Şu an bende hamileliğin tek kötü etkisi sinir oldu.onun dışında hiç bir sıkıntım yok
Ben Niğdeye akraba görmeye gidicem.Denize daha sonra belki
suan varya sanki beni özetledinof yani işe gelmek helede sıcakta
Aman sorma ya. Ben de bulantı falan yok ama, sıcağa tahammül sıfır. Hamile olmasaydım kesin menepoza giriyorum derdim.Şimdi iş yerinde pantolon resmen üzerime yapışıyor.
du daha başlıcak
benimde bunda sinirim yok henüz çok şükür maşallah diyim kendime çünkü sinirlenip oğluma kızmak istemem
sıcakların ilk aylara gelmesi kötü oluyormuş oğlumda sıcaklarda 6 aylık falandım ya bu kadar zorlanmamıştım yada unutmuşum zorlansamda
Ben Niğdeye akraba görmeye gidicem.Denize daha sonra belki
günaydın tatlı annelerrr,
bugun bende kendimi pek iyi hisstemiyorum. Kızlar midem bulanıyor fakat cıkaramıyorum, sanki için kabarıyo cok değişik bir durum. Şimdi işe geldim ama ne yesem napsamda bu his gitse bilemedm. Bir arkadasım beyaz leblebi iyi geliyor dedi. denemekte fayda var gene...
AİLE GEZİSİ sizinki ooo o zaman sana çok iyi bakarlar
Tuzlu kraker iyi geliyor diyorlar :26::26::26:
günaydın tatlı annelerrr,
bugun bende kendimi pek iyi hisstemiyorum. Kızlar midem bulanıyor fakat cıkaramıyorum, sanki için kabarıyo cok değişik bir durum. Şimdi işe geldim ama ne yesem napsamda bu his gitse bilemedm. Bir arkadasım beyaz leblebi iyi geliyor dedi. denemekte fayda var gene...
sürekli kemiren bişiye dönüştüm zaten ağzım boş durmuyo :S
Şu an kimseye söylemedimAnnemler biliyor sadece
benim iştahım da yok :26:niye acaba ne oluyor bana
ben alıntı yaptım bir arkadaş da söylemiş zaten
ilk hamileligimde gözümü çucuk krakerle açardım bayagı yemiştim rahatlatıyordu beni
şuan başlamadı bulantılarım inş olmaz ilkinde dogurana kadar bulantım olmuştu
biz öğrendik direk annemlere kv demlere söyledik sonra ondan ona yayıldı zaten
kızlar sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum en yakın devlet polikiniğe gittim Düşük tehlikesi dedidinlen dedi.sizde oldumu neler yaptınız.Özel bir hastane gitmem lazımmışuan çok kötüyüm ağlıyorummmm
kızlar sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum en yakın devlet polikiniğe gittim Düşük tehlikesi dedidinlen dedi.sizde oldumu neler yaptınız.Özel bir hastane gitmem lazımmışuan çok kötüyüm ağlıyorummmm
Tatilde öğrenir herkes sanırımKalp atışını görmeden herkes duysun istemedik. Bir şey olur herkese ayrı ayrı laf anlatmak zor