2014 Şubat Anneleri

orijinal bir gebesin kuzum

hadi gözün aydın bende yarın gtcm:)

Kizlar doktordan geliyorum.kahverengi akintim arada geliyor.Progestan verdi doktor .simdilik gunde 1 kere .kullananlar ne sekilde iciyorsunuz. Bugun ilk kez kalp atisini duyduk bebesin pit pit .umarim lekelenmelerim gecer.is yapma temizlik vs dinlen dedi.biryerede cikma.1 hafta sonra tekrar gitcem.

aynı anda yazmışız

hadi gözün aydın bebeğin canlı ve sağlıklı en azından, canım günde bir kezse yatarken al en iyisi ben progestanı vajinal alıyorum öyle etkisi daha çok ama yan etkisi daha az oluyor ama ağızdan alacaksanda yatmadan önce al ki baş dönmesi flaan yapmasın aksi halde yan etkisi çok oluyor

bak ben bundan önceki gebeliğimde minnacık bir leke olmuştu çok minnaktı 1 tl büyüklüğünde onla kaybettim bebeğimi ama doktora gittiğimde kesenin şekli bozulmuş almamız gerek demişti
bu gebeliğimdede öğrendikten 3-4 gün sonraydı daha fazla ve daha koyu renkli bir kanama diyim o geldi bende
ama bebekte hiç bişi yok çok şükür şimdilik doktora gittiğimde kese normal içerde kanam yok korkma dedi
yani belli olmuyor bu işler

bebeğin sağlıklıysa sana sıkı sıkı tutunur senle kalır ama sağlıksızda gideceği varsa gider bunu hiç bir zaman unutma allaha hayırlısı olsun diye dua et
umarım bebeğin sağlıklıdır ve seninle daha bir 7,5-8 ay geçirir

Son düzenleme:

oooo çok güzel haberler verdin bize

YA BİŞİ DİCEM AMA utanıyorum bndede özür dilerim ama geğirme var (( tutamıyorum kendimi (

dayanamamissin gitmissin canim ne guzel kesen gozukmus gozun aydin bana da vajinal ultrasonla bakicak Allah bana da nasip eder gormeyi insallah

aynen tatlım.bebişlerimiz arasında bir gün var.senin ilk bebişmi

Evet canım ilk bebeğim bu Cumartesi gittim dokrora kalp atışı var ama aleti sesi dışarı veremiyormuş o yüzden dinleyemedim malesef ama çok şükür bi problem yok şimdilik bir sürü tahlil verdi yarın onları yaptıracağım..Senin nasıl gidiyo?

kızlar ben 7 ay önce 26 haftalıkken erken doğum yaptım canım kızımı kaybettikk sebebini öğrenemedikkkk ve şuan hamileyim çok korkuyorumm erken doğum yapacam diye

canim benim Allah sabir versin korkma canim Allah a dua et bol bol insallah bu sefer saglicakla alirsin kucagina yavrunu

basin sagolsun arkadasim...Ama gecmisi dusunme artik, stres hem sana hem bebege zarar...sebebi tam olarak bilinmese de tahmin edilmesi lazim, doktorlar birsey demiyor mu?
sağol canım tüm tahlilri yaptık bişey çıkmadı

sağol canımm doktorum 10 haftalıkken rahim ölçmesi yapacakk öyle bişey varsa dikiş yapa bilirlerrr
bendesuan hamilelik belirtesi yokk inşallah olmazdaa canım çok geçmiş olsunnn
Şu an kimseye söylemedim Annemler biliyor sadece
canım bende kimseye söylemedim sadece annemler biliyorrrr
canım çok geçmiş olsunnn inşallah bi sorun olmazz içini ferah tut..
Tatilde öğrenir herkes sanırım Kalp atışını görmeden herkes duysun istemedik. Bir şey olur herkese ayrı ayrı laf anlatmak zor

canım bizde tatilden geldikten sonra herkese söylücezzzzzzzzz

canım maşallah bu defa sorunsuz ilerliyor bak inş. hepde böyle devam eder bende c.tesi duydum kalbini yavrumun

minnak bir şey daha 10mm di benim sıpacan
benden bu defa hiç tahlil istemedi benimde aklıma gelmedi
neyse zaten toxo yaptırmama gerek yok
diğerleride nerdeyse yeni yapıldı ondan istemedi sanırım

Aslında aklımda bir neden var bebek büyüdükçe malum mideye baskı vs yapıyor ondan mı acaba bunlar?

kıs güldürdün beni hele dur daha o çoooooooookkkkkkkk sonra yaklaşık bir 7.aydan itibaren falan henüz o kadar büyümedi annesi

ozaman geldiğinde ay o ilk aylardaki yaşadıklarım bişi değilmiş diceksin zaten

Evet canım çok şükür bu sefer problemimiz yok alah nazarlardan saklasın iyi gidiyoruz Senin de iyi galiba takip ediyorum bir ara akıntın olmuştu sanırım geçmiş çok sevindim canım allah bir daha yaşatmasın inşş
Benim de 9.5 mm di.Çok gazım varmış ben hiç hissetmiyorum ama çok zor gördü bastırarak
Ben daha hiç yaptırmadım tahlil canım zaten için de kültür,hepatit fln var ben kaç kez kültür aldırıp yaptırdım bi sorun yoktu hepatit de aşım var benim kürtaj da koruyup korumadığına baktırmıştım bi sorun yok bakalım inş başka bi sorun çıkmaz..
Olabilir canım daha önce yaptırdıysan istememiş olabilir..

merhaba güzel anneler... hepinize hayırlı doğumlar.. ben sona yaklaştım çok şükür.. bana sormak istediğiniz birşey olursa her zaman yardım etmeye çalışırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…