2014 Şubat Anneleri

canım korkma telaş yapma kahverengi akıntı kırmızya dönüşmediği sürece problem yok yat dinlen çok ayakta durmayaya calış progestan verdimi doktorun.

bu arada tüm şubat annelerinin hayırlı olsun hamilelikleri bebeklerinizi sağlıkla kucağınnıza almanızı dilerim

yerimden kıpardamıyorum çok korkuyorumm doktor içimi kararttı yok düşük yk kürtaj allahım nolur birşey olmasınn.kendi doktorum yoktu ilk kez gidicem via hospital selimiye hastanesine aldım.eşim işten çıktı geliyo şimdi.şimdi gittiğim ben tavsiye etmem ilaç dedi.daha kötü yapar anlamadım gitti..

yerimden kıpardamıyorum çok korkuyorumm doktor içimi kararttı yok düşük yk kürtaj allahım nolur birşey olmasınn.kendi doktorum yoktu ilk kez gidicem via hospital selimiye hastanesine aldım.eşim işten çıktı geliyo şimdi.şimdi gittiğim ben tavsiye etmem ilaç dedi.daha kötü yapar anlamadım gitti..

canım içini ferah tut, git bakalım bu doktor ne diyecek, kahverengi lekenin zaralı olmadıgnı biliyorum bende.

Bence başka doktorunda görüşünü al.Benim görümceminde kanaması vardı ilk ve ikinci hamileliğinde doktor düşeceği varsa düşer zaten şu an bişey yapamayız dedi.3. hamileliğinde başka doktora gitti kanama esnasında doktor ilaç verdi kanamayı durdurdu doktor şu 6 aylık hamile sanırım herşeyde yolunda...

Son düzenleme:

canım genelde progestan hapı verirler lekelenmesi olanlara. ağızdan ya da lekelenmen yoğunsa vajınadan kullanırsın çok iyi bir hap bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. ben de 3 ay boyunca kullandım.ilk haftalarda bu lekelenmeyi hatta kanamayı yaşayan o kadar çok kişi oldu ki. kendi doktorun verecektir sen kendini üzme stres yapma. Bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah.

Lütfen stres yapma. Doktorlar genelde ilk üç ay çok olumlu ve net konuşmaktan kaçınırlar. Sen düşünme bunları. Rahatlarsan metabolizman da rahatlar ve herşey yolunda girer. Ben kendim için hep böyle yapıyorum.

Allah razı olsun inşallah bebeğim beni bırakmazz.Banada aynısını söyledi düşecekse düşer zaten dedi.ama forumdan biliyorum ilaç kullanan arkadaşlarımız çok.oyuzden gidicem başka doktora saat 1 de randevu aldım.

Allah razı olsun inşallah bebeğim beni bırakmazz.Banada aynısını söyledi düşecekse düşer zaten dedi.ama forumdan biliyorum ilaç kullanan arkadaşlarımız çok.oyuzden gidicem başka doktora saat 1 de randevu aldım.

AKLIMA ne geldi.

dr bana da içeride kalan kanamaların var bunlar gelebilir kahve rengi akıntı olursa korkma ama kırmızı olursa acele et hemen gel demişti.
belki senin de öyledir içini ferah tut:KK49:

hiç korkma lekelenmeler genelde yerleşme kanaması oluyo kırmızı olmadığı sürece sorun yok..doktorun muhtemelen progestan hap yada jel verir..sen içini ferah tut moralini bozma bebeğinde hissediyo biliyosun..herşey güzel olucak inşallah doktordan sonra hayırlı haberle gel bizlere..

Canım dur hemen panik yapma. Benim de geçen hafta lekelenmem olmuştu biliyorsun. Çalışıyorsan muhtemelen istirahat verecektir doktorun. Bolca dinlen. Ben 3-4 gün yatmıştım. Tekrar lekelenme falan olmadı.
Canım Allah korusun eğer bebek sağlıklı değilse, ilaç falan fayda etmiyor. Ben her 2 bebeğimde de hep istirahat ettim, bir sürü ilaç kullandım ama fayda etmedi. Bu sefer çok şükür iyiyim. İşe devam ediyorum.
Sen hep olumlu düşün. Gelen akıntının rengi kırmızıya dönmüyorsa, akıntı eski bir kanamanın gelmesi demek oluyor. O yüzden kahverengi zaten.
Doktorun ultrasonda yeni bir kanamayı çok rahat görecektir zaten. Bizi de haberdar et. Çok öptüm..:KK16:

kıZLAr
doktordan dondum
kalbş cok şükür atıo bebeğimin
ama rahim ters olduğundan vajinal baktı doktor
o aletı cıkarırken kan geldı
dokotr kanaman olabılır endişelenme dedı ama
giyinirken peceteye bildiğiniz kırmızı kan geldi
bir iki damla da degıldı
hemen doktora dedım muayeneden olmaz dedı.
normalde kanama bolgen yok ama 4 kadından bırı bunu yasar dedı:KK43:
3 gun istirahat verdı
progesteronu günde 400 mg yaptı.
yarına devam ederse gunde 1200 mg alcam
artarsa hemen gel dedı

ağlıyorum çok mutsuzum
1 bucuk yılda ancak oldu zaten pko yuzunden
nolur Allahım bana bagıslasın bebegımı
dua edın benım ıcın nolur
bişi olmasın ona

lepi yazacaktım pardon

allah ikinizinde bebeklerini bağışlasın inş.
umarım bişi olmazda bebekleriniz sizinle kalır

