arkadaşlar forum baya ilerlemiş, hepsini okuyamadım.. bazı arkadaşların kanaması varmış, Allahım korusun inş, devamı gelmez.. ben bugün çok üzgünüm, aynı günlerde hamile kaldığımız arkadaşım hafta sonu düşük yaptı, gecenlerde cok hafif damla damla kırmızı kan gelmişti, igne yapmışlar ve o düşük önleyici ilaçtan vermişlerdi.. ama olmayınca olmuyor sanırım, Allah dayanma gücü versin ona ve onun durumundakilere
benim de size bir sorum olacak, idrarınız nasıl? normalde cok az su içerdim ben, hamile kaldığımdan beri çok arttırdım ama 3 gündür sudan midem bulanıyor diye birazcık azalttım, yine de içiyorum günde 6_8 bardak kadar. ama benim idrarım çok koyu ve kokulu, hani ilaç antibiyotik tedavisi görünce kokar ya öyle bir koku var, akıntım hiç yok.. gecen hafta idrar kültüründe cok hafif (2-3 lökosit) görülmüştü, doktorum normal sartlarda ilaç vermiyoruz sonucun normal demişti üstelik üremede yok yazıyordu.. sadece travazol krem verdi, burda bazı arkadaşlar kortizon var dedi, gercekten de ilaçta yazıyor ilk 3 ay tavsiye etmiyoruz diye, bende 1 kez kullanıp bırakmıştım.. acaba enfeksiyonum mu arttı ki, sizin de oluyor mu öyle
(( insan herseyden korkuyor, ilk haftalar önemliymiş çünkü.. çok yazdım inş sabırla okursunuz, cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler