- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
Vajinal ultrasonun riski nedir? Ben dün baktırdım vajinal.:44::44::44:
Vajinal ultrasonun riski nedir? Ben dün baktırdım vajinal.:44::44::44:
Canım benim doktorum ve okuduğum bir kaç bilimsel makale vajinal usg nin ilk üç ay riski olmadığını söylüyor.. yani içini ferah tut... ancak yanlış bir inanış var düşüğe sebeb olduğu şeklinde... onu muhakkak yaşayan olmuştur ki bu ön yargı var ama doktor çok çok önemli sen doktorunu seviyor ve güveniyorsan senin için yanlış bir şey yapmayacağını bilirsin, kafana takma ve strese girme sakın...
senin 25 şubat görülüyor benim 24 şubat çok yakınız seninle... ben perşembe günü gidicem doktora hem keseyi hem bebeği görürüz dedi doktor belki kalp atışını da dinlerim çok heycanlı sen ne güzel görümüşsün... Darısı benim başıma...
kızlar ben 7 ay önce 26 haftalıkken erken doğum yaptım canım kızımı kaybettikk sebebini öğrenemedikkkk ve şuan hamileyim çok korkuyorumm erken doğum yapacam diye
İçime su serptinŞu an gittiğim doktoru ben seçmedim açıkcası. İzin olayım sıkıntılı olduğu için istediğim doktora gidemedim henüz.Bu gittiğim doktor hakkında çok fazla bilgim yok açıkcası. Dün gittim vajinal ultrasondan görebildik keseyi. Ama çok iç açıcı şeyler söylemedi. Kese rahimin aşağısına tutunmuş dedi.Sorun olurmu dedim hayır dedi ama şu an internette bakınca çok iyi bir şey olmadığını riskli olduğunu gördüm. Biraz korkmaya başladım açıkcası Perşembe iyi olduğunu düşündüğüm bir doktora gidicem bakalım o ne diyecek.
İnşallah sende görürsün keseciğini
basin sagolsun.cok zor bir durum.allah tekrar yasatmasin.
o haftalarda duydum erken dogum.yapanlari.bu da bir tur hastalik.iyi bir dr bul ve onceden onlemini al bence.dikiyolar,istirahat veriyolar boyke aliyolar kucaklarina bebeleri.onlemini al.her gebelik normal olmuyo.ben de oldugu gibi.rahat ol bisey olmaz diyemiycem malesef.allah yardimcin olsun.bn de raporluyum.bir aydir.hep bu haftalarimda kanamam olurdu.surekli yatiyorum.sukur henuz kanamam olmadi.sma bu benim.kabusum ruyamda kanamamin.oldugunu gordum.onlem almak sart canim
İnşallah görürüz.. kesenin aşağıya tutunması her zaman sorun teşkil etmiyor zamanla bebek büyüdükçe risk kalkabilirmiş, bir tanıdığımın öyleydi, dr cinsel ilişkiyi yasakladı üç ay yorulmamaya çalış dedi .. sen perşembe günü doktoruna gidene kadar dikkat et sonra doktorunun dediklerini yaparsın allahın izni ile hiç bir şey olmaz...
canım geçen rüyamda bende gördüm psikolojik sanırım , nisan ayında br düşüğüm var onun etkisi var bendede, umarım yaşamayız bir daha öyle bir şey , rabbim büyük dün hepimiz için dua ettim hep....
canım geçen rüyamda bende gördüm psikolojik sanırım , nisan ayında br düşüğüm var onun etkisi var bendede, umarım yaşamayız bir daha öyle bir şey , rabbim büyük dün hepimiz için dua ettim hep....
tabi kesinlikle psikolojik.yasananlardan.etkileniyiruz.ben 4gebeligimin 4unde de yasafim.bu haftalarda kanama.o yuzden diken ustundeyim.az bir akintim oluyo hemen bakiyorum.tuvalette hep korkuyorum silerken.gun boyu hareketlerime oyle dikkat ediyirumki.ruyamda gormusum cok mu:)bakalim insallah bu kez kotu birsey yasamayiz.
Günaydın analar ;
muayeneler falan harika geçmiş ne güzelbizim haftasonumuz güzel geçti ve ilk kez canım bişey istedi 1,5 aydır tatlı yemeyen ben nedense tatlı istedi bulması zor oldu ama kv sağolsun yaptı
Foruma gittik biraz bebek eşyalarına baktık falanbakalım. cinsiyet belli olsun ondan sonrası daha keyifli geçecek allahın izniyle
bu cuma 3 kişilik tatile gidiyoruzben kocam fetüs bebeğin adı fetüs kalaca
gunaydınlar
öyle yorgunumki ya hafta sonuda çok yorgundum hele pazar sürekli gözüm yatak çekti sıcaklarda bunalttı bugünde işe geldim yapmam gereken önemli işler var ama hiç yapasım yok offffffffffffff
sizlerde iyisiniz umarım ?
İnşallah ilk ve son olur senin için
Bizde cumartesi gidiyoruz 6 günlük
Yormasaydın kendini keşke dinlenseydin.
Bizde cumartesi gidiyoruz 6 günlük
gunaydınlar
öyle yorgunumki ya hafta sonuda çok yorgundum hele pazar sürekli gözüm yatak çekti sıcaklarda bunalttı bugünde işe geldim yapmam gereken önemli işler var ama hiç yapasım yok offffffffffffff
sizlerde iyisiniz umarım ?
dinlendim güya c.tesi yaptım ev işlerini pazar öylece yattım arada oğlumla oynadım falan
ama sıcak beni mafediyor ya sizdede öylemi?
sıcakta midemde daha çok bulanıyor vede nefes almakta güçlük çekiyorum sanki
oh canım valla ne güzel dikkat et ama havuza girmek yasak biliyorsun denize girip çıkınca hemen mayonu değiştiriyorsun. mantar olma riskin çok yüksek.
yüzmek çok iyi geliyorama kasılmalara dikkat ediyrsun dr söylemiştir gerçi
kontrolünüz iyi geçmiş
dinlendim güya c.tesi yaptım ev işlerini pazar öylece yattım arada oğlumla oynadım falan
ama sıcak beni mafediyor ya sizdede öylemi?
sıcakta midemde daha çok bulanıyor vede nefes almakta güçlük çekiyorum sanki