyi gecelerr

İyiki gitmişin başka doktora.Devletteki doktoru dinlesen göz göre göre düşük yaptırcak sana İnşallah ilk ve son olur aysula

dayanamamissin gitmissin canim ne guzel kesen gozukmus gozun aydin bana da vajinal ultrasonla bakicak Allah bana da nasip eder gormeyi insallah

Amin inşallah...Karından göremedi maalesef vajinal bakmak zorunda kaldık

canım bizde tatilden geldikten sonra herkese söylücezzzzzzzzz

Eminim herkes çok sevinecek.

kızlar çok afedersiniz su gibi ishal oldum. dün yayladaydık acaba üşüttüm mü ve canım çok et istiyor diye biraz fazla et yedim. acaba bunlardan mı sizce olabilir mi?

Et ishal yapmaz kutacığım hatta kabızlık sorunu yaşanır et çok yenildiğinde. :26::26::26:

Arkadaşına allah sabır versin inşallah. Benim idrarımda koyu renkte ama koku yok.Çok su içmeme rağmen koyu

Ben vajinal ultrasonla görmüştüm

İnşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın Bende bu yüzden söylemek istemedim kimseye şimdilik.Bir şey olursa üzüntün zaten kendine yetiyor birde herkese tek tek anlatcaksın

Bende normal istiyorum ve aynı korkular bende de var

Hadi gözünaydın laurana...Allah kucağına almayıda nasip etsin. Ben hastane tavsiyelerimi söylemiştim

Günaydın canlar dün gece benimde kanamam geldi acile gitiik.cok korkuttu bizi.ama ilk kez bebişimin kalp atışını gördüm cok şükür ii ama kan uyuşmazlığı olduğu için anti-d yapıldı.allahım kimsey yaşatmasın.

canımmm cok gecmiş olsunn.. içini ferah tut allahın izniyle hiç bir şey olmayacak..

canımmm çok geçmiş olsuninş daha iyisindir..
bizdede kan uyuşmazlığı var kanama çok şükür olmadı hiç ama bu anti-d denen şeyden biraz bahsedermisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…