arkadaşına Allah sabır versin. Ben çok su içen bir insanım ona rağmen idrarım her zamankinden daha koyu bir hale dönüştü. Bugün de başım ishalle dertte susuz kaldı vücudum napacam bilmem
selam anneler,
sizi takip etmekte zorlanıyorum valla yetişemiyorumnasıl gidiyor hamilelik ne gibi şikayetleriniz var
benim ara ara kasığım ve karnım batıyor sanırım yorulduğum zaman oluyor.
bu arada cuma günü tekrar kontrolümüz var 6 +4 günlük olucaz kalp atışı görmek mümkün müdür sizce. ilk bebeğimi tamda bu zamanlarda kaybetmiştim çok korkuyorum birşey olucak diye
canım forumun sonuda okudum o yuzden cvp değişti senin adına cok sevindim kalp atışlarını duyman cok guzelkızlar sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum en yakın devlet polikiniğe gittim Düşük tehlikesi dedidinlen dedi.sizde oldumu neler yaptınız.Özel bir hastane gitmem lazımmışuan çok kötüyüm ağlıyorummmm
bizde daha pek kimseye söylemedik ilki düşük olmustu herkez cok uzuldu bunu canlansın öyle söylicez canım:)Tatilde öğrenir herkes sanırımKalp atışını görmeden herkes duysun istemedik. Bir şey olur herkese ayrı ayrı laf anlatmak zor
aynen öyle dua et bırakmasın sen yine doktorunu ihmal etme:)Allah razı olsun inşallah bebeğim beni bırakmazz.Banada aynısını söyledi düşecekse düşer zaten dedi.ama forumdan biliyorum ilaç kullanan arkadaşlarımız çok.oyuzden gidicem başka doktora saat 1 de randevu aldım.
doktoru ihmal etme canım n olur ne olmaz...İnşallah bede şubat annesi olucam inşallah bebeklerimizi saglıkla alırız kucağımıza hanımlar daha önce 4 kez hamile kaldım malesef olmadı en son bebegimi aralık ayında aldırdım ya kalbi durmuş yada hiç atmamış dediler 8. Haftada ögrendim dikkatimi çeken hiç migde bulantım olmadı oda beni korkutuyodu meger bebek ölüymüş şimdi 4+4 günlük hamileyim yine migde bulantım yok akıntım yok tek kasık ve hafif göğüs agrım var inanın korkumdan kan vermeye bile gitmedim doktora gitsem kesede görünmez 2 gün önce 8,5 saatlik otobüs yolculugu yaptım inanılmaz agrım oldu nasıl bitti yol anlayamadım gece 2damla kana benzeyen birşey geldi şimdi kara kara düşünüyorum acaba bu kez ne olcak diye
ayy inanmıyorum sana kıs göbüşmü var neye giycez:)günaydın kızlar okuldan geldim hemen nete girdim düşük tehlikesi olanlara Rabb'im yardım etsin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
nasılsınız bakalım ben bugün ilk defa hamile t-shirtü giydim özeniyordum zaten :)
seninle günlerimiz aynıymıs canım hayırlı olsun:)merhaba kısmetse benim bebeğim de 17 şubatta doğuyor. ,aranıza yeni katıldım:))
bende normal doğum istiyorum canım ya ama malesef bütün özeller parası fazla olduğu için sezaryan dan yana kafam cok karısık normale ok de verseler son dakıka yok kordon dolandı yok bişey oldu deyip sezaryana alıyolarmıs.sırf bu yuzden doğuma devlete gitmeyi bile düşündüm doğurtup gönderirirler:))mrb canım..konuyu okuyordum zırt diye girdim ama:) kusura bakmayın artık....valla benim ilk bebeğim olacak kısmetse ve sonuna kadar normal doğum isteyeceğim ... normal doğum videolarıda izledim bisürü sey de söylediler ama herşeyin normali en iyisidir mantığı var bende.. hem normal doğum yapan annelerin vucutları yenileniyor tertemiz oluyor..evet doğum olayı zor ama sonrası iyileşmesi falan çok hızlı..sezzeryanda başta iyisin ama sonradan arkadaşlarım çok çekiyor ya kiloları kaldı ya ameliyet yerleri iileşsin diye baya beklediler hatta ağrım oluyo ara ara diyenler var...Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.
slm kızlar.bugün doktora gittim kan sonucumu söyledim daha çok küçük haftaya gel bakalım keseye dedi. cuma günü test yaptırmıştım 645 çıkmıştı.haftayada 10000 lerde olur ozaman keseyi görürüz dedi..5.haftada keseyi gören varmı aranızda?
