canım korkma telaş yapma kahverengi akıntı kırmızya dönüşmediği sürece problem yok yat dinlen çok ayakta durmayaya calış progestan verdimi doktorun.
bu arada tüm şubat annelerinin hayırlı olsun hamilelikleri bebeklerinizi sağlıkla kucağınnıza almanızı dilerim
yerimden kıpardamıyorum çok korkuyorumm doktor içimi kararttı yok düşük yk kürtaj allahım nolur birşey olmasınn.kendi doktorum yoktu ilk kez gidicem via hospital selimiye hastanesine aldım.eşim işten çıktı geliyo şimdi.şimdi gittiğim ben tavsiye etmem ilaç dedi.daha kötü yapar anlamadım gitti..
yerimden kıpardamıyorum çok korkuyorumm doktor içimi kararttı yok düşük yk kürtaj allahım nolur birşey olmasınn.kendi doktorum yoktu ilk kez gidicem via hospital selimiye hastanesine aldım.eşim işten çıktı geliyo şimdi.şimdi gittiğim ben tavsiye etmem ilaç dedi.daha kötü yapar anlamadım gitti..
Lütfen stres yapma. Doktorlar genelde ilk üç ay çok olumlu ve net konuşmaktan kaçınırlar. Sen düşünme bunları. Rahatlarsan metabolizman da rahatlar ve herşey yolunda girer. Ben kendim için hep böyle yapıyorum.yerimden kıpardamıyorum çok korkuyorumm doktor içimi kararttı yok düşük yk kürtaj allahım nolur birşey olmasınn.kendi doktorum yoktu ilk kez gidicem via hospital selimiye hastanesine aldım.eşim işten çıktı geliyo şimdi.şimdi gittiğim ben tavsiye etmem ilaç dedi.daha kötü yapar anlamadım gitti..
Allah razı olsun inşallah bebeğim beni bırakmazz.Banada aynısını söyledi düşecekse düşer zaten dedi.ama forumdan biliyorum ilaç kullanan arkadaşlarımız çok.oyuzden gidicem başka doktora saat 1 de randevu aldım.
Allah razı olsun inşallah bebeğim beni bırakmazz.Banada aynısını söyledi düşecekse düşer zaten dedi.ama forumdan biliyorum ilaç kullanan arkadaşlarımız çok.oyuzden gidicem başka doktora saat 1 de randevu aldım.
kıZLAr
doktordan dondum
kalbş cok şükür atıo bebeğimin
ama rahim ters olduğundan vajinal baktı doktor
o aletı cıkarırken kan geldı
dokotr kanaman olabılır endişelenme dedı ama
giyinirken peceteye bildiğiniz kırmızı kan geldi
bir iki damla da degıldı
hemen doktora dedım muayeneden olmaz dedı.
normalde kanama bolgen yok ama 4 kadından bırı bunu yasar dedı
3 gun istirahat verdı
progesteronu günde 400 mg yaptı.
yarına devam ederse gunde 1200 mg alcam
artarsa hemen gel dedı
ağlıyorum çok mutsuzum
1 bucuk yılda ancak oldu zaten pko yuzunden
nolur Allahım bana bagıslasın bebegımı
dua edın benım ıcın nolur
bişi olmasın ona
kıZLAr
doktordan dondum
kalbş cok şükür atıo bebeğimin
ama rahim ters olduğundan vajinal baktı doktor
o aletı cıkarırken kan geldı
dokotr kanaman olabılır endişelenme dedı ama
giyinirken peceteye bildiğiniz kırmızı kan geldi
bir iki damla da degıldı
hemen doktora dedım muayeneden olmaz dedı.
normalde kanama bolgen yok ama 4 kadından bırı bunu yasar dedı
3 gun istirahat verdı
progesteronu günde 400 mg yaptı.
yarına devam ederse gunde 1200 mg alcam
artarsa hemen gel dedı
ağlıyorum çok mutsuzum
1 bucuk yılda ancak oldu zaten pko yuzunden
nolur Allahım bana bagıslasın bebegımı
dua edın benım ıcın nolur
bişi olmasın ona
bgseyyahhh canımm ya yeni gördüm hamişmişsin hayırlı uğurlu olsun ya nekadar sevindim aynı zamanlarda aynı acıları yaşamıştık rabbim seni sevindirdi tekrar şükürler olsun inşallah bu sefer 9 ay sağlıkla büyür bebeğin kalp atışınıda duymuşsun canım ne mutlu oldum anlatamamrabbim inşallah bizlerede nasip eder tekrardan bu güzel duyguyu sağlıcakla... dikkat et kendine çok yorma kendini kafana öpüyorum çok çok
kızlar sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum en yakın devlet polikiniğe gittim Düşük tehlikesi dedidinlen dedi.sizde oldumu neler yaptınız.Özel bir hastane gitmem lazımmışuan çok kötüyüm ağlıyorummmm
Lepi inşallah devam etmez kanama ilk ve son olur bu.Lütfen düşünüp yıpratma kendini moralde çok önemli biliyorsun