2014 Şubat Anneleri

Şu an bende hamileliğin tek kötü etkisi sinir oldu.onun dışında hiç bir sıkıntım yok :KK50::KK50::KK50:

Ben Niğdeye akraba görmeye gidicem. :KK1::KK1::KK1: Denize daha sonra belki :KK34:

du daha başlıcak
benimde bunda sinirim yok henüz çok şükür maşallah diyim kendime çünkü sinirlenip oğluma kızmak istemem

suan varya sanki beni özetledin:KK43: of yani işe gelmek helede sıcakta :KK43:

sıcakların ilk aylara gelmesi kötü oluyormuş oğlumda sıcaklarda 6 aylık falandım ya bu kadar zorlanmamıştım yada unutmuşum zorlansamda

Aman sorma ya. Ben de bulantı falan yok ama, sıcağa tahammül sıfır. Hamile olmasaydım kesin menepoza giriyorum derdim.:KK52: Şimdi iş yerinde pantolon resmen üzerime yapışıyor.

klimadamı yok ? bizim klimamız var allahtan burda daha rahatım o yüzden dün evde klimayıda açmadım çarmasın diye öğleden sonrada güneş vurdu odaya tam oldum tam

günaydın tatlı annelerrr,
bugun bende kendimi pek iyi hisstemiyorum. Kızlar midem bulanıyor fakat cıkaramıyorum, sanki için kabarıyo cok değişik bir durum. Şimdi işe geldim ama ne yesem napsamda bu his gitse bilemedm. Bir arkadasım beyaz leblebi iyi geliyor dedi. denemekte fayda var gene...

du daha başlıcak
benimde bunda sinirim yok henüz çok şükür maşallah diyim kendime çünkü sinirlenip oğluma kızmak istemem

sıcakların ilk aylara gelmesi kötü oluyormuş oğlumda sıcaklarda 6 aylık falandım ya bu kadar zorlanmamıştım yada unutmuşum zorlansamda

Allahtan benim çocuk filan yok :KK9::KK9::KK9: Eşime kızıyorum :KK53::KK53::KK53:

bugun bende kendimi pek iyi hisstemiyorum. Kızlar midem bulanıyor fakat cıkaramıyorum, sanki için kabarıyo cok değişik bir durum. Şimdi işe geldim ama ne yesem napsamda bu his gitse bilemedm. Bir arkadasım beyaz leblebi iyi geliyor dedi. denemekte fayda var gene...

Tuzlu kraker iyi geliyor diyorlar :26::26::26:

ben alıntı yaptım bir arkadaş da söylemiş zaten
ilk hamileligimde gözümü çucuk krakerle açardım bayagı yemiştim rahatlatıyordu beni
şuan başlamadı bulantılarım inş olmaz ilkinde dogurana kadar bulantım olmuştu:KK31:

kızlar sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum en yakın devlet polikiniğe gittim Düşük tehlikesi dedidinlen dedi.sizde oldumu neler yaptınız.Özel bir hastane gitmem lazımmışuan çok kötüyüm ağlıyorummmm

ben alıntı yaptım bir arkadaş da söylemiş zaten
ilk hamileligimde gözümü çucuk krakerle açardım bayagı yemiştim rahatlatıyordu beni
şuan başlamadı bulantılarım inş olmaz ilkinde dogurana kadar bulantım olmuştu:KK31:

ewet bazılarında 9 ay sürüyomus bulantı umarım olmaz :KK43: ozman tuzlu çubuklar bizim için üretilsin bakalım :)))

kızlar sabah kahverengi akıntım geldi çok korktum en yakın devlet polikiniğe gittim Düşük tehlikesi dedidinlen dedi.sizde oldumu neler yaptınız.Özel bir hastane gitmem lazımmışuan çok kötüyüm ağlıyorummmm

kendi doktoruna git hemen canm gerekeni yapar
Allah korusun canım inşallah kötü bişey olmaz

canım korkma telaş yapma kahverengi akıntı kırmızya dönüşmediği sürece problem yok yat dinlen çok ayakta durmayaya calış progestan verdimi doktorun.

bu arada tüm şubat annelerinin hayırlı olsun hamilelikleri bebeklerinizi sağlıkla kucağınnıza almanızı dilerim

Kahverengi olunca yerleşme kanaması oluyor genelde.Bence başka doktora da bir görün

X