2014 Şubat Anneleri

canım hayırlı olsun bebeğim allah inşallah kucagına almayıda nasib eder.muhtemelen aynı tarihlerde dogum yapacagız. bnmde kontrolum cuma günü. ozman tam olarak kac haftalık oldugunu öğrenecegim,
kana benzer seye gelince, eger kırmızı renkse muhakkak doktora görünmelisin..

inşallah herşey yolunda gider hepimiz için tam kırmızıda diyememde kahve rengi gibi biseydi sanırım baya bi sonra farketmiş olmalıyımki kuruydu artık bilemiycemde çok üzülüyorum ögrendigimde bile sevindimmi bilemedim korkudan hayırlısı olsun bakalım bende bi cesaret edersem cuma günü gideyim diyorum

Merhaba anne adayları, gününüz haftanız gününüz güzel geçsin inşallah
keyifler yerinde mi herşey yolunda mı ?

günaydın kızlar okuldan geldim hemen nete girdim düşük tehlikesi olanlara Rabb'im yardım etsin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
nasılsınız bakalım ben bugün ilk defa hamile t-shirtü giydim özeniyordum zaten :)

ya bnde cok seviyorum ama suan cok yeni ve göbişim olmadıgı için giyemiyorum :) sırf belli olsun diye yemek yiyeceğim hahah

ya bnde cok seviyorum ama suan cok yeni ve göbişim olmadıgı için giyemiyorum :) sırf belli olsun diye yemek yiyeceğim hahah

göbiş olsun olmasın çok özeniyordum giydim artık hamile kıyafeti bile araştırıyorum netten ama bulamadım henüz :)))

göbiş olsun olmasın çok özeniyordum giydim artık hamile kıyafeti bile araştırıyorum netten ama bulamadım henüz :)))

hahaha hepimizin duyguları benzer gercekten bende unnado' yu sıksık ziyaret ediyorum, güzel seyler oluyor.hatta gecen cok güzel hamile tshirtleri wardı. İstersen bir göz at tatlım

sonradan öyle sıkılacaksın ki o kıyafetlerden demedi deme

7.aydan sonra yeter artık usandım gebe kıyafetinden diyeceksin o yüzden acele etme derim ben

kızım 2 yaşında ve artık hissettiğini düşünmeye başladım sürekli ilgi ve kucak istiyo odadan mutfağa giderken bile kucak istiyo oyun arasında gelip beni seviyo sarılıp öpüyo

hahaha hepimizin duyguları benzer gercekten bende unnado' yu sıksık ziyaret ediyorum, güzel seyler oluyor.hatta gecen cok güzel hamile tshirtleri wardı. İstersen bir göz at tatlım

bende çok seviniyorum ama göbişş bir yana zayıfladım ya

bulantı kusma baş dönmesi duydumda bitanem hıçkırığı ilk defa duyuyorum.allah allah:26:

Öyle ya garip garip şeyler oluyor bedenimde ben de anlamadım..Benim bildiğim hıçkırık yemekten sonra midede yer açılabilmesi için oluşan vs.. birşey ama ben yemek bile yiyemiyorum ki hıçkırık olsun her gün yaklaşık yarım saat hıçkırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…