2014 Şubat Anneleri

arkadaşına Allah sabır versin. Ben çok su içen bir insanım ona rağmen idrarım her zamankinden daha koyu bir hale dönüştü. Bugün de başım ishalle dertte susuz kaldı vücudum napacam bilmem

canım tuzlu ayran ishale iyi gelir diye biliyorum, gebelikte de cok sakıncası yoktur herhalde.. geçmiş olsun.. idrarın koyu olmasından cok kokuyor olması beni korkutuyor aslında.. sanki ilaç içiyorum gibi, çünkü antibiyotik aldıgım zamanlarda böyle oluyordu.. tabiki ilaç kullanmıyorum şuan..

selam anneler,

sizi takip etmekte zorlanıyorum valla yetişemiyorum nasıl gidiyor hamilelik ne gibi şikayetleriniz var
benim ara ara kasığım ve karnım batıyor sanırım yorulduğum zaman oluyor.
bu arada cuma günü tekrar kontrolümüz var 6 +4 günlük olucaz kalp atışı görmek mümkün müdür sizce. ilk bebeğimi tamda bu zamanlarda kaybetmiştim çok korkuyorum birşey olucak diye

slm kızlar.bugün doktora gittim kan sonucumu söyledim daha çok küçük haftaya gel bakalım keseye dedi. cuma günü test yaptırmıştım 645 çıkmıştı.haftayada 10000 lerde olur ozaman keseyi görürüz dedi..5.haftada keseyi gören varmı aranızda?

içinizi ferah tutun allhın izniyle hiç bişey olmaz rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

canım forumun sonuda okudum o yuzden cvp değişti senin adına cok sevindim kalp atışlarını duyman cok guzel
Tatilde öğrenir herkes sanırım Kalp atışını görmeden herkes duysun istemedik. Bir şey olur herkese ayrı ayrı laf anlatmak zor
bizde daha pek kimseye söylemedik ilki düşük olmustu herkez cok uzuldu bunu canlansın öyle söylicez canım:)
aynen öyle dua et bırakmasın sen yine doktorunu ihmal etme:)
doktoru ihmal etme canım n olur ne olmaz...
ayy inanmıyorum sana kıs göbüşmü var neye giycez:)
merhaba kısmetse benim bebeğim de 17 şubatta doğuyor. ,aranıza yeni katıldım:))
seninle günlerimiz aynıymıs canım hayırlı olsun:)
bende normal doğum istiyorum canım ya ama malesef bütün özeller parası fazla olduğu için sezaryan dan yana kafam cok karısık normale ok de verseler son dakıka yok kordon dolandı yok bişey oldu deyip sezaryana alıyolarmıs.sırf bu yuzden doğuma devlete gitmeyi bile düşündüm doğurtup gönderirirler:))kararsızım ne yapcam bilmiyorum.

canım bende perşembe günü kan testi yaptırmıştım 472 çıktıı cumartesii doktora gittimm bebegin kesesini göremedikk ama doktorum büyük ihtimalle salı günü gözükürr dediii

bende daha önce yazdıklarını okuodum daha buralara gelememiştim=) cok merak etmiştim naptın die canım gözün aydın bosver yapma iş falan yat dinlen bol bol =)

tatlım arkadaşına çok üzüldüm Allah sabırlar versin..herkesi korusun.. idrarım benmde koyu renkli..dediğin gibi aynı. tahlil yaptırdım bende önce enfeksiyon da vardı üstelik doktor artıp sana bebeğe zarar vermedikçe ilaca gerek yok çıkabilir bu zamanlarda dedi.. bol su iç..mide bulantısı insanı sudan uzaklaştırıyor ama iç yinede.. ayrıca yanma olabilirmiş hamilelikte bilgin olsun eğer hissedersen panik yapma.. çok aklın takılırsa doktoruna durumu anlatırsın... hayırlısıyla birşey çıkmaz inş..

ben 5. haftada sadece keseyi gördüm canım bebeğide bu hafta görebilceğimizi söyledi doktorum. yani 5. haftada vajinal ultrasonla görünüyor genelde.

içinizi ferah tutun allhın izniyle hiç bişey olmaz rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

iyi dileklerin için çok sağol canım içim ferah ama illa bir korku oluyor işte. :) hepimize nasip etsin inşallah rabbim

aynen hatta dün gece eşim söyledi banada devlette doğum yap olmazsa diye. ama bilmiyorum ki ne kadar steril olur .. hatta bazı devlet hastaneleri bebekleri özel odada tutuyor sadece emzirmeye getiriyor.. benim aklım kalır ya başka odada bişey oldu mu kustumu yada hastane ortamından mikrop kapar falan... sanırım çok erken bunları düşünmek için ..ilerleyen zamanda karnımız bebişimiz bi büyüsün fikirler kırk kere değişir :)

aynen öyle beni doğumdan cok nerede yapacağlm endişelendiriyor.hayırlısı bakalım daha cok erken dediğin gibi

tam 6 +4 günlük ken duymustum kalp atısını ama vajidan bakmıslardı canım

slm bende dr dan geldim şimdi ve kalp atışlarınıda dinledik miniciğimin artık 7 hafta bitmiş herşey yolunda ama halsizlik var çok fazla gerçi ilk hamileliğimi düşününce çok iyiyim şimdi inşallah bu şekilde devam eder de sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzuları

gözün aydın canım darısı başıma ben daha kalp atışını duyamadım haftaya inşallah ilk meleğin kaç yaşında

teşekkürler canım, böyle yorumlar duydukça rahatlıyor insan.. sende sultanbeylideydin değil mi, hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim

teşekkürler canım, böyle yorumlar duydukça rahatlıyor insan.. sende sultanbeylideydin değil mi, hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim

canım evet sultanbeylideyim .. evim tuzlada ama..önce burada doktora gidiyordum şimdi değiştirdim. benim esas kendi evim kocaelide.. eşim orada görevli.. bende kocaelide bir doktora başladım kısmetse bu yıl eş durumu isteyeceğim..açılırsa sen hangi hastane hangi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…