İnşallah bede şubat annesi olucam inşallah bebeklerimizi saglıkla alırız kucağımıza hanımlar daha önce 4 kez hamile kaldım malesef olmadı en son bebegimi aralık ayında aldırdım ya kalbi durmuş yada hiç atmamış dediler 8. Haftada ögrendim dikkatimi çeken hiç migde bulantım olmadı oda beni korkutuyodu meger bebek ölüymüş şimdi 4+4 günlük hamileyim yine migde bulantım yok akıntım yok tek kasık ve hafif göğüs agrım var inanın korkumdan kan vermeye bile gitmedim doktora gitsem kesede görünmez 2 gün önce 8,5 saatlik otobüs yolculugu yaptım inanılmaz agrım oldu nasıl bitti yol anlayamadım gece 2damla kana benzeyen birşey geldi şimdi kara kara düşünüyorum acaba bu kez ne olcak diye
Herkese bebişleri hayırlı olsun merhabalar...
Kronik i görünce geldim, gideceğim
Kronick hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı büyütsün çoğalıyor KK ne güzel
Hayyalim nasılsın? Amin inşallah tatlım.Allah sana da nasip etsin inşallah.
inşallah herşey yolunda gider hepimiz için tam kırmızıda diyememde kahve rengi gibi biseydi sanırım baya bi sonra farketmiş olmalıyımki kuruydu artık bilemiycemde çok üzülüyorum ögrendigimde bile sevindimmi bilemedim korkudan hayırlısı olsun bakalım bende bi cesaret edersem cuma günü gideyim diyorumcanım hayırlı olsun bebeğim allah inşallah kucagına almayıda nasib eder.muhtemelen aynı tarihlerde dogum yapacagız. bnmde kontrolum cuma günü. ozman tam olarak kac haftalık oldugunu öğrenecegim,
kana benzer seye gelince, eger kırmızı renkse muhakkak doktora görünmelisin..
günaydın kızlar okuldan geldim hemen nete girdim düşük tehlikesi olanlara Rabb'im yardım etsin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
nasılsınız bakalım ben bugün ilk defa hamile t-shirtü giydim özeniyordum zaten :)
ya bnde cok seviyorum ama suan cok yeni ve göbişim olmadıgı için giyemiyorum :) sırf belli olsun diye yemek yiyeceğim hahah
göbiş olsun olmasın çok özeniyordum giydim artık hamile kıyafeti bile araştırıyorum netten ama bulamadım henüz :)))
Çok iyiyim sen nasılsın canım
Hamilelik nasıl gidiyor
göbiş olsun olmasın çok özeniyordum giydim artık hamile kıyafeti bile araştırıyorum netten ama bulamadım henüz :)))
kızım 2 yaşında ve artık hissettiğini düşünmeye başladım sürekli ilgi ve kucak istiyo odadan mutfağa giderken bile kucak istiyo oyun arasında gelip beni seviyo sarılıp öpüyo
ya bnde cok seviyorum ama suan cok yeni ve göbişim olmadıgı için giyemiyorum :) sırf belli olsun diye yemek yiyeceğim hahah
hahaha hepimizin duyguları benzer gercekten bende unnado' yu sıksık ziyaret ediyorum, güzel seyler oluyor.hatta gecen cok güzel hamile tshirtleri wardı. İstersen bir göz at tatlım
merhaba kısmetse benim bebeğim de 17 şubatta doğuyor. ,aranıza yeni katıldım:))
Kızlar çok fena hıçkırık başladı 1 haftadır neden oluyordur acaba?
bulantı kusma baş dönmesi duydumda bitanem hıçkırığı ilk defa duyuyorum.allah allah:26: