2014 Şubat Anneleri

merhaba güzel anneler... hepinize hayırlı doğumlar.. ben sona yaklaştım çok şükür.. bana sormak istediğiniz birşey olursa her zaman yardım etmeye çalışırım :)

allah tamamına erdirsin yolun çoğunu bitirmişsin hayırlısıyla sağlıkla doğum yaparsın inş.
normal doğummu tercih ediyorsun ?

Doğru Haklısın ama başka da bi neden bulamadım ne biliim ööle dedim aklıma gelince bundandır heralde diye
Hadi ya Olsun bebeğim sağlılı olsun da katlanıcaz artık napalım başa gelen çekilir
Bir de bugün okulda bi arkadaş doğumdan fln bahsetti gözümü çok korkuttu ya normal doğumu o kadar kötüledi ki yok bebeğin kolu çıkabiliyor yok alt taraf çok...neyse söylemeyim şimdi burda sizin de gözünüzü korkutmayım ama ne yalan söyleyim gözümü çok korkuttu..

allah tamamına erdirsin yolun çoğunu bitirmişsin hayırlısıyla sağlıkla doğum yaparsın inş.
normal doğummu tercih ediyorsun ?

ne sen sor ne ben söylim :) ben korkak çıktım biraz.. 5 ağustosta sezeryan olucam.. birazda nedeni annem.. eşimin de benim de bütün ailemiz çanakkale de ve çalışıyorlar. öncesinden gelip annem yanımda bekleyemez.. yanımda olmasını istiyorum.. o yüzden sezeryanı tercih edicem..

beni korkutamassın çünkü ben oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim

korkacakta bişi değil
evet tabiki zor tabiki kolay değil zaten kimsede doğum kolay öyle pırt dicen pırtlıcak demiyo ama öyle atla devede değil herkes nasıl doğruyorsa bende öyle doğrurum dedim ve doğurdum çok şükür sende öyle de

allah kolaylık versin hakkına hayırlısı olsun
ama 5 ağustos çok erken değilmi 38.haftalıkmı oluyor 5inde

Doğru haklısın korkulacak bişey değil ben de aklıma gelince sadece biraz heyecan oluyor şimdiden! (Gerçi daha çok yolumuz var ama) Ben ilk defa doğum yapacağım için biraz tırsttım canım sen ne güzel tecrübelisin biraz daha olsa rahatsındır etkilenemzsin kimseden işte bilmeyince insan ister istemez tedirgin oluyor amann daha erken boşver daha çok var hele bi hayırlısyla büyütelim de doğum zamanı düşünürüz artık..

aynen daha çok var
ama şu falaket tellağılı yapan insanlara uyuz oluyorum bir doğum konusunda doğumu abartıp yok kolu kalır gibi şeyler söyleyenlere ha birde evlilikte ilk geceyle ilgili böyle tellarlar vardır yok hastanelik olursun yok şöyle yok böyle diye
sanki dünyada ilk sen gerdeğe girdin dicen böylesine
evet tam 38. hafta oluyor. 38+0 oluyor. amin Allah herkese kolaylık versin..

aminnnnnn............

kızlar çok afedersiniz su gibi ishal oldum. dün yayladaydık acaba üşüttüm mü ve canım çok et istiyor diye biraz fazla et yedim. acaba bunlardan mı sizce olabilir mi?

mrb canım..konuyu okuyordum zırt diye girdim ama:) kusura bakmayın artık....valla benim ilk bebeğim olacak kısmetse ve sonuna kadar normal doğum isteyeceğim ... normal doğum videolarıda izledim bisürü sey de söylediler ama herşeyin normali en iyisidir mantığı var bende.. hem normal doğum yapan annelerin vucutları yenileniyor tertemiz oluyor..evet doğum olayı zor ama sonrası iyileşmesi falan çok hızlı..sezzeryanda başta iyisin ama sonradan arkadaşlarım çok çekiyor ya kiloları kaldı ya ameliyet yerleri iileşsin diye baya beklediler hatta ağrım oluyo ara ara diyenler var...Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.