Kizlar doktordan geliyorum.kahverengi akintim arada geliyor.Progestan verdi doktor .simdilik gunde 1 kere .kullananlar ne sekilde iciyorsunuz. Bugun ilk kez kalp atisini duyduk bebesin pit pit .umarim lekelenmelerim gecer.is yapma temizlik vs dinlen dedi.biryerede cikma.1 hafta sonra tekrar gitcem.
arkadaşlar forum baya ilerlemiş, hepsini okuyamadım.. bazı arkadaşların kanaması varmış, Allahım korusun inş, devamı gelmez.. ben bugün çok üzgünüm, aynı günlerde hamile kaldığımız arkadaşım hafta sonu düşük yaptı, gecenlerde cok hafif damla damla kırmızı kan gelmişti, igne yapmışlar ve o düşük önleyici ilaçtan vermişlerdi.. ama olmayınca olmuyor sanırım, Allah dayanma gücü versin ona ve onun durumundakilere
benim de size bir sorum olacak, idrarınız nasıl? normalde cok az su içerdim ben, hamile kaldığımdan beri çok arttırdım ama 3 gündür sudan midem bulanıyor diye birazcık azalttım, yine de içiyorum günde 6_8 bardak kadar. ama benim idrarım çok koyu ve kokulu, hani ilaç antibiyotik tedavisi görünce kokar ya öyle bir koku var, akıntım hiç yok.. gecen hafta idrar kültüründe cok hafif (2-3 lökosit) görülmüştü, doktorum normal sartlarda ilaç vermiyoruz sonucun normal demişti üstelik üremede yok yazıyordu.. sadece travazol krem verdi, burda bazı arkadaşlar kortizon var dedi, gercekten de ilaçta yazıyor ilk 3 ay tavsiye etmiyoruz diye, bende 1 kez kullanıp bırakmıştım.. acaba enfeksiyonum mu arttı ki, sizin de oluyor mu öyle(( insan herseyden korkuyor, ilk haftalar önemliymiş çünkü.. çok yazdım inş sabırla okursunuz, cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
slm kızlar.bugün doktora gittim kan sonucumu söyledim daha çok küçük haftaya gel bakalım keseye dedi. cuma günü test yaptırmıştım 645 çıkmıştı.haftayada 10000 lerde olur ozaman keseyi görürüz dedi..5.haftada keseyi gören varmı aranızda?
içinizi ferah tutun allhın izniyle hiç bişey olmaz rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
canım forumun sonuda okudum o yuzden cvp değişti senin adına cok sevindim kalp atışlarını duyman cok guzel
bizde daha pek kimseye söylemedik ilki düşük olmustu herkez cok uzuldu bunu canlansın öyle söylicez canım:)
aynen öyle dua et bırakmasın sen yine doktorunu ihmal etme:)
doktoru ihmal etme canım n olur ne olmaz...
ayy inanmıyorum sana kıs göbüşmü var neye giycez:)
seninle günlerimiz aynıymıs canım hayırlı olsun:)
bende normal doğum istiyorum canım ya ama malesef bütün özeller parası fazla olduğu için sezaryan dan yana kafam cok karısık normale ok de verseler son dakıka yok kordon dolandı yok bişey oldu deyip sezaryana alıyolarmıs.sırf bu yuzden doğuma devlete gitmeyi bile düşündüm doğurtup gönderirirler:))kararsızım ne yapcam bilmiyorum.
aynen öyle beni doğumdan cok nerede yapacağlm endişelendiriyor.hayırlısı bakalım daha cok erken dediğin gibiaynen hatta dün gece eşim söyledi banada devlette doğum yap olmazsa diye. ama bilmiyorum ki ne kadar steril olur .. hatta bazı devlet hastaneleri bebekleri özel odada tutuyor sadece emzirmeye getiriyor.. benim aklım kalır ya başka odada bişey oldu mu kustumu yada hastane ortamından mikrop kapar falan... sanırım çok erken bunları düşünmek için ..ilerleyen zamanda karnımız bebişimiz bi büyüsün fikirler kırk kere değişir :)
selam anneler,
sizi takip etmekte zorlanıyorum valla yetişemiyorumnasıl gidiyor hamilelik ne gibi şikayetleriniz var
benim ara ara kasığım ve karnım batıyor sanırım yorulduğum zaman oluyor.
bu arada cuma günü tekrar kontrolümüz var 6 +4 günlük olucaz kalp atışı görmek mümkün müdür sizce. ilk bebeğimi tamda bu zamanlarda kaybetmiştim çok korkuyorum birşey olucak diye
slm bende dr dan geldim şimdi ve kalp atışlarınıda dinledik miniciğimin artık 7 hafta bitmiş herşey yolunda ama halsizlik var çok fazla gerçi ilk hamileliğimi düşününce çok iyiyim şimdi inşallah bu şekilde devam eder de sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzuları
aynen öyle beni doğumdan cok nerede yapacağlm endişelendiriyor.hayırlısı bakalım daha cok erken dediğin gibi
tatlım arkadaşına çok üzüldüm Allah sabırlar versin..herkesi korusun.. idrarım benmde koyu renkli..dediğin gibi aynı. tahlil yaptırdım bende önce enfeksiyon da vardı üstelik doktor artıp sana bebeğe zarar vermedikçe ilaca gerek yok çıkabilir bu zamanlarda dedi.. bol su iç..mide bulantısı insanı sudan uzaklaştırıyor ama iç yinede.. ayrıca yanma olabilirmiş hamilelikte bilgin olsun eğer hissedersen panik yapma.. çok aklın takılırsa doktoruna durumu anlatırsın... hayırlısıyla birşey çıkmaz inş..
evet canım tarihlerimiz aynı ama ben daha doktora hıc gitmedim tam haftasını bılmıyorum benim hesaplamam budoğumlarımız yakın olacak seninle öyle görünüyor:)
teşekkürler canım, böyle yorumlar duydukça rahatlıyor insan.. sende sultanbeylideydin değil mi, hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim
evet canım tarihlerimiz aynı ama ben daha doktora hıc gitmedim tam haftasını bılmıyorum benim hesaplamam bu