Son düzenleme:
kızlar günaydın herkese,

lepi, gönlünü ferah tut,

hepimiz diken üstündeyiz biliyorum ama bu korkuyla yaşamak daha yıpratıcı olacaktır.

bu yüzden dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim

sevgiler

kıZLAr
doktordan dondum
bir iki damla da degıldı
3 gun istirahat verdı
artarsa hemen gel dedı

ağlıyorum çok mutsuzum
bişi olmasın ona

canım gönlünü ferah tut, bizler kendimizi ne kadar iyi hissedersek bebiş için okadar iyi. Dua edeceğim sana ve bebişine..

kıZLAr
doktordan dondum
bir iki damla da degıldı
3 gun istirahat verdı
artarsa hemen gel dedı

ağlıyorum çok mutsuzum
bişi olmasın ona

Lepi inşallah devam etmez kanama ilk ve son olur bu.Lütfen düşünüp yıpratma kendini moralde çok önemli biliyorsun :KK16::KK16::KK16:

bgseyyahhh
canımm ya yeni gördüm hamişmişsin hayırlı uğurlu olsun ya nekadar sevindim aynı zamanlarda aynı acıları yaşamıştık rabbim seni sevindirdi tekrar şükürler olsun inşallah bu sefer 9 ay sağlıkla büyür bebeğin kalp atışınıda duymuşsun canım ne mutlu oldum anlatamam :KK16: rabbim inşallah bizlerede nasip eder tekrardan bu güzel duyguyu sağlıcakla... dikkat et kendine çok yorma kendini kafana öpüyorum çok çok

canım yaa merhaba daha yeni gördüm mesajını baya geride kalmışım sayfalar dolmuş.. :KK1:
tesekkür ederim iyi dileklerin için inşallah rabbim sana da en kısa zamanda sana da nasip eder...
ben kalbini de duydum ama hala bir tedirginlik var acabalar uçuşuyor kafamda.. bir sonraki randevuda tekrar görebilirim inşallah.. dualarını eksik etme kendine çok iyi bak güzel haberlerini bekliyorum :KK54:

İnşallah bede şubat annesi olucam inşallah bebeklerimizi saglıkla alırız kucağımıza hanımlar daha önce 4 kez hamile kaldım malesef olmadı en son bebegimi aralık ayında aldırdım ya kalbi durmuş yada hiç atmamış dediler 8. Haftada ögrendim dikkatimi çeken hiç migde bulantım olmadı oda beni korkutuyodu meger bebek ölüymüş şimdi 4+4 günlük hamileyim yine migde bulantım yok akıntım yok tek kasık ve hafif göğüs agrım var inanın korkumdan kan vermeye bile gitmedim doktora gitsem kesede görünmez 2 gün önce 8,5 saatlik otobüs yolculugu yaptım inanılmaz agrım oldu nasıl bitti yol anlayamadım gece 2damla kana benzeyen birşey geldi şimdi kara kara düşünüyorum acaba bu kez ne olcak diye

kızlar sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum en yakın devlet polikiniğe gittim Düşük tehlikesi dedidinlen dedi.sizde oldumu neler yaptınız.Özel bir hastane gitmem lazımmışuan çok kötüyüm ağlıyorummmm

CANIM ÜZÜLME İNŞALLAH BİRŞEY OLMAZ. Benim de oldu 2 gündür. Dr.a gittim kesenin etrafında birşey yok bu iyibişey dedi. Progesteron iğne verdi onu yaptırdım.- dinlen dedi. Bugün olacak mı bilmiyorum. Bazı gebeliklerde 9 ay kanama olabiliyormuş. Çevremdeki arkadaşlarımın genelde kanaması oldu, çok şükür sağlıklı doğurdular. Ben de korkuyorum ama herşey ALLAH'tan .
Dua edelim inşallah birşey olmaz.
Geçmiş olsun cnm

Herkese bebişleri hayırlı olsun merhabalar...
Kronik i görünce geldim, gideceğim :KK53:
Lepi inşallah devam etmez kanama ilk ve son olur bu.Lütfen düşünüp yıpratma kendini moralde çok önemli biliyorsun :KK16::KK16::KK16:

Kronick hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı büyütsün çoğalıyor KK ne güzel :KK16::KK16::KK16:

X