2014 Şubat Anneleri

bende aci jalepeno bibere takmis durumdayim canim ekmege koyup suyuna baniyorum bi de cok aci zararli diyorlar nasil azalticam bilmiyorum onu yemekten zevk aliyorum

merhabalar sanırım bende pılav ıle yogurda takmıs durumdayım gece gunduz demedn canım pılav ve yogurt ıstıyorrr

Bakn burada ne var

Yarın gidecektim kontrole normalde ama dayanamadım bugün gittim.Ultrasonla göremedi keseyi vajinal bakmak zorunda kaldı.Çok küçük dedi şu an.Bir hafta sonra kalp atışını duymakta zorlanırız ama en azından hareketi görebiliriz dedi.Kese olması gerekenden biraz aşağıda duruyormuş.Bu sıkıntı yaratırmı bilmiyorum doktor sorun olmaz sadece biraz aşağı tutunmuş orayı rahat bulmuş sanırım dedi Çok ufak bir kist varmış ama sorun yaratmaz sana dedi.Pazara izne çıkıyorum cuma günü tekrar gidicem bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyiz.

lepiciğim allah nasip eederse bebişlerimiz aynı gün doğuyor

eveet allah nasip ederse öyle görünüyor ama genelde erken geliyorlar ocak sonuda olabilir bizimkiler:)
sen gittin mi doktora canım kalp atışını duydunmu

Aranizda yuruyus yapan var mi? Ben basliyim diyorum gunde 1 saat fln..

ben hergün değil ama haftasonları
alışverişe gezmeye çıkınca yürüyorum
nekadar yürüosun dersen yavaş tempo kenimi zorlamadan gidiş 2 3 km dönüşte bi oakdar yürüyorumdur.
ama zaten daha evvelde yürürdük böyle

Acikcasi su an 78 kiloyum ve bebege yarari olmayan aburcubur hamurisi fln hepsinden kaciniym diyorum belki daha az kilo alirim umuduyla

yeme tabi gerek yok canım
yesen sadecekilo yapar
bi de ben de garip bişi oldu
normalde oburumdur
canım ne dondurma ne mısır patlağı ne abur cubur çekio:S
kocam sevdim bu halini dio ama vardır diorum vücudumun bi bildiği

oyy maşallah
noktanı sevsinler:)

canım gebelikte görülen sonra geçen tiroit rahatsızlığıolabilir... ilaçla düzelir... benim ilk kızıma hamile kaldığımda tsh değerim9 lardaydı maşallah sağlıklı bir kızım var şükürler olsun...

nce

bence sana bir kız geliyor kız çocuklarında hormonlar böle çalışır bende öleydi en azından.. şimdi adamı görmemek için kaçıyorum sanırım bsefer erkek ...

Allahın izniyle sıkıntı olmaz canım inşallahh içini ferah tut...

hayırlı olsun bebişin canım... maşallahhh cesaretinden dolayı kutluyorum bu arada...

normal canım değerlerin..ama doktor en doğrusunu bilir tabi...

Kesesini gören arkadaşlarım Rabbim hepimizin hamileliğini sağlıkla sonuçlandırsın inşallahhh....

hayırlı kandiller kızlar ayyy çok yazmıssınız normalde okurdum hepsini ama bugun temizlik yaptım dip köşe inanılmaz yorgunum yardımcı cagırdım eve ama yınede getir götür işleri derken ancak bitti işim yarında mesai başlıyo çalışan annelere valla ALLAH kolaylık versin daha zor oluyor rabbım hayırlısıyla bizi bebeklerimize kavuşturur.bu kadar cok yorulunca tedirgin oldum bebişe bişey olmamıştır inşallah kızlar dimi yanlışmı yaptım acaba((temizliğin sırasımıydı dimi şimdi ızıyorum kendıme ama hamile olduğumu öğrenmeden alınmış bir karar dı bu .of be ne yazdım okurmusun bu kadaruzun bilmiyorum:))) öpüldünüz

hayırlı olsun Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

Aranizda yuruyus yapan var mi? Ben basliyim diyorum gunde 1 saat fln..

canım ben yapıyorum genelde 30 dk -1 saat arası...normal doğum için hareket şart diyolar

selam canım... Fazla yormasaydın kendini.. gerçi hareketlilik iyi diyolar ama ..içini ferah tut bişicik olmaz Allahın izniyle...

eveet allah nasip ederse öyle görünüyor ama genelde erken geliyorlar ocak sonuda olabilir bizimkiler:)
sen gittin mi doktora canım kalp atışını duydunmu

lepiciğim çarşamba gittim.doktorum vajinal baksak kalp atışını duyarız ama şuan gerek yok buna dedi.eee yaşım 34 olunca riske atmak istemedi beni sanırım

kızlar ben 7 ay önce 26 haftalıkken erken doğum yaptım canım kızımı kaybettikk sebebini öğrenemedikkkk ve şuan hamileyim çok korkuyorumm erken doğum yapacam diye

kızlar ben 7 ay önce 26 haftalıkken erken doğum yaptım canım kızımı kaybettikk sebebini öğrenemedikkkk ve şuan hamileyim çok korkuyorumm erken doğum yapacam diye

basin sagolsun arkadasim...Ama gecmisi dusunme artik, stres hem sana hem bebege zarar...sebebi tam olarak bilinmese de tahmin edilmesi lazim, doktorlar birsey demiyor mu?

Son düzenleme:

Hafta sonu bende yapmıştım temizlik.Bir şey olmadı şimdilik.Bu konularda ben olacağı varsa biz ne yapsakta olur inanışındayım.O yüzden kendine stres yapma.

hayırlı olsun Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

canım ben yapıyorum genelde 30 dk -1 saat arası...normal doğum için hareket şart diyolar

Amin hepimize nasip olsun inşallah... Ben de normal doğum düşünüyorum

Lütfen böyle karamsar olma.Bol bol dua et ve gönlünü ferah tut.

lepiciğim çarşamba gittim.doktorum vajinal baksak kalp atışını duyarız ama şuan gerek yok buna dedi.eee yaşım 34 olunca riske atmak istemedi beni sanırım

bende vajinal istemediğimden 7. haftanın bitmesini istedim bugün sanırım 7+0 yada 7+1 im
ben gidim gelim görünürse sen de git:))

Allah inşallah tekrar aynı acıyı göstermesin
içini ferah tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…