evet aynen öyle
ama bak şunuda demedim diyemem benim yalancı sancılarım çok oldu ve 39+4 de doğdu oğlum 39+ ya girdikten sonra acaba riske atmasam ya içerde kakasını yerse gibi endişlerim olup bir kez sezeryana karar verip sonrada vazgeçtim inkar etmim şimdi

ama şimdi iyikide normal doğurmuşum diyorum

allah herşeyin hayırlısını versin tabi neticede en önemli şey bebeklere sağlıkla kavuşmak tabi ama yinede zorunlu olmadıkça sezeryan istememek gerek görüşündeyim ben

canım benimde ilk hamileliğim hamile kalmadan önce çok korkuyordum ama şimdi bi rahatlık oluştu nasip demek lazım bu işlere Allah ne yazdıysa o oluyor yani olacak oldu mu sezeryanda da sıkıntı olabilir Allah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hem daha çooooooooooooook stres yapma:)

arkadaşlar forum baya ilerlemiş, hepsini okuyamadım.. bazı arkadaşların kanaması varmış, Allahım korusun inş, devamı gelmez.. ben bugün çok üzgünüm, aynı günlerde hamile kaldığımız arkadaşım hafta sonu düşük yaptı, gecenlerde cok hafif damla damla kırmızı kan gelmişti, igne yapmışlar ve o düşük önleyici ilaçtan vermişlerdi.. ama olmayınca olmuyor sanırım, Allah dayanma gücü versin ona ve onun durumundakilere

benim de size bir sorum olacak, idrarınız nasıl? normalde cok az su içerdim ben, hamile kaldığımdan beri çok arttırdım ama 3 gündür sudan midem bulanıyor diye birazcık azalttım, yine de içiyorum günde 6_8 bardak kadar. ama benim idrarım çok koyu ve kokulu, hani ilaç antibiyotik tedavisi görünce kokar ya öyle bir koku var, akıntım hiç yok.. gecen hafta idrar kültüründe cok hafif (2-3 lökosit) görülmüştü, doktorum normal sartlarda ilaç vermiyoruz sonucun normal demişti üstelik üremede yok yazıyordu.. sadece travazol krem verdi, burda bazı arkadaşlar kortizon var dedi, gercekten de ilaçta yazıyor ilk 3 ay tavsiye etmiyoruz diye, bende 1 kez kullanıp bırakmıştım.. acaba enfeksiyonum mu arttı ki, sizin de oluyor mu öyle(( insan herseyden korkuyor, ilk haftalar önemliymiş çünkü.. çok yazdım inş sabırla okursunuz, cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

vitamin alıyormusun ???

canım öncelikle arkadasın için gercekten cok üzüldüm allah hayırlısını versin..
ben 2-2,5 lt su içen bir insandım hamile kaldıktan sonra yine aynı sekilde içmeye devam ediyorum. kokudan ziyade idrar daki renk koyu oluyor bendede, normalde cok su içen insanların idrarının ucuk bir renk olması gerektini biliyorum.
enfeksiyon olabilr sendeki ama olsa bileee sakın endiseye kapılma az önce 3 aylık hamile olan bir arkadasımla konustum. idrar tahlilinde enfeksiyon görülmüş ama doktor gayet normal oldugunu söylemiş. aşırı olmadıgı sürece bencede bi sıkıntı olmaz ama içinin rahat olması için bi uzmanla görüş istersen canım..

vitamin alıyormusun ???

canım ocak ayından beri folik asit alıyorum, folidoce içinde b12 de var.. kan sonuçlarım çok iyi, kanda kalsiyum magnezyum demir bile bakıldı hepsi üst sınıra yakın.. yani onla alakalı değil.. su içince olmuyor koku ve koyu renk, 3-4 saat su içmeyince oluyor..

Evet canım nasip o zaman bi gelsin bakalım zaman ne gösterecek..Amin inş sağ sağlim kucağımıza alır sağ sağlim büyütürüz bebişlerimizi

çok koyu değilse endişeye kapılma bence hem idrar testin yeni yapılmış zaten şuanda antibiyotik verme ihtimalleri neredeyse yok
benim idrar rengimde 3-4 saat çıkmayınca koyu sarı oluyor bu normal yani

canım idrar sonucum temize yakın çıkmıştı, yani normal insanlara da ilaç vermiyoruz bu durumda dedi. gercekten netten de sorgulatım, benden biraz fazla cıkanlara bile ilaç verilmiyor, bol su iç dedi.. yarın tekrar aile hekimime gidip tahlil isticem.. inş sorun yoktur..

arkadaşına Allah sabır versin. Ben çok su içen bir insanım ona rağmen idrarım her zamankinden daha koyu bir hale dönüştü. Bugün de başım ishalle dertte susuz kaldı vücudum napacam